ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست

  • کد خبر: ۱۵۹۶۸
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که ساخت و ساز‌های امروزی، دوستدار محیط‌زیست نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، ساختمان‌های بلندتر، اگرچه از نظر محیطی، فضای کمتری اشغال می‌کنند و تعداد افراد بیشتری را در خود جای می‌دهند، اما اتلاف انرژی بیشتری نیز دارند.

نسل جدید برج‌ها، نشانه بهره‌گیری از فناوری‌ها و نکات برجسته مهندسی است، اما در دنیایی که به کندی در برابر تغییرات آب وهوایی واکنش نشان می‌دهد، آیا این نوع ساخت و ساز که نیازمند مقادیر زیاد انرژی و مواد اولیه است، به پایداری نزدیک است؟

محققان اظهار کردند: اگر به پایداری اهمیت می‌دهیم، نباید ساخت آسمان‌خراش‌ها را ادامه دهیم. البته فناوری‌های جدید برای کارآمدتر کردن ساخت ساختمان‌های بلند مانند طراحی پارامتری و مهندسی نوآورانه وجود دارد، اما تغییر مقررات نیز بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

تحقیقی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مهمترین نکته در ساخت ساختمان‌های بلند این است که هرچه بالاتر بروید، نیاز به ساختار بهتری دارید. در این ساختمان‌ها، آسانسور، پمپ آب و بسیاری از موارد دیگری نیاز است؛ زیرا که با بلندتر شدن ساختمان‌ها مصرف انرژی نیز به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

هنگامی که ساختمان از پنج طبقه تا ۲۱ طبقه و گاهی بالاتر رود، میانگین شدت مصرف برق و سوخت‌های فسیلی به ترتیب، ۱۳۷ درصد و ۴۲ درصد افزایش می‌یابد و میانگین انتشار کربن هم بیش از دوبرابر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد که ساختمان‌های جدید به طور کلی از نظر انرژی کارآمدتر نیستند، زیرا بیشتر در معرض کاهش دما، وزش باد شدید و افزایش تابش نور خورشید هستند و استفاده از انرژی در این ساختمان‌های بلند، بیشتر خواهد بود.

محققان این تحقیق با بررسی بر روی ساختمان‌های مسکونی بلند، دریافتند که مصرف گاز و برق با افزایش ارتفاع، بیشتر می‌شود، زیرا هرچه ساختمان بالاتر باشد، ازنظر انرژی کارایی کمتری دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->