جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست

  • کد خبر: ۱۵۹۶۸
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که ساخت و ساز‌های امروزی، دوستدار محیط‌زیست نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، ساختمان‌های بلندتر، اگرچه از نظر محیطی، فضای کمتری اشغال می‌کنند و تعداد افراد بیشتری را در خود جای می‌دهند، اما اتلاف انرژی بیشتری نیز دارند.

نسل جدید برج‌ها، نشانه بهره‌گیری از فناوری‌ها و نکات برجسته مهندسی است، اما در دنیایی که به کندی در برابر تغییرات آب وهوایی واکنش نشان می‌دهد، آیا این نوع ساخت و ساز که نیازمند مقادیر زیاد انرژی و مواد اولیه است، به پایداری نزدیک است؟

محققان اظهار کردند: اگر به پایداری اهمیت می‌دهیم، نباید ساخت آسمان‌خراش‌ها را ادامه دهیم. البته فناوری‌های جدید برای کارآمدتر کردن ساخت ساختمان‌های بلند مانند طراحی پارامتری و مهندسی نوآورانه وجود دارد، اما تغییر مقررات نیز بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

تحقیقی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مهمترین نکته در ساخت ساختمان‌های بلند این است که هرچه بالاتر بروید، نیاز به ساختار بهتری دارید. در این ساختمان‌ها، آسانسور، پمپ آب و بسیاری از موارد دیگری نیاز است؛ زیرا که با بلندتر شدن ساختمان‌ها مصرف انرژی نیز به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

هنگامی که ساختمان از پنج طبقه تا ۲۱ طبقه و گاهی بالاتر رود، میانگین شدت مصرف برق و سوخت‌های فسیلی به ترتیب، ۱۳۷ درصد و ۴۲ درصد افزایش می‌یابد و میانگین انتشار کربن هم بیش از دوبرابر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد که ساختمان‌های جدید به طور کلی از نظر انرژی کارآمدتر نیستند، زیرا بیشتر در معرض کاهش دما، وزش باد شدید و افزایش تابش نور خورشید هستند و استفاده از انرژی در این ساختمان‌های بلند، بیشتر خواهد بود.

محققان این تحقیق با بررسی بر روی ساختمان‌های مسکونی بلند، دریافتند که مصرف گاز و برق با افزایش ارتفاع، بیشتر می‌شود، زیرا هرچه ساختمان بالاتر باشد، ازنظر انرژی کارایی کمتری دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->