فیلم سینمایی «جوکر ۲» در بحران فروش «طنزیم» شهرام شکیبا روی آنتن شبکه نسیم + زمان پخش صدرنشینی «پاندای کونگ‌فوکار ۴» و «سگ‌های نگهبان قدرتمند» از نگاه کودکان ایرانی برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در هنر» در مشهد پیام وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی به جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان درخشش «آه سرد» در جشنواره ریچموند آمریکا «اسکن» در راه کانادا آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۴ مهر ۱۴۰۳) گروه قمر با کنسرت «بدرود» روی صحنه + جزئیات کلمات فارسی با مضامین عبری! یادی از آتیلا پسیانی به بهانه اولین سالگرد درگذشتش | زندگی را بلد بود انیمیشن «آتل» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جایزه جشنواره بین المللی «عشق» در دستان شبنم مقدمی کارگردان نمایش «برش-کات»: امیدوارم باز هم در مشهد روی صحنه برویم | امروزه مسئولان پشت تئاتر می‌ایستند غوری در فلسفه راویان رنج | درباره کتاب «داستایوفسکی و نیچه (فلسفه تراژدی)» اثر لف شستوف شباهت عجیب علی نصیریان با بازیگر ژاپنی + عکس
سرخط خبرها

مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد

  • کد خبر: ۱۳۰۳۳۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۳
مادربزرگ سینمای ایران مجری رادیو شد
برنامه جدید «مامان پز» با اجرای رابعه مدنی، مادربزرگ سینمای ایران، راهی امواج رادیو صبا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «مامان پز» عنوان برنامه مستند جدیدی است که به جدول پخش پاییزی شبکه رادیویی صبا اضافه شده است. این برنامه با محوریت آشپزی و تغذیه سالم طرز تهیه غذاهای سنتی ایرانی را در فضای خاطره انگیز به مخاطبان ارائه می کند.

در گفتگویی که از روابط‌عمومی رادیو صبا نقل شده است، انسیه شمس اللهی تهیه کننده این برنامه گفت: هیچ مزه ای در دنیا، مزه دستپخت مامان آدم نمی‌شود. «مامان پز» برنامه ای مستند است، که با شعار «با مزه‌های اصیل آشتی کنیم» در قالب نمایش آشپزی نوه و مادربزرگ، روش تهیه غذاهای سنتی ایرانی را به مخاطبان رادیو صبا آموزش می‌دهد.

به گفته او در این برنامه رابعه مدنی ضمن توضیح روش تهیه غذاهای قدیم و جدید ایرانی به روایت داستان‌ها و خاطره گویی در فضای صمیمی می‌پردازد. داستان‌ها و نصیحت‌هایی که در زمان پخت غذاها برای شنوندگان روایت می‌شود به غذاها مزه و طعم می‌دهد و آن ها را نزدیک مزه غذاهای «مامان پز» می‌کند که در ذهن همه ما ماندگار شده است.

این تهیه کننده عنوان کرد: در این برنامه من به عنوان نوه مادربزرگ لحظه به لحظه طبخ یک غذا ایرانی را برای مخاطبان گزارش می‌کنم و در خلال این برنامه نکات جالبی درباره رسم و رسوم آشپزی و پذیرایی، فرهنگ آشپزی و وسایل آشپزی از کتاب «مستطاب آشپزی» یا «از سیر تا پیاز» به مخاطبان ارائه می‌شود.

شمس اللهی گفت: کتاب «مستطاب آشپزی» یا از «سیر تا پیاز» نوشته‌ نجف دریابندری مترجم ایرانی است که آن را با همراهی همسرش فهیمه راستکار، تالیف کرده است. این کتاب با زبان ساده و شیرین نویسنده، غذاپختن را به یک مشغله‌ جذاب با پایانی خوش تبدیل می‌کند که بازخوانی آن نیز برای شنوندگان جالب و شنیدنی است.

تهیه کننده «مامان پز» در پایان عنوان کرد: این برنامه روز پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱ قدیمی ترین و اصیل ترین دستور پخت کباب تابه‌ای با کته را از زبان مامان رابعه را به مخاطبان آموزش می‌دهد.

«مامان پز» روزهای پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۳:۳۰ به تهیه کنندگی انسیه شمس اللهی پخش می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->