جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فواید مصرف غذاهای تند برای سلامتی

  • کد خبر: ۱۶۰۵۴۲
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
فواید مصرف غذاهای تند برای سلامتی
انواع فلفل‌ها و مواد غذایی تند طرافداران زیادی دارند و مصرف آن‌ها نیز فوایدی باورنکردنی برای سلامت انسان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از مردم به خصوص چینی‌ها غذای تند می‌خورند، زیرا طعم تندی را دوست دارند. دیگران درک نمی‌کنند که چرا آن‌ها خودشان را با غذای گرم و تند شکنجه می‌دهند. این‌ها فواید سلامتی غذا‌های تند است که باعث می‌شود، شما به بطری سس تند یک نگاه بیندازید.

محققان دریافتند که خوردن غذای تند فواید زیادی دارد که البته فواید خوردن غذای تند برای زنان بیشتر از مردان می‌باشد.

فواید و خواص غذای تند برای زنان و مردان

۱. مبارزه با التهاب:

التهاب را "قاتل مخفی" خواند، چون خطر ابتلا به دیابت، آلزایمر، بیماری‌های قلبی عروقی، ورم مفاصل و سرطان را افزایش می‌دهد. خوشبختانه، ادویه‌هایی مانند زردچوبه، میخک، دارچین و زنجبیل خاصیت آنتی اکسیدان قوی دارند که می‌توانند به مبارزه با التهاب کمک کنند. طبق تحقیقات، کورکومین، دارویی که در زرد چوبه یافت می‌شود به کاهش ورم کمک می‌کند.

۲. عمر ببیشتر:

اگر بخواهید ۱۰۰ سال زندگی کنید، می‌توانید در غذاهایتان ادویه استفاده کنید. طبق مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد و مرکز ملی و کنترل بیماری ها، خوردن غذای تند به مدت شش یا هفت روز در هفته می‌تواند خطر مرگ را تا ۱۴ درصد کاهش دهد.

محققان می‌گویند که نمی‌توانند بگویند که به طور مستقیم غذای تند بر طول عمر طولانی ربط دارد و مطالعات بیشتری باید برای تایید این یافته‌ها انجام شود با این حال، آن‌ها بر این باورند که مصرف منظم غذای تند می‌تواند عوامل خطر مرگ مانند سرطان، بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

۳. کاهش ریسک ابتلا به سرطان:

کپسایسین، ترکییبی که در فلفل چیلی یافت می‌شود نیز می‌تواند به مبارزه با سرطان کمک کند. در مطالعه حیوانی، محققان دریافتند که کپسایسین مانع رشد سرطان پروستات می‌شود. افزودن زردچوبه به غذا‌ها می‌تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند. با توجه به تحقیقات، کورکومین می‌تواند ریسک سرطان معده، مغز، استخوان و پستان را کاهش دهد.

۴. کنترل هوس غذا خوردن و البته کاهش وزن:

وقتی که حتی گرسنه نیستید، هوس غذا می‌کنید؟ ادویه‌هایی مثل دارچین می‌تواند سطح قند خون شما را تنظیم کند و در نتیجه باعث می‌شود که هوستان را کنترل کنید. به گفته دانشگاه جورجیا، ادویه‌های دیگری که می‌توانند به تنظیم کردن قند خون کمک کنند، عبارتند از:

ریحان

میخک قرم

اسطوخدوس

پونه کوهی 

بادرنجبویه 

نعناع و گشنیز

۵. افزایش متابولیسم:

شما باید راه‌های مختلفی برای بالا نگه داشتن متابولیسم پیدا کنید. طبق تحقیقات، با استفاده از فلفل قرمز می‌توانید سوخت بدن خود را بالا نگه دارید. این ادویه هم می‌تواند اشتهای شما را تنظیم کند.

اگرچه فلفل قرمز ممکن است متابولیسم را کمی افزایش دهد، اما ادویه به تنهایی نمی‌تواند جایگزین ورزش منظم باشد. اگر می‌خواهید متابولیسم بدن خود را تمام روز بالا نگه دارید، با تمرینات و ورزش‌ها قدرت و توده عضلانی خود را تقویت کنید.

۶. تسکین درد:

آیا می‌دانستید که کپسایسین، ترکیبی که در فلفل چیلی وجود دارد و حس تندی را می‌دهد، یکی از مواد اصلی در تسکین درد است؟ فلفل چیلی را به غذای خود اضافه کنید، تا درد مفاصل و ماهیچه را کاهش دهد. مطالعات نشان می‌دهد که کپسایسین می‌تواند درد را در افراد مبتلا به آرتروز، روماتیسم و ورم مفاصل و فیبرومیالژیا کاهش دهد.

۷. جذب بیشتر مواد مغذی:

شما به احتمال زیاد از این استراتژی‌ها برای دریافت مواد مغذی بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنید. حالا می‌توانید ادویه‌ها را به لیست غذایی خود اضافه کنید و از کمبود مواد مغذی جلوگیری کنید. فلفل سیاه مثال خوبی است. نشان داده شده است که جذب کورکومین و مواد مغذی را افزایش می‌دهد و می‌تواند به افزایش فراهمی زیستی دارو‌ها نیز کمک کند.

۸. بهبود سلامت قلبی:

محققین مشاهده کرده اند که خطر کمتری از حملات قلبی و سکته در فرهنگ‌هایی وجود دارد که در آن مردم غذای تند می‌خورند. همچنین کشف کردند که مواد اولیه فعال در فلفل چیلی، به کاهش کلسترول پلاسما کمک می‌کنند.

۹. جلوگیری از عفونت‌های باکتریایی:

زیره و زردچوبه می‌توانند به مبارزه با باکتری‌های مضر در بدن کمک کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که این ادویه خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدان قوی دارند.

۱۰. تسکین استرس:

آیا تا به حال بعد از خوردن غذا‌های تند احساسات تنش شدیدی داشته اید؟ خوب، ادویه باعث می‌شود که مغز شما اندورفین و دوپامین آزاد کند، هورمون‌های حس خوب که می‌تواند حال شما را بهبود و استرس را کاهش دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->