مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان کمک‌هزینه معیشتی ویژه اردیبهشت با تأخیر پرداخت شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) مستمری تیرماه حق پرستاری معلولان شدید و خیلی شدید واریز شد (۲ مرداد ۱۴۰۳) افزایش تعداد خانواده‌های مددجوی تحت پوشش بهزیستی به ۱.۵ میلیون خانواده آخرین آمارها از اقدامات سازمان بهزیستی کشور شهادت بی‌رحمانه جوان معلول فلسطینی به دست صهیونیست‌ها رعایت حقوق معلولان؛ چالش‌ها و فرصت‌ها حجم سرمایه صندوق حمایت از اشتغال معلولان پنج برابر شد کارنامه عملکرد ۳ ساله سازمان بهزیستی به مناسبت هفته بهزیستی؛ معلولان مغفول ماندند مستمری تیرماه معلولان واریز شد (۲۱ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کاردرمانی و فرصت‌های حرکت دوباره + ویدئو

  • کد خبر: ۱۳۱۸۳۱
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۰
کاردرمانی و فرصت‌های حرکت دوباره + ویدئو
یک متخصص در امر کاردرمانی و گفتاردرمانی با اشاره به ضرورت‌های کاردرمانی برای افراد ناتوان و کم‌توان، از اهمیت این علم و فرصت‌های آن برای فعالیت بدنی و کلامی سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، کاردرمانی یک حرفه مراقبت‌های بهداشتی است که هدف آن ارتقای سلامت جسمی و روانی است. کاردرمانی تنها شغلی است که به افراد در تمام طول عمر کمک می‌کند تا از طریق استفاده درمانی از فعالیت‌های روزمره، کار‌هایی را که می‌خواهند و باید انجام دهند، انجام دهند. متخصصان کاردرمانی به افراد در هر سنی این امکان را می‌دهند که با کمک به آن‌ها در پیشگیری یا ارتقای سلامتی، با وجود آسیب، بیماری یا ناتوانی، زندگی بهتری داشته باشند.

نرگس کاریزنویی متخصص کاردرمانی در گفت‌و‌گویی اختصاصی با شهرآرانیوز گفت: در مقوله کاردرمانی ویژه معلولان جسمی باید دانست که این افراد تقریبا یک‌سوم جامعه هدف هر اجتماعی را تشکیل می‌دهند و میزان امید به کسب استقلال زیستی، اجتماعی و معیشتی در آنان زیاد است.

 

 

وی ادامه داد: در اینجا نقش خانواده اهمیت بیشتری می‌یابد؛ زیرا این خانواده است که با مداخله زودهنگام و اقدامات درمانی در زمان مناسب، می‌تواند از افزایش معلولیت در سنین بالاتر جلوگیری کند. افراد معلولی که در سنین پایین کاردرمانی نشوند، با افزایش سن دچار کوتاهی و بدشکلی‌های استخوانی می‌شوند و نیاز به عمل جراحی پیدا می‌کنند.

کاریزنویی بیان کرد: در چنین شرایطی، بهزیستی می‌تواند با انجام تشخیص زودهنگام و ارجاع به مراکز جهت هزینه کمتر و خدمات توان‌بخشی و فراهم‌کردن سرویس رفت‌وآمد، گام‌های ابتدایی درمان را در کنار خانواده‌ها بردارد.

این متخصص گفتاردرمانی خاطرنشان ساخت: نکاتی که عنوان شد از جنبه مثبت داستان است و متأسفانه به‌علت نقش کم‌رنگ بهزیستی در این حمایت‌ها، شاهد تشدید آثار معلولیت و ناتوانی خانواده در امر درمان و نگهداری و نهایتا، سپردن فرد به مراکز شبانه‌روزی هستیم. گاهی تردد خانواده با فرزند معلول و سختی‌های نگهداری او در منزل، مشکلات روانی و اقتصادی‌ای را به خانواده تحمیل می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->