رکورد معاملات شمش طلا شکسته شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) وضعیت بازار طلا مشهد پس از انتخابات ریاست جمهوری چگونه خواهد بود؟ بررسی قیمت جدیدترین گوشی‌های موبایل دو سیم کارت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت انواع خودرو‌های خارجی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | کاهش ۴.۵ درصدی سوزوکی سیاز افزایش ۱۱۹ درصدی حقوق و دستمزد کارگران در سه سال اخیر | حقوق کارگران طی ۳ سال گذشته متناسب با تورم افزایش یافت قیمت انواع خودرو‌های داخلی (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | ادامه روند کاهش قیمت‌ها شرایط دریافت ارز اربعین ۱۴۰۳ اعلام شد | خرید دینار از بانک مرکزی با صرفه دومیلیون‌تومانی نسبت‌به بازار آزاد روی خوش بورس برای دومین روز متوالی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مروری بر قواعد محاسبه و پرداخت اجاره‌بها | کرایه خانه را چگونه بپردازیم؟ سکه طرح جدید در مشهد ۳۰۰ هزار تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) قیمت امروز طلا، سکه، دلار، ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۳) | هیجان دیروز فروکش کرد سقف ثبت سفارش بازرگانان جدید ۱۰۰ هزار دلار شد هشدار بازرسی مشهد به مشاوران املاک بدون پروانه‌کسب: اجازه تبلیغات ندارید حراج حضوری شمش طلای مرکز مبادله امروز، ۱۷ تیرماه، برگزار می‌شود + جزئیات فروش فوق‌العاده سایپا (خودرو کوییک GXR-L) از روز سه‌شنبه (۱۹ تیر ۱۴۰۳) + جزئیات آغاز ثبت سفارش خودرو‌های وارداتی برای جانبازان از امروز یکشنبه (۱۷ تیر ۱۴۰۳) + لینک سامانه انتصاب معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی  استقبال بازارهای مالی از رئیس جمهور | بورس سبز پوش شد پاسخ به سوالات در مورد «طرح طبقه‌بندی مشاغل» | شرایط پرداختِ مابه‌التفاوت به کارگران چیست؟ نرخ امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد | کدو و بادمجان مناسب غذا‌های تابستانی را چند بخریم؟ (۱۷ تیر ۱۴۰۳) مطالبه‌های کارگران از رئیس‌جمهور منتخب نرخ سود بین‌بانکی کاهشی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۳) نخستین قرارداد پولی میان ایران و روسیه امضا شد زمان برگزاری پانزدهمین حراج سکه طلا مشخص شد | متقاضیان چقدر واریز کنند؟ با ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان نقدینگی چه موبایل‌هایی می‌توان خرید؟ (۱۶ تیر ۱۴۰۳) واکنش مثبت ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس به پایان انتخابات | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر صمت: در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم

  • کد خبر: ۱۷۸۰۸۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴
وزیر صمت: در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برای عبور از مشکلات پیش رو باید به لایه‌های عمیق تری برسیم و اقدامات اساسی تری برای ادامه فرایند‌ها انجام دهیم

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی آبادی درباره نشست برخی تولیدکنندگان با ریاست جمهوری و بروکراسی زائد در کشور، اظهار کرد: بروکراسی پدیده جدیدی نیست و سالهاست که انتظارات تولیدکننده گان و صنعتگران با قواعد و بروکراسی همخوانی ندارد، چون تولیدکننده به دنبال ساده‌ترین راه برای تجارت است و گاهی این شرایط برای آن‌ها سخت می‌شود. اما رسیدگی به امورات صنعت و رفع این مشکلات در دستور کار دولت است.

به گفته این مقام مسئول، فرآیند رشد، بلوغ و افول صنایع یک فرآیند طبیعی است. ممکن است صنعتی بعد از رشد و بلوغ، برای احیا و تطبیق خودش با فناوری‌های نو و شرایط زمان اقدام نکند، به زنجیره افول بیفتد؛ بنابراین صنایع باید خودشان را تطبیق دهند، اما بعضا هم سرمایه در گردش ندارند یا واگذاری‌ها در خصوصی سازی به درستی انجام نشده است.

وی با بیان اینکه صنایع بزرگ در همه کشور‌ها دائم خود را با اوضاع جهانی، سرمایه گذاری‌های روز و مسیر‌های تازه وفق می‌دهند تا با شرایط تطبیق پیدا کنند، تصریح کرد: ما هم سعی داریم با برپایی جلسات دائمی و ارتباط با مجریان و مسئولان، انجمن‌ها، نهاد‌ها و دانشگاه‌ها، نبض صنعت را در دست داشته باشیم.

علی آبادی با بیان اینکه سرمایه گذاران در ورود به حوزه صنعتی قبل از هر چیز باید به فکر نظام تامین مالی باشند، گفت: البته در شرایط استثنایی با تامین وجوه، در مقیاس‌های بزرگ فرایند‌های پیچیده و ریسک‌های بزرگی دارد. به دنبال این هستیم با مطالعه و بررسی، پیشنهاد‌هایی در حوزه تامین مالی طراحی شود تا هم برای بخش صنعت و هم بانک‌ها و تامین کنندگان مالی، جذاب و قابل قبول باشد.

وزیر صنعت، معدن تجارت در یک برنامه رادیویی، با اشاره به اینکه در صنعت نیازمند تحولات بزرگتری هستیم، اظهار کرد: برای عبور از مشکلات پیش رو باید به لایه‌های عمیق تری برسیم و اقدامات اساسی تری برای ادامه فرایند‌ها انجام دهیم که البته برخی مسایل بین صنایع مختلف مشترک بوده و برخی دیگر به طور ویژه باید بازبینی شود که ما به عنوان هدایتگر می‌توانیم پیشنهاد‌هایی ارائه دهیم.

علی آبادی با تاکید به اینکه صنعتگران و تولیدکنندگان نباید صرفا به دنبال روش‌های دولتی بمانند و باید به دنبال سهیم کردن مردم، از راه بازار سرمایه و دیگر بازار‌ها برای تامین سرمایه باشیم، گفت: توجه ما صرفا به روش‌هایی از جمله بانک‌ها هستند؛ البته بانک‌ها در همه دنیا در تامین مالی نقش دارند، اما نباید تنها راه باشند. برای جلب سرمایه گذاری‌های مردم و شریک کردن آن‌ها در منافع باید گام برداریم و وزارت صمت نیز زمینه این همکاری‌ها را فراهم خواهد کرد تا تامین سرمایه به درستی انجام پذیرد. در دنیا روش‌های تامین مالی بسیار پیشرفته و جدید است. البته در داخل هم اقدامات خوبی انجام شده، اما در مقایسه با دنیا بیشتر متکی به روش‌های سنتی هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->