وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳) روزانه ۱۰۰۰ دستگاه تریلی از مرز ایران و افغانستان تردد می‌کنند یک مقام طالبان: مرز میان افغانستان و ایران از مصون‌ترین مرزهاست سفر جمعی از مدیران اقتصادی خراسان رضوی به ولایت هرات در افغانستان معاون سخنگوی طالبان: ما منزوی نیستیم خلیل‌الرحمان، وزیر مهاجران طالبان، کشته شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳) سرپرست جدید سفارت ایران در کابل: مهاجرین قانونی افغانستانی، روی چشم ما جا دارند سرپرست جدید سفارت ایران در افغانستان، وارد کابل شد (۱۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم پیش بینی وضعیت آب و هوایی افغانستان (پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳) راشد خان، ستاره کریکت افغانستان، بهترین توپ‌انداز جهان شد از پاریس سن ژرمن تا ابومسلم افغانستان | آرزوی دروازه‌بان تیم ملی فوتبال افغانستان برای بازی در لیگ برتر ایران یاراحمدی: موضوع پناهندگان افغانستانی فقط مسئله ایران نیست تقدیر سخنگوی وزارت خارجه از کاظمی‌قمی | تغییر و تحول در نمایندگی‌های دیپلماتیک امری متعارف است سخنگوی دولت: ۳۲۰ هزار مهاجر غیرمجاز در دولت چهاردهم به کشورشان بازگردانده شدند عکس‌هایی از بازی فوتبال با حداقل امکانات در افغانستان سفر خبرنگار صداوسیما به محل فرود بزرگ‌ترین بمب غیرهسته‌ای آمریکا در افغانستان + فیلم کاظمی‌قمی با نماینده چین در افغانستان دیدار کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) قدردانی رئیس اتحادیه شرکت‌های ساختمانی افغانستان از مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد سیادت: طالبان عملیاتی هستند و حرفی که می‌زنند را انجام می‌دهند نگاهی به دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی ایران در افغانستان | ترافیک دیدار‌های کاظمی قمی در چهارراه شیرپور رئیس اداره راه‌آهن طالبان: هدف ما توسعه تجارت بین ایران و افغانستان است
سرخط خبرها

برخی محدودیت‌های بانکی برای اتباع افغانستانی در خراسان رضوی رفع شد

  • کد خبر: ۱۳۳۳۱۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۷
برخی محدودیت‌های بانکی برای اتباع افغانستانی در خراسان رضوی رفع شد
مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی از برطرف شدن محدودیت‌های بانکی ایجاد شده برای اتباع افغانستانی مقیم این استان طی ۴۵ روز گذشته خبر داد و گفت: اکنون فقط برخی محدودیت‌های خاص بانکی باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی قاسمی افزود: حدود ۲ ماه قبل پیرو بخشنامه بانک مرکزی در راستای مقابله با پولشویی بیشتر خدمات غیرحضوری برای اتباع افغانستانی قطع شد که این موضوع مشکلاتی در زندگی و کسب و کار اتباع مقیم استان خراسان رضوی بوجود آورد.

وی با بیان اینکه حدود یک ماه و نیم قبل بعضی محدودیت های بانکی در حوزه خدمات غیر حضوری و انسداد کارتهای بانکی رفع شد، بیان کرد: عمده خدمات غیرحضوری و فعالیت های بانکی از حدود ۱۰ روز پیش برطرف شد ولی هنوز محدودیت هایی برای تجار وجود دارد که از بانک مرکزی و وزارت کشور پیگیر رفع آنها هستیم.

مدیر کل اتباع و مهاجرین خارجی خراسان رضوی اظهار داشت: پیگیری برای راه اندازی یک شعبه تخصصی ارزی در یکی از بانکهای مشهد برای اتباع افغانستانی آغاز شده  و قول هایی نیز داده شده است.

قاسمی ادامه داد: امید داریم بانکها بویژه بانک ملی به قول و وعده خود در این خصوص وفا کرده و هر چه زودتر این شعبه ارزی و تخصصی بانک راه اندازی شود.

وی خاطر نشان کرد: هدف از راه اندازی این شعبه بانکی ارائه خدمات مالی در حوزه فعالیت سرمایه گذاران و تجار افغانستانی است تا دولت بتواند خدمات راحت تر به این قشر ارائه دهد و آنها نیز در این شعبه تخصصی امور بانکی و ارزی خود را انجام دهند.

نظر متفاوت اتباع افغانستانی پیرامون محدودیت‌های بانکی

با این حال برخی اتباع افغانستانی مقیم مشهد در گفتگو با ایرنا از باقی ماندن بسیاری از محدودیت های بانکی از جمله استفاده از برنامه های موبایلی و سامانه های پرداخت الکترونیک برای اتباع خبر می دهند.

یک فعال اجتماعی افغانستانی مقیم مشهد در این خصوص به ایرنا گفت: متاسفانه همچنان دسترسی به اپلیکیشن های بانکی همچنان برای اتباع خارجی مقدور نیست و انتقال روزمره پول با دستگاه های کارتخوان برای هر تبعه خارجی متغیر است.

جمال سجادی افزود: با وجود ابلاغ بخشنامه های جدید برای رفع محدودیت های بانکی، نه تنها بانکهای مختلف بلکه حتی شعب مختلف از یک بانک مطابق سلیقه مدیران بانک اقدام به ارائه خدمات به اتباع می کنند.

یک فعال رسانه ای افغانستانی نیز ضمن تایید محدودیت در میزان تراکنشهای بانکی برای اتباع افغانستانی به ایرنا گفت: مساله اصلی نداشتن یک رویه واحد برای اجرای بخشنامه های بانکی در شعب مختلف است و متاسفانه کسی نیز در خصوص اجرایی شدن دستورالعمل با یک رویه پاسخگو نیست.   

به گزارش ایرنا تا پیش از تغییر حاکمیت در افغانستان و روی کار آمدن طالبان، استان هفت میلیون نفری خراسان رضوی میزبان ۳۲۰ هزار نفر از اتباع افغانستانی دارای مجوز، گذرنامه و کارت آمایش بود.

پس از اجرای طرح سرشماری شهروندان افغانستانی در بهار امسال، ۱۸۰ هزار نفر به تعداد مهاجران افغان مقیم استان خراسان رضوی افزوده شد و اکنون شمار مهاجران  افغان دارای مدرک قانونی و ثبت نام شده در طرح جدید سرشماری اتباع به نیم میلیون نفر رسیده است که ۹۸ درصد این گروه در کلانشهر چهار میلیون نفری مشهد سکونت دارند.   

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->