ماجرای بخشش یک قاتل پای چوبه دار پیدا شدن پیکر جوان گلستانی پس از چند روز در استخر کشاورزی + فیلم بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان پروستات هشدار: تغییر الگوی انتقال ایدز از اعتیاد به رابطه جنسی راهکارهای یک مشاور برای کاهش وابستگی نوجوانان به فضای مجازی معمای پیچیده مرگ مرد تهرانی پس از مصرف مشروبات الکلی اعترافات تکان دهنده زن جوان به قتل خونین همسرش هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر قتل مرد جوان کرمانشاهی به دست همسرش + جزییات ۵۹۲ هزار زن تحت پوشش بهزیستی هستند| ۳۰۰ هزار نفر معلولیت شدید دارند آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان خاقانی مشهد (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) سرانه فضای آموزشی در «تبادکان» مشهد به سه مترمربع رسید آغاز ثبت‌نام مقدماتی حج تمتع ۱۴۰۴ از پنجم آذر ۱۴۰۳ کمبود دارو و عدم تغییر سبک زندگی، بلای جان بیماران کلیوی | پیوند کلیه را جدی بگیرید وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد + بیوگرافی و سوابق شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چگونه است؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع
سرخط خبرها

دانش آموزان «روستایی» با سرویس به مدارس خواهند رفت

  • کد خبر: ۱۸۰۹۴۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۵
دانش آموزان «روستایی» با سرویس به مدارس خواهند رفت
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از شناسایی ۱۲۵۰ مدرسه شبانه‌روزی برای توسعه و تجهیز امکانات خوابگاهی خبر داد و گفت: ۱۲۵۰ مدرسه شبانه‌روزی را در مرز و مناطق چالشی شناسایی کردیم و هدف‌مان توسعه تجهیزات خوابگاهی این مدارس است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خان محمدی درباره توسعه و تجهیز مدارس شبانه‌روزی برای مهر ۱۴۰۲، اظهار کردما ۱۲۵۰ مدرسه شبانه روزی را در مرز و مناطق چالشی شناسایی کردیم و هدفمان توسعه تجهیزات خوابگاهی این مدارس است اما تعداد کل مدارس شبانه‌روزی ما بیشتر از این تعداد است.

وی در پاسخ به اینکه چه تجهیزاتی به مدارس شبانه‌روزی ارائه می‌شود؟، توضیح داد: این تجهیزات از تشک، تخت و وسایل سلف غذاخوری گرفته تا اقلام دیگر و مبتنی بر نیاز مدارس، متفاوت است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تاکید کرد: از جمله ویژگی‌های خوابگاه‌های مدارس شبانه روزی این است که دانش آموزان مناطق کم برخوردار در آن حوزه مستقر می‌شوند و این امر از بازماندگی تحصیل جلوگیری می‌کند و باعث ارتقای سطح تحصیلی می‌شود، از این رو همواره بحث توسعه تجهیزات خوابگاهی مدارس و ترمیم خوابگاه‌های دانش آموزی از جمله موضوعات مهم و تصمیمات دولت در سفرهای استانی است.

خان محمدی با اشاره به طرح شهید عجمیان به منظور شاداب سازی، بهسازی و مرمت مدارس با اولویت مناطق محروم و حاشیه شهرها، ادامه داد: هدف اصلی و اولیه ما در طرح شهید عجمیان و در بحث تجهیزات خوابگاهی، مدارس شبانه روزی است چراکه دانش‌آموزان در آنجا زیست دارند. با این حال در برخی استانها که خوابگاه دانش‌آموزی ایجاد شده، اصطلاحا ترددها نیز ساده شده است. به این معنا که استقبال از خوابگاه‌ها مقداری کاهش یافته و تمایل دانش آموزان به سمت رفت و آمد بیشتر است. با این حال این موضوع نافی این امر نیست که دولت نباید برای توسعه تجهیزات خوابگاهی تلاش نکند.

