مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس
سرخط خبرها

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

  • کد خبر: ۱۴۶۴۶۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۷
آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟
با منتشر شدن سوالات آزمون سراسری در برخی کانال‌های تلگرامی در حین برگزاری کنکور، گمانه زنی‌هایی در خصوص تقلب در این آزمون مطرح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز پنجشنبه ۲۹ دی ماه، در ساعات اولیه برگزاری مرحله اول کنکور سراسری ۱۴۰۲، سوالات آزمون گروه تجربی داخل برخی از کانال‌های تلگرامی قرار گرفت؛ اتفاق عجیبی که با توجه به قطعی اینترنت در مناطق برگزاری آزمون، اصلا توجیه پذیر نبود.

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در واکنش به این ماجرا گفت: «روز گذشته، سه صفحه از دفترچه سؤالات قبل از پایان آزمون منتشر شد، اما به سرعت توانستیم متخلف را شناسایی و بازداشت کنیم.»

آیا تقلبی در کنکور دی ۱۴۰۱ اتفاق افتاد؟

این صحبت‌های رییس سازمان سنجش و آموزش کشور به هیچ عنوان به مذاق کاربران اینترنت خوش نیامد؛ چراکه قطعی اینترنت در ساعات اولیه صبح برای برگزاری کنکور، زندگی بسیاری از افراد را با مشکلاتی همراه کرده بود؛ برای مثال تاکسی های اینترنتی، پرداخت های اینترنتی و حتی کارتخوان هایی که  با استفاده از سیم کارت فعال هستند، به طور کلی از کار افتاده بودند.

سال گذشته نیز در حین برگزاری آزمون سراسری گروه هنر، سوالات در فضای مجازی منتشر شده بود. این مسئله باعث شده بود تا بعضی افراد با ادعای فروش سوالات کنکور، هزینه‌های میلیونی از داوطلبان دریافت کنند. همچنین این افراد در کانال‌های تلگرامی خود، نحوه دریافت سوالات و آماده سازی کلید آزمون با قبولی ۸۰ درصد را برای مشتریان‌شان توضیح داده بودند. در توضیحات فروشندگان سوالات آزمون آمده بود که برخی از مراقبان کنکور، باعث دسترسی آن‌ها به سوالات شده‌اند. اتفاقی که نشان می‌دهد قطع اینترنت، عملا تاثیری در جلوگیری از تقلب ندارد.

همه کاربران اینترنت معتقدند سازمان سنجش و آموزش کشور به عنوان متولی اصلی برگزاری آزمون‌های سراسری، بایستی راهکاری جدی برای عدم تقلب و لو رفتن سوالات این آزمون سرنوشت ساز پیدا کند؛ قطع اینترنت شاید ساده‌ترین راهکار برای جلوگیری از تقلب باشد، اما به نظر می‌رسد که در مرحله نخست برگزاری کنکور ۱۴۰۲، موثر واقع نشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->