عوامل اثرگذار بر بدن جهت تقویت حافظه برای درس خواندن | چند توصیه کابردی به دانش آموزان در فصل امتحانات آمارهای رسمی فاش کرد: ایران تک‌فرزندی شد تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران اولین پیوند مثانه در جهان با موفقیت انجام شد یافته‌های جدید دانشمندان درباره فراموشی | سامندان کنجکاو کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
سرخط خبرها

کرونا از خود چه عاداتی به ارث گذاشت؟

  • کد خبر: ۱۷۵۴۸۵
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۱
کرونا از خود چه عاداتی به ارث گذاشت؟
کوید ۱۹ با وجود تمام سختی‌هایی که در دوران همه‌گیری خود داشت، پس از پایان اپیدمی کرونا عاداتی سالم برای انسان‌ها به جای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، ارث، محققان دانشگاه راتگرز آمریکا در پی همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹، مطالعه‌ای را منتشر کرده‌اند که دیدگاه جدیدی درباره نحوه انتخاب افراد برای عبور از چالش‌های بی‌سابقه ارائه می‌دهد.

این تحقیق نشان داد که بسیاری از مردم برای مقابله با استرس ناشی از بیماری همه‌گیر به عادات و سرگرمی‌های سالم روی می‌آورند.

این مطالعه که اخیراً منتشر شده است، درک ما را از چگونگی سازگاری مردم با رفتار‌های خود در توصیه ماندن در خانه، دوره‌ای که با اضطراب فراگیر جهانی مشخص شده است، اصلاح می‌کند.

تجربیات همه‌گیری شامل مشغول شدن به سرگرمی‌ها، افزایش فعالیت بدنی و ورزش، بهبود رژیم غذایی و تغذیه از طریق آشپزی و گذراندن زمان بیشتر با خانواده و دوستان (به صورت مجازی) بود.

محققان دریافتند که بسیاری افراد در بدترین روز‌های این بیماری با انجام فعالیت‌های سالم مانند آشپزی، مطالعه و باغبانی با آن مقابله کردند و این امر بر این واقعیت تأکید می‌کند که مردم با پذیرش عادات و سرگرمی‌های سالم‌تر برای کنترل تأثیرات منفی همه‌گیری، انعطاف‌پذیری نشان دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->