جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو بیماری آلزایمر چگونه حس بویایی را از بین می‌برد؟ آزادی ۸۸۸ زندانی نیازمند، از زندان‌های خراسان رضوی در پویش《به عشق امام رضا میبخشم》 معروف‌ترین جا‌های دیدنی قم کدام است؟ آیا آمپول‌های لاغری می‌توانند جایگزینی برای جراحی‌های چاقی باشند؟ فعالیت‌های سنگین بدنی شایع‌ترین علت گرفتگی عضلانی است پیام تبریک رئیس جمهور برای قهرمانی تیم ملی نجوم و اختر فیزیک ایران آیا دوره کارشناسی دانشگاه‌ها ۳ ساله می‌شود؟ + ویدئو معاون وزیر نیرو: ورود فقط ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از هیرمند | فاصله معنادار با دریافت حق‌آبه ۸۲۰ میلیون مترمکعبی کسب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری از گردشگران خارجی تا پایان سال در لیست اهداف وزارت میراث فرهنگی (یکم شهریور ۱۴۰۴) افزایش احتمال ابتلا به عفونت‌های تنفسی در تجمعات فصلی بیماری‌های کلیه در کودکان را جدی بگیرید سخنگوی آموزش و پرورش: در سال جاری ۷۲ هزار نفر در وزارت جذب شدند (یکم شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، یکم شهریور ۱۴۰۴) | تداوم آلودگی هوای مشهد با وزش باد و گردوخاک دارو‌هایی که نباید با دمنوش مصرف کنیم «سرماخوردگی چشمی» بیماری شایعی که به سرعت اعضای خانواده را درگیر می‌کند پیام گرامیداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی به مناسبت روز پزشک کاهش تولد و افزایش ازدواج در اردستان اصفهان انتشار کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ از هفته آینده پیش‌بینی هواشناسی امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) | پایداری جوی در بیشتر مناطق کشور فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک سایت خطر تصادف با یوزپلنگ آسیایی در جاده میامی - عباس‌آباد کاهش ۷ درصدی تولد نوزادان در خراسان رضوی | نرخ ولادت همچنان بالاتر از میانگین کشور چند ماه انتظار بازنشستگان برای معوقات ناچیز | باید هرگونه تبعیض بین بازنشسته همکار و غیرهمکار در سازمان تامین اجتماعی از بین برود ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی ۷ هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴
سرخط خبرها

۱۰ راهکار برای جلوگیری از پف نکردن کیک

  • کد خبر: ۱۸۱۶۲۳
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۱
۱۰ راهکار برای جلوگیری از پف نکردن کیک
یکی از مشکلات شایع در پخت کیک پف نکردن آن هنگام پخت یا خوابیدن پف کیک بعد از پخت است. کیکی که پف نکند، خمیر باقی می‌ماند و قابل خوردن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در سراسر دنیاست. بسیاری از افراد علاقه دارند که در منزل و با دستور‌های امتحان شده یک کیک خوشمزه و عالی را تهیه کنند؛ اما خیلی مواقع ممکن است با اینکه کاملاً مطابق دستور عمل کرده‌اید، کیک‌تان خراب شود. شاید خیلی از نکات مهم به نظر شما بی‌اهمیت باشد که با رعایت آن‌ها می‌توانید یک کیک عالی و بدون نقص را در منزل بپزید.
توجه به کیفیت مواد اولیه، به دمای محیط رساندن مواد قبل از تهیه کیک، دمای فر، جنس قالب، اندازه گیری دقیق مواد و... همگی از مواردی است که در صورت رعایت درست آن‌ها می‌توانید یک کیک عالی و خوشمزه را در منزل بپزید. یکی از مشکلات شایع در پخت کیک پف نکردن آن هنگام پخت یا خوابیدن پف کیک بعد از پخت است. کیکی که پف نکند، خمیر باقی می‌ماند و قابل خوردن نیست. در این مطلب می‌خواهیم ده کاری را که موجب پف نکردن کیک می‌شود، با شما به اشتراک بگذاریم، پس با ما همراه باشید.



۱ـ یکی از مواردی که برای پف کیک بسیار موثر است، به دمای محیط رساندن تخم مرغ است. اگر تخم مرغ را همان لحظه از یخچال خارج کنید و به مواد اضافه کنید، سردی تخم مرغ موجب از بین رفتن پف کیک هنگام پخت خواهد شد؛ بنابراین حتما نیم ساعت قبل از تهیه مایه کیک، تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا با محیط هم‌دما شود.

