وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
سرخط خبرها

نامه اعتراضی ۴۰۰ مقام آمریکایی به بایدن

  • کد خبر: ۱۹۴۵۸۹
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۸
نامه اعتراضی ۴۰۰ مقام آمریکایی به بایدن
بیش از ۴۰۰ نفر از مقام‌های دولت آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن به حمایت‌های او از اسرائیل در جنگ غزه اعتراض کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بیش از ۴۰۰ نفر از منصوبان سیاسی و کارکنان دولت آمریکا با ارسال نامه‌ای به جو بایدن به حمایت او از رژیم اسرائیل در جنگ غزه اعتراض کرده‌اند.

روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده این مقام‌ها نماینده حدود ۴۰ سازمان دولتی در آمریکا هستند و نامه آنها بخشی از مخالفت‌‌های رو به رشد از سیاست‌های دولت بایدن در قبال جنگ غزه به شمار می‌رود. 

نگارندگان نامه از بایدن خواسته‌اند خواستار آتش‌بس فوری در غزه شده و امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به این منطقه را فراهم کند. 

این نامه تنها یکی از چند نامه اعتراضی است که در روزهای گذشته در همین خصوص به مقام‌های بلندپایه آمریکا ارسال شده است. رسانه‌ها در روزهای گذشته از ارسال سه یادداشت داخلی اعتراضی به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا خبر داده‌اند که به امضای ده‌ها نفر از کارکنان وزارت خارجه آن کشور رسیده بود. 

چند روز قبل‌تر از آن هم بیش از ۱۰۰۰ نفر از کارکنان آژانس آمریکا برای توسعه بین‌المللی در نامه‌ای سرگشاده از سیاست‌های واشنگتن انتقاد کرده بودند. 

امضاکنندگان نامه‌ای که امروز سه‌شنبه تحویل بایدن شده نامشان را افشا نکرده‌اند. روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته این افراد برای حفظ ایمنی و جلوگیری از خطر اخراج از شغل ترجیح داده‌اند گمنام باقی بمانند. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه به هلاکت رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرده و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داده است. حملات رژیم صهیونیستی به شهادت بیش از ۱۱ هزار نفر منجر شده است. 

جو بایدن به شدت از حملات رژیم صهیونیستی حمایت کرده و علی‌رغم تظاهرات‌های مردمی در حمایت از مردم غزه گفته که با آتش‌بس در جنگ مخالف است. 

ناظران می‌گویند اقدامات اسرائیل اعم از قطع برق، محدود کردن کمک‌رسانی به غزه و انجام حمله علیه آواره‌های فلسