عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست

  • کد خبر: ۱۵۹۶۸
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳
آسمان‌خراش‌هایی با خراش محیط‌زیست
نتایج بررسی‌ها حاکی از آن است که ساخت و ساز‌های امروزی، دوستدار محیط‌زیست نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، ساختمان‌های بلندتر، اگرچه از نظر محیطی، فضای کمتری اشغال می‌کنند و تعداد افراد بیشتری را در خود جای می‌دهند، اما اتلاف انرژی بیشتری نیز دارند.

نسل جدید برج‌ها، نشانه بهره‌گیری از فناوری‌ها و نکات برجسته مهندسی است، اما در دنیایی که به کندی در برابر تغییرات آب وهوایی واکنش نشان می‌دهد، آیا این نوع ساخت و ساز که نیازمند مقادیر زیاد انرژی و مواد اولیه است، به پایداری نزدیک است؟

محققان اظهار کردند: اگر به پایداری اهمیت می‌دهیم، نباید ساخت آسمان‌خراش‌ها را ادامه دهیم. البته فناوری‌های جدید برای کارآمدتر کردن ساخت ساختمان‌های بلند مانند طراحی پارامتری و مهندسی نوآورانه وجود دارد، اما تغییر مقررات نیز بسیار کمک‌کننده خواهد بود.

تحقیقی در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مهمترین نکته در ساخت ساختمان‌های بلند این است که هرچه بالاتر بروید، نیاز به ساختار بهتری دارید. در این ساختمان‌ها، آسانسور، پمپ آب و بسیاری از موارد دیگری نیاز است؛ زیرا که با بلندتر شدن ساختمان‌ها مصرف انرژی نیز به طرز چشمگیری افزایش می‌یابد.

هنگامی که ساختمان از پنج طبقه تا ۲۱ طبقه و گاهی بالاتر رود، میانگین شدت مصرف برق و سوخت‌های فسیلی به ترتیب، ۱۳۷ درصد و ۴۲ درصد افزایش می‌یابد و میانگین انتشار کربن هم بیش از دوبرابر می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد که ساختمان‌های جدید به طور کلی از نظر انرژی کارآمدتر نیستند، زیرا بیشتر در معرض کاهش دما، وزش باد شدید و افزایش تابش نور خورشید هستند و استفاده از انرژی در این ساختمان‌های بلند، بیشتر خواهد بود.

محققان این تحقیق با بررسی بر روی ساختمان‌های مسکونی بلند، دریافتند که مصرف گاز و برق با افزایش ارتفاع، بیشتر می‌شود، زیرا هرچه ساختمان بالاتر باشد، ازنظر انرژی کارایی کمتری دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->