آیا آتش‌سوزی در فرودگاه رشت صحت دارد؟ (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) حذف ایستگاه راه‌آهن نیشابور از نقشه ریلی کشور! (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یادی از دکتر جواد حدیدی | آینه‌دار تمدن شرق اشتباه‌های رایج زنان در زندگی مشترک | این ونوسی‌های پراشتباه اعزام ۴ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی به اربعین | مشارکت خیرین، آرزوی زیارت کربلا را محقق ساخت امتحانات دانشگاه‌ها در تعطیلات روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | لزوم پایان امتحانات تا ۲۳ شهریور افزایش قطار‌های فوق‌العاده به مقصد مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد: مشهد کمترین سرانه مصرف آب را در سطح کشور دارد + فیلم خداحافظی با پیرترین هواپیمای کشور | ایرباس ۴۱ ساله ایران‌ایر بالاخره بازنشست شد ثبت ۵۴۳ چندقلوزایی در خراسان رضوی طی ۴ ماه نخست سال جاری کم‌خوابی چگونه سلامت قلب را تهدید می‌کند؟ چرا چای جایگزین مناسبی برای آب نیست؟ وزیر کشور: آموزش نباید به خاطر ناترازی انرژی تعطیل شود شرایط برای واگذاری سریع سهام شرکت‌های صندوق تأمین اجتماعی مهیا نیست شیرخشک رژیمی وارد داروخانه‌ها شد اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ۱۳۰۰ طلاق صوری در میان مقرری بگیران تأمین اجتماعی کشف شد وعده وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه تا مهر ۱۴۰۴ + ویدئو ۱۷۰ ایستگاه صلواتی به زائران پیاده در جاده‌های مشهد خدمت می‌کنند اعمال محدودیت‌های جاده‌ای در تعطیلات شهادت امام رضا (ع) چرا درختان ۸۰ ساله ارومیه نابود شدند؟ المپیادی‌ها از «سربازی» معاف نیستند | کسب ۴۰ مدال طلای جهانی در ۲.۵ سال اخیر تخصیص اعتبار ۵ هزار میلیارد ریالی به سپاس‌کارت معلمان کشف ۱۴۸ قطعه سکه طلای فاقد کد استاندارد در سبزوار (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از ۱۶ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند | اجرای قانون بیمه ۳۰ ساعته معلمان از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۴ تدابیر ویژه برای جلوگیری از قطع برق در اطراف حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | تصمیم‌گیری نهایی با استاندار معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند؟
سرخط خبرها

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

  • کد خبر: ۱۷۳۵۷۱
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۰۴:۲۵
سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه
انواع ترشی‌های تابستانی خانگی از جمله خوشمزه‌ترین ترشی‌هایی هستند که می‌توانید با میوه‌ها و سبزیجات تازه و متنوع این فصل آماده کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، دنیای خوشمزه ترشی‌ها پر از تنوع و زیبایی است، به ویژه ترشی‌های تابستانی که در این در روز‌های داغ تابستانی می‌تواند یک چاشنی خوب در کنار غذای‌تان باشد.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی‌های آلبالو، گیلاس، انجیر، انگور و گوجه سبز را آموزش می‌بینید.

ترشی گوجه سبز

مواد لازم:
گوجه سبز: ۱ کیلو
شکر: ۲۵۰ گرم
سرکه: ۲ پیمانه
دارچین: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
سرکه، دارچین و شکر را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد. بعد از جوشیدن گوجه سبز را به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا یکی دو جوش بخورد سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود و آن را درون ظرف مورد نظر که اکثرا از ظروف شیشه‌ای استفاده می‌شود ریخته درب آن را می‌بندیم و در جای خنک قرار می‌دهیم. ترشی بعد از چند روز آماده استفاده است.

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

ترشی گیلاس

مواد لازم:
گیلاس درشت: ۲ کیلو
فلفل سبز: ۲۰۰ گرم
سرکه: به اندازه لازم
ترخان: مقداری
نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه:
گیلاس‌ها را بعد از شستشوی کامل درون ظرفی مناسب که همان ظرف ترشی شماست ریخته و لا به لای آن ابتدا ترخان و کمی فلفل قرار دهید و بعد سرکه و نمک را خوب حل کرده و به آن اضافه کنید. در جای خنک ترشی را قرار دهید تا ترشی جا بیفتد.

ترشی انگور سفید

مواد لازم:
انگور سفید: ۲ کیلو گرم
سرکه: ۲ لیوان
نمک:۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:
انگور‌های شسته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه و نمک را جوشانده و روی آن بریزید به طوری که سرکه روی مواد را کاملا بپوشاند در ظرف را بسته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی شما خوب جا بیفتد.

سیر تا پیاز تهیه ۵ ترشی تابستانی خوشمزه

ترشی انجیر

مواد لازم:
انجیر: ۲ کیلو گرم
شکر: ۷۵۰ گرم
آب: ۱ لیوان
دارچین: ۱ قاشق غذا خوری
سرکه: به اندازه لازم

طرز تهیه:
شکر، سرکه، آب و دارچین را در ظرفی جوشانده و انجیر‌های شسته شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مواد چند جوش بخورند. مواد را از روی حرارت برداشته و ۲۴ ساعت کنار بگذارید و این کار را ۳ روز تکرار کنید و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و در جای خنک قرار دهید تا ترشی خوب جا افتاده شود.

ترشی آلبالو

مواد لازم:
آلبالو: ۱ کیلو گرم
نمک و سرکه: به اندازه کافی

طرز تهیه:
آلبالو را تمیز کرده در صافی ریخته و مقداری به آن نمک میزنیم. چند ساعت می‌گذاریم بماند و بعد آلبالو را در ظرفی دهان گشاد ریخته و ظرف را پر از سرکه می‌کنیم. در ظرف را محکم می‌بندیم و در جای خنگ می‌گذاریم.

نکات تکمیلی در مورد ترشی تابستانی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
ترشی تابستانی را می‌توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید.
توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب است.

منبع: نمناک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->