مدارس «روستا مرکزی» و رفت و آمد دانش آموزان با سرویس به مدارس در روستاها

وی با بیان اینکه در حال حاضر همه روستاها دبستان دارند و از طرفی ۳۰۰ مدرسه یک کلاسه و حدود ۳۰۰۰ کلاس زیر ۱۰ نفر دانش آموز در کشور داریم، درباره اهمیت مدارس «روستا مرکزی» در مقطع متوسطه توضیح داد: در مقاطع متوسطه که با تنوع معلم و دروس مواجه‌ایم و دروس تخصصی‌تر می‌شود، بحث «روستا مرکزی» برای مدارس مطرح است. به این معنا که برای مثال در یک روستا یک مدرسه دخترانه در مقطع متوسطه اول را مرکز قرار می‌دهیم و در روستای دیگر یک مدرسه متوسطه اول پسرانه را مرکز قرار می‌دهیم تا دانش‌آموزان با سرویس مدرسه به این روستاها بروند و برگردند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، تصریح کرد: در مناطقی که این ظرفیت وجود دارد، بحث «روستا مرکزی» را راه انداخته‌ایم تا دانش‌آموزان به جای مدرسه شبانه‌روزی با سرویس به این مدارس بروند و بعد از مدرسه به منزل بازگردند. در سفرهای استانی برای این امر اعتبار می گذاریم. تجهیز خوابگاه‌های مدارس خوابگاهی و شبانه روزی و نیز توجه به سرویس مدارس روستا مرکزی برای متوسطه اول و دوم برنامه‌ریزی شده است چراکه این دو مورد دشمن بازماندگی از تحصیل هستند.

باید دانش آموزان برای حضور در مدارس شبانه روزی رغبت داشته باشند

خان محمدی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر انتشار تصاویری از وضعیت نامناسب خوابگاه مدرسه‌ای شبانه روزی در بشاگرد، توضیح داد: همکاران ما از آن خوابگاه در بشاگرد بازدید کردند. جمعیت دانش آموزی خوابگاهی آن مدرسه ۳۸ نفر بود. بخش‌هایی از آن خوابگاه به دلیل  عدم حضور دانش‌آموزان دچار چالش شده بود و تعداد دانش‌آموزان افت کرده بود. پس از پشت سر گذاشتن ایام کرونا و افت حضور دانش‌آموزان در خوابگاه‌ها، واقعا بخش‌هایی از خوابگاه‌ها لطمه خوردند چراکه در آن دو سال پاندمی کرونا دانش‌آموزان در خوابگاه‌ها حضور نداشتند و چالشهایی داشتیم اما وضعیت خیلی بحرانی نیست.

وی خاطر نشان کرد: سطح استاندارد خوابگاه‌های مدارس شبانه‌روزی باید در حدی باشد که دانش‌آموز برای استقرار در مدارس شبانه روزی رغبت داشته باشند چراکه شرایط فعلی همانند زمان گذشته و قدیم نیست. دانش‌آموزان در منازل خود از امکانات خوبی برخوردارند لذا خوابگاه‌های ما نیز باید استانداردهای لازم را داشته باشند.

اخبار خوبی در حوزه تخصیص اعتبار برای تجهیز هنرستان‌ها خواهیم داشت

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در خصوص توسعه هنرستان‌ها برای مهر ۱۴۰۲نیز گفت: یکی از راهبردهای ما تامین و تجهیز هنرستان‌ها است. در حوزه هنرستان‌ها دو نکته وجود داشت، یکی افزایش رغبت دانش‌آموزان برای حضور در هنرستان که با کارهای تشویقی و رسانه‌ای این فضا ایجاد شده؛ دیگری بحث تجهیزات هنرستان‌ها است. سال گذشته اعتبار و رقم خوبی در این زمینه در قالب بسته کاروانی راه‌اندازی شد و ۷۰۰ الی  ۸۰۰ میلیارد تومان بین هنرستان‌ها توزیع شد. امسال این عدد قاعدتا افزایش می‌یابد و سعی داریم تا مهرماه این عدد را در هنرستانها توزیع کنیم. اخبار خوب و اعتبار و رقم مناسبی برای تجهیزات هنرستانی خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->