وصول ۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از مجرمان مالیاتی شرایط فروش ایران خودرو ویژه مادران اعلام شد + جدول (۱۱ مهر ۱۴۰۳) ۱۰ میلیون نفر در ۶ هزار واحد مسکونی ناپایدار در کشور سکونت دارند ظرفیت قطار‌های مسافری برای امروز و فردا افزایش می‌یابد ترخیص کالا به ثبت سفارش قبل از وصول منوط خواهد شد اتباع، اهرم فشار بر بازار اجاره‌بهای ایران معافیت شرکت‌هایی با سود ١٠ هزار میلیارد تومانی از مالیات مسافران در پی لغو پروازها، چگونه پول بلیت خود را پس بگیرند؟ سامانه خودنویس سوادگری در معاملات مسکن را کاهش می‌دهد؟ ترخیص ۲۲ هزار خودرو وارداتی در نیمه نخست سال ۱۴۰۳ خبر مهم برای خریداران و فروشندگان طلا | شرایط جدید فروش طلا اعلام شد واکنش منفی بورس به وعده صادق ۲ | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ مهر ۱۴۰۳) همتی: تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه‌درشت‌ها باشد چگونه و از کجا لپ‌تاپ خوب و ارزان‌قیمت بخریم؟ بررسی قیمت موبایل‌های شیائومی از ۵ میلیون تا ۷۳ میلیون تومان (۱۱ مهر ۱۴۰۳) نرخ امروز طلا و سکه در مشهد چقدر است؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) | دست کوتاه مردم از طلای گرمی ۴ میلیون تومان قیمت خودرو‌های خارجی رشد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۳) شوک موقت بازار ارز بعد از عملیات وعده صادق ۲ | کارشناسان اقتصادی: افزایش قیمت ارز موقت و زودگذر است واکنش بازار خودرو‌های داخلی به پاسخ موشکی ایران به اسرائیل چه بود؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) آیا قیمت بنزین افزایش می‌یابد؟ + ویدئو | حل مسئله ناترازی انرژی مستلزم گذشت زمان است بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند برق در کشور نصب شده است | ۲ درصد از مشترکان خیلی بدمصرف هستند قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال یک روز پس از حمله موشکی ایران به اسرائیل چه تغییری کرد؟ (۱۱ مهر ۱۴۰۳) تورم چندباره در سال، افزایش دستمزد سالانه را در خود ذوب می‌کند اختلال یا نگرانی در تأمین و عرضه بنزین وجود ندارد شلوغ‌شدن پمپ‌بنزین‌ها عادی است | سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: سوخت به اندازه کافی موجود است و نگرانی نداریم سقوط آزاد بیت‌کوین بعد از عملیات موشکی ایران | آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۱ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نفت و گاز ایران به صورت تهاتری توسط پاکستان خریداری می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۷۴۴۲
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰
  • ۱
نفت و گاز ایران به صورت تهاتری توسط پاکستان خریداری می‌شود
وزارت بازرگانی پاکستان امروز اعلام کرد، اسلام‌آباد دستور ویژه‌ای برای مبادلات تجاری پایاپای با ایران، افغانستان و روسیه برای برخی کالاهای خاص از جمله نفت و گاز طبیعی صادر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بازرگانی پاکستان امروز اعلام کرد، اسلام‌آباد دستور ویژه‌ای برای مبادلات تجاری پایاپای با افغانستان، ایران و روسیه برای برخی کالا‌های خاص از جمله نفت و گاز طبیعی صادر کرده است.

دولت پاکستان که با کمبود ذخایر ارزی مواجه است و این ذخایر تنها برای واردات یک ماه این کشور کافی است، به شدت تلاش می‌کند تا بحران تراز پرداخت‌ها را مدیریت و نرخ تورم را کنترل کند؛ نرخ تورم این کشور ماه گذشته به رکورد نزدیک به ۳۸ درصد رسید.

به نوشته این گزارش، دستور دولت پاکستان که سازوکار مبادلات تجاری پایاپای در سال (B۲B) ۲۰۲۳ نامیده می‌شود، فهرست کالا‌هایی که از اول ژوئن می‌توانند مبادله شوند را اعلام کرده است. نهاد‌های دولتی و خصوصی برای مشارکت در این سازوکار نیاز به تایید دارند.

ساجد امین، معاون موسسه سیاست توسعه پایدار گفت، پاکستان می‌تواند به صورت ویژه از واردات نفت و انرژی از ایران و روسیه بدون نیاز بیشتر به دلار، سود ببرد.

وی افزود، با توجه به کمبود دلار که کشور‌ها با آن مواجه هستند، فرصت تهاتر کالا از اهمیت برخوردار است.

امین توضیح داد: «اگرچه ممکن است این اقدام قاچاق ارز به ویژه در مرز افغانستان را حل نکند، اما می‌تواند مانع قاچاق کالا (نظیر گازوئیل) از ایران و از افغانستان شود که به اقتصاد آسیب می‌زند.»

پس از اینکه پاکستان در ماه آوریل برای اولین بار از روسیه با تخفیف نفت خرید، مسادیک مالک، وزیر نفت این کشور به رویترز گفت، اسلام‌آباد بر اساس این قرارداد فقط نفت خام می‌خرد، نه محصولات پالایش شده.

نحوه پرداخت مشخص نیست، اما مالک گفت، اگر اولین معامله بدون مشکل انجام شود، خرید ممکن است به ۱۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یابد.

بر اساس آمار‌های موسسه کپلر، پاکستان سال گذشته، ۱۵۴ هزار بشکه نفت خام وارد کرده است که کمی با آمار ۲۰۲۱ متفاوت است.

انجمن فروشندگان نفت پاکستان در ماه می‌ابراز ناراحتی کرد که بیش از ۳۵ درصد گازوئیل فروخته شده در پاکستان از ایران قاچاق شده است.

از طرفی، دولت پاکستان دستور منع قاچاق آرد، گندم، شکر و کود به افغانستان را نیز صادر کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۲
0
0
قسمت سرخط خبرها خیلی خوبه سعی کنین روی صداقت خبر بیشتر کار شود
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->