نامه‌ افراد دارای معلولیت به رئیس سازمان برنامه و بودجه ۱۳ هزار نفر متقاضی حق پرستاری در خراسان رضوی علت و معلول استخدام نصفه ونیمه معلولان وعده پیگیری اعتراض توان یابان که در آزمون استخدامی اخیر رد شده اند | صدای معلولان شنیده می‌شود؟ ۲۱‌هزار نابینا و کم‌بینا زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی درباره برخی بالا‌وپایین‌های زندگی نابینایان مشهد به بهانه روز عصای سفید | چشم نیمه‌باز شهر به مشکلات روشن‌دلان مناسب‌سازی‌نشدن مدارس خراسان رضوی، مانعی پیش پای معلولان مراکز پیشخوان دولت در خراسان رضوی برای تردد معلولان مناسب‌سازی می‌شود بررسی مشکلات تحصیلی دانش آموزان استثنایی در مشهد؛ از هزینه‌های حمل‌ونقل تا کمبود نیروی انسانی راهیابی دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی خراسان رضوی به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ محاسبات سریع ذهنی راه‌اندازی سامانه اعزام مترجم، حلال مشکلات ناشنوایان | تسهیلات مناسب‌سازی منازل ناشنوایان خراسان رضوی به ۴۰ میلیون تومان رسید خبری از واریز مستمری ۱۳ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی نیست حضور معلولان مقابل استانداری خراسان رضوی برای پیگیری اجرای قانون حمایت از حقوق معلولان | ناشنوایان: می‌خواهیم صدایمان را بشنوند گلایه توان یابان مشهدی از هزینه‌های سرسام آور خرید و تعمیر وسایل توان بخشی | ترکش گرانی بر تن توان یابان گردهمایی معلولان ضایعه نخاعی مشهد برگزار شد + فیلم فراخوان وزارت رفاه برای انتخاب رئیس سازمان بهزیستی کشور با جذب ۴ هزارو ۲۰۰ نفر معلول در کشور مسیر استخدام معلولان خراسان رضوی هموارتر می‌شود افزایش ۴۰ درصدی حق پرستاری معلولان کمک‌هزینه معیشتی ویژه اردیبهشت با تأخیر پرداخت شد (۲ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیماران اوتیسمی متوسط و شدید ماهانه ۱۰ میلیون تومان هزینه دارند

  • کد خبر: ۱۶۹۱۰۷
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۱
بیماران اوتیسمی متوسط و شدید ماهانه ۱۰ میلیون تومان هزینه دارند
مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران از هزینه ماهانه ۱۰ میلیون تومان برای بیماران طیف متوسط و شدید اوتیسم در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سعیده صالح غفاری در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از اعضای شورا به دلیل توجه و رسیدگی به نیازهای جامعه اوتیسم ایران گفت: بلوغ شنیدن و رسیدگی به این موضوع را در این دوره شورا شاهد هستیم. از بین هر یکصد نفر کودک متولد شده یک کودک مبتلا به اوتیسم در کشور وجود دارد که جامعه را تحت الشعاع قرار می‌دهد. در حال حاضر بیش از ۴۰ هزار خانواده شناسایی شده داریم اما به نظر می رسد حداقل ۱۰۰ هزار خانواده اوتیسمی داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه خانواده‌هایی که دارای کودکان زیر شش سال هستند باید به مراکز مراجعه کنند، افزود: اوتیسم درمان ندارد و باید متخصصانی از بخش‌های مختلف حضور داشته باشند تا به افراد مبتلا به اوتیسم کمک کنند.

مدیر عامل انجمن اوتیسم ایران با اشاره به شناسایی ۲۳ سازمان برای رسیدگی به مشکلات اوتیسم افزود: اگر رسیدگی به کودکان مبتلا به اوتیسم انجام شود قابلیت بهبود دارد و افراد مبتلا می‌توانند در آینده در جامعه حضور داشته باشند که نیازمند همکاری این ۲۳ سازمان است. از این میان وزارت آموزش و پرورش، بهزیستی و وزارت بهداشت سه سازمان اصلی هستند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر برخی اقدامات دیگر نیز قابلیت تحقق دارد از جمله اینکه فروشگاه‌های شهروند می‌توانند فروشگاه‌های دوستدار اوتیسم باشند. مراکز درمانی شرکت شهر سالم می‌توانند مراکز دوستدار اوتیسم باشند.

وی با اشاره به اینکه در کشور هیچ کلینیک تخصصی مناسبی برای رسیدگی به کودکان مبتلا به اوتیسم وجود ندارد، افزود: امروز با مصوبه شورای قبلی در آخرین روزی که از شورا خارج می‌شدند توفیق حمایت به شورای ششم رسید؛ بطوریکه گودبرداری مجتمع مرتبط با این موضوع در عید غدیر انجام خواهد شد که خیرین داخل و خارج از ایران در این امر مشارکت دارند و حمایت شورا نیز می‌تواند اثرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه شهر دوستدار اوتیسم نیاز به حمایت شورا دارد، افزود: حداقل در چهار پهنه می‌توان یک خانه را برای خانواده‌های اوتیسم ایجاد کرد که ناچار نشوند مسیر طولانی را طی کنند. در حال حاضر خانه اوتیسم ۱۱۰۰ کودک تحت پوشش دارد.

صالح غفاری از شهرداری تهران برای ارائه طرح ترافیک به خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اوتیسم تقدیر کرد و افزود: این کودکان نمی‌توانند با اتوبوس و مترو در سطح شهر تردد کنند. هزینه‌های بیماران مبتلا به اوتیسم بالاست به شکلی که خانواده‌ها ماهیانه باید ۱۰ میلیون تومان برای طیف متوسط و شدید اوتیسم هزینه کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->