عطار نیشابوری از نگاه نوجوانان مشهدی | روایت منطق‌الطیر در قاب تصویر و داستان یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی دانلود قسمت هفدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی
سرخط خبرها

نظر مردم درباره اکران فیلم «بعد از رفتن» در پردیس سینمایی هویزه مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۹۵۲۴
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۱
نظر مردم درباره اکران فیلم «بعد از رفتن» در پردیس سینمایی هویزه مشهد + فیلم
پایانگر اکران های سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی هویزه، فیلم «بعد از رفتن» به کارگردانی «رضا نجاتی» بود.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز،  «بعد از رفتن» روایتی اجتماعی از یک کارگردان فیلم اولی بود که پروسه تولید آن هم بسیار بی سر و صدا و به دور از حواشی خبری طی شد. داستان فردی که پس از مدت‌ها دوری، به زادگاه  خود باز می‌گردد و گمشده ای را جست و جو می کند.
گفتنی است که صابر ابر، سارا بهرامی، پوریا رحیمی سام، پانته آ پناهی ها، بهرام شاه محمدلو، احترام برومند، روشنک گرامی، یسنا میرطهماسب، خسرو احمدی و حامی ترابی در این فیلم نقش آفرینی می کنند.

ضعف روایت و ساختار در فیلم

یکی از مخاطبان پس از دیدن فیلم می گوید: متاسفانه فیلم نه داستان و نه ساختار درستی داشت. یک فیلم به شدت کسل کننده که هیچ نقطه شاخصی در آن دیده نمی شد. شاید بتوان گفت همه فیلم در 10 دقیقه آخر آن خلاصه می شد و اگر مابقی فیلم هم حذف می شد، تفاوتی در اصل فیلم به وجود نمی آمد.

بازی های تکراری بازیگران

مخاطب دیگری می گوید: جدا از این که خط سیر داستانی فیلم بسیار مشوش و مخدوش بود، حتی بازیگران نیز فقط بازی های سابق خود را بدون هیچ خلاقیتی تکرار می کردند. بین «صابر ابر» در این فیلم و فیلمقبلی او، هیچ تفاوتی ندیدم و حتی بازی او در این فیلم به مراتب ضعیف تر بود.

ضرورت پرداختن به سوژه های اجتماعی

البته برخی از مخاطبان نیز همین پرداختن کارگردان به یک سوژه اجتماعی را اتفاقی خوی می دانستند. یکی از این جمله مخاطبان می گوید: بدون شک لازم است کارگردانان سوژه های اجتماعی بیشتری را برای ساخت کارهای آینده مورد توجه قرار دهند. پرداختن به سوژه های اجتماعی بسیار ضروری است و این فیلم هم یکی از همین سوژه ها را در حد بضاعت خود روایت کرد.

فیلم های خسته کننده

اما مخاطب دیگری نیز اعتقاد دارد که ریتم این فیلم نیز مانند برخی دیگر از فیلم های اکران شده در جشنواره امسال، بسیار کند بود. وی می گوید: شاید سرعت بخشیدن به ریتم فیلم تا حدی بتواند موجب شود که بازیگران کمی خلاقیت بروز دهند. ریتم کند فیلم در کنار پردازش ضعیف و بازی های دور از حد انتظار بازیگران، فیلمی بسیار خسته کننده ساخته بود و من فقط منتظر بودم که فیلم هر چه زودتر به پایان برسد.

گزارشی از سومین روز برگزاری جشنواره فجر مشهد در پردیس سینمایی سیمرغ

ضعف فیلم‌نامه در برخی آثار جشنواره فیلم فجر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->