۲ـ اگر مایه کیک بیش از حد غلیظ یا بیش از حد شل و رقیق باشد، کیک شما پف نمی‌کند. میزان آردی که به مایه کیک اضافه می‌کنید، موجب سفتی یا شلی مایه کیک می‌شود. مایه کیک باید نه بیش از حد سفت و نه شل باشد. توجه داشته باشید که میزان آرد باتوجه به جنسش متفاوت است و الزاما نباید به اندازه‌ای که در دستور گفته شده است، آرد اضافه کنید؛ زیرا کیفیت آرد‌های موجود در بازار متفاوت است. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا بیش‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است و هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی میزان آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر طبق دستور عمل کردید و احساس کردید مواد کیک هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیش‌تر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. ممکن است این مقدار باتوجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.

۳ـ یکی از نکات مهمی که موجب از بین رفتن پف کیک می‌شود، هم زدن بیش از حد مایه کیک بعد از اضافه کردن آرد است. برای هم زدن آرد هرگز از همزن برقی استفاده نکنید. بهتر است مایه کیک را بعد از اضافه کردن آرد با لیسک یا همزن دستی از یک جهت و بسیار آرام هم بزنید، درحدی که آرد حل شود و نیازی به زیاد هم زدن نیست.

۴ـ بکینگ پودر مهمترین ماده‌ای است که در پف کیک تاثیر مستقیم دارد. استفاده از بکینگ پودر تاریخ مصرف گذشته موجب می‌شود تا کیک شما پف نکند؛ بنابراین اگر در منزل بکینگ پودری دارید که مدت زیادی از آن استفاده نکرده‌اید، حتما تاریخ انقضای روی آن را چک کنید و از بکینگ پودر تازه استفاده کنید. همچنین بهتر است میزان بکینگ پودر را کاملا به اندازه گفته شده در دستور اضافه کنید، نه بیشتر و نه کمتر.

۵ـ استفاده بیش از حد از کره یا روغن موجب از بین رفتن پف کیک می‌شود. سعی کنید کره یا روغن را به میزانی که در دستور گفته شده است به مایه کیک اضافه کنید. روغن بیش از حد کیک را چرب و سنگین می‌کند، درنتیجه کیک پف نخواهد کرد.



۶ـ معمولا کسانی که کیک درست می‌کنند، برای اینکه کیک به قالب نچسبد، داخل قالب را با روغن یا کره چرب می‌کنند. چربی دیواره‌ها موجب ازبین رفتن پف کیک می‌شود. برای اینکه چربی دیواره یا کف قالب مستقیم با مایه کیک تماس نداشته باشد، بعد از اینکه قالب را چرب کردید، کمی آرد داخل قالب بپاشید؛ سپس مایه کیک را اضافه کنید. برای چرب کردن قالب بهتر است از کره سرد یا ارده مایه استفاده کنید.

۷ـ به فاصله زمانی بین درست کردن مایه کیک و ریختن در قالب و گذاشتن در فر توجه کنید. برای اینکه کیک شما پف رضایت بخش داشته باشد، بهتر است بلافاصله بعد از تهیه مایه کیک آن را داخل قالب بریزید و به فر منتقل کنید. اگر مایه کیک بیش از ۱۵ دقیقه بیرون از فر بماند، هوا می‌گیرد و هنگام پخت پف نمی‌کند.

۸ـ به نسبت مواد با قالب توجه کنید. اگر قالب را بیش از حد پر کنید، کیک جای پف کردن ندارد. همچنین اگر قالب بزرگ باشد و بیش از حد خالی باشد، باز هم کیک پف نمی‌کند. توجه داشته باشید از هر نوع قالبی که استفاده می‌کنید، باید به اندازه دو سوم آن را از مایه کیک پر کنید و همواره یک سوم قالب (اندازه دو بند انگشت) باید خالی باشد.

۹ـ هرگز در فر را در ۲۰ دقیقه اول پخت باز نکنید؛ زیرا ۲۰ دقیقه اول زمان طلایی پخت کیک است و اگر در فر باز شود، هوا وارد آن می‌شود؛ درنتیجه کیک پف نمی‌کند و یا پف آن می‌خوابد.

۱۰ـ یکی از مهمترین دلایل پف کردن کیک داغ بودن فر است. وقتی قالب را داخل فر می‌گذارید باید مطمئن باشید که فر از قبل روشن و گرم شده است. اگر فر سرد باشد، به کیک شوک وارد نمی‌شود؛ بنابراین پف نخواهد کرد.

منبع: فرادید

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->