آگاهی از وضعیت ترافیکی مسیرهای اربعین با ارسال یک پیامک تشکیل پرونده قضایی برای مرگ دختر ۱۲ ساله در کلینیک دندانپزشکی حادثه آتش سوزی خودرو پژو ۲۰۶ در مشهد+ جزییات قتل فجیع کارگر افغانستانی توسط همکار جوانش تصادف مرگبار دو خودرو در محور خواف- قائن+تصویر(۲۹ مرداد ۱۴۰۳) نجات جان هشت شهروند مشهدی از حریق (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) ۲۸ متهم در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد دستگیر شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) زمان احتمالی برگزاری عمره و ثبت‌ نام جدید حج ویدئو | آتش سوزی یک ساختمان نیمه کاره در خیابان ولیعصر تهران (۲۹ مرداد ۱۴۰۳) چگونه با فرسودگی شغلی مبارزه کنیم؟ کاهش ذخایر خونی استان خراسان رضوی به دلیل گرمای هوا هلال احمر: هیچ فوتی به علت گرمازدگی در بین زائران اربعین نداشتیم کاهش ۱۲ درصدی عملیات حریق آتش نشانی مشهد در سال ۱۴۰۳ استفاده از هوش مصنوعی برای مشاوره به دانش‌آموزان و انتخاب رشته در سال تحصیلی آینده تشکیل شورای پرستاری در مشهد | پیگیری خواسته‌ها و مطالبات پرستاران خوردن پیاز برای چه کسانی توصیه نمی‌شود؟ غربالگری گوش و شنوایی یک میلیون و ۳۰۰ هزار نوزاد در کشور تست‌های SPF ضدآفتاب در فضای مجازی علمی است؟ افتتاح سالن انتظار همراهان بیماران در بیمارستان قائم(عج) مشهد که با همت خیرین ساخته شد تکمیل ظرفیت ۱۰۰ درصدی واحد‌های اقامتی مشهد در دهه پایانی صفر شرایط جذب امریه سربازی اعزام آبان ۱۴۰۳ توسط دانشگاه تهران اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۳) | روند نسبی افزایش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری
سرخط خبرها

اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه

  • کد خبر: ۱۷۱۶۲۷
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۶
اصلاح احکام مربوط به آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با اشاره به بررسی احکام مربوط به وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در کمیسیون آموزش، گفت: احکام مربوط به آموزش و پرورش در نشست امروز اصلاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی در تشریح نشست امروز (سه‌شنبه، ۶ تیر) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، گفت: در بخش نخست نشست امروز میزبان مسئولان وزارت آموزش و پرورش بودیم که مباحث مختلفی در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی از اصلاح ماده ۸۷ لایحه برنامه هفتم توسعه خبر داد و توضیح داد: در این ماده، جدولی در خصوص شاخص‌های آموزش و پرورش در برنامه هفتم قید شده بود که مقرر شد مواردی از شاخص‌ها در زمینه چاپ و اصلاح کتب، مهارت‌آموزی و تعداد بازماندگان از تحصیل اصلاح شود.

حسین‌فلاحی با اشاره به اصلاح بند (پ) ماده ۸۸ ادامه داد: از سوی دیگر موضوع اخذ دانشجویان برای دانشگاه فرهنگیان در مقطع کارشناسی ارشد حداقل ۳۰ درصد بود که این مورد نیز به حداکثر ۳۰ درصد تغییر پیدا کرد تا ظرفیت دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی برای تربیت معلم با مدرک کارشناسی افزایش پیدا کند، البته این مورد مخالفان و موافقانی داشت که نهایتا این پیشنهاد به عنوان مصوبه کمیسیون به کمیسیون تلفیق برنامه ارائه خواهد شد.

وی یادآور شد: همچنین در لایحه برنامه هفتم آمده است که با اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، هیأت تخلفات ویژه‌‎ای برای رسیدگی به موارد معلمان ایجاد شود و این موضوع در برنامه هفتم برای ارزیابی صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی معلمان در طول ۵ سال برنامه ایجاد خواهد شد؛ بنابراین هیأت رسیدگی به تخلفات کارکنان دولت به تخلفات معلمان ورود نمی‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: همچنین در برنامه هفتم، نامی از سازمان تربیت کودک برای آموزش و تربیت صفر تا ۶ ساله‌ها نبود و پیشنهاداتی برای کمک به این سازمان مصوب شد.

حسین‌فلاحی اضافه کرد: در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان نیز مقرر شد ماده ۸۵ قانون ششم در برنامه هفتم نیز تکرار شود، در این ماده تصریح شده بود که معلم ۵ درصد از سهم را خود را در کنار سهم دولت به صندوق بپردازد، ضمن اینکه مباحثی در خصوص اصلاح اساسنامه صندوق نیز در نشست امروز مطرح شد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: برای سازمان نوسازی نیز پیشنهاداتی مطرح شد که در زمینه همکاری با خیرین تکالیفی مشخص شود. برای دانشگاه فرهنگیان نیز مقرر شد طی برنامه هفتم اماکن کد تخریب خورده این دانشگاه که ۷۰ درصد بنا‌ها را شامل می‌شود، حداقل در ۱۰ استان نوسازی و بهسازی شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: در بخش دوم نشست امروز نیز بررسی احکام مربوط به آموزش علوم پزشکی، تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور مسئولان ذی‌ربط در دستور کار قرار داشت که در این جلسه ضمن تأکید بر تقویت معاونت آموزشی وزارت بهداشت که در حال حاضر در آخرین رتبه معاونت‌های وزارت بهداشت قرار دارد در زمینه جذب دانشجویان خارجی و رتبه علمی کشور نیز مباحثی مطرح شد. درباره اینکه سهم دانشگاه‌های علوم پزشکی در جذب دانشجویان خارجی از ۳۲۰ هزار دانشجوی (علوم پزشکی و وزارت علوم) در برنامه هفتم مشخص شود نیز مباحثی مطرح شد.

حسین‌فلاحی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویان خارجی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور حدود ۸ هزار دانشجو است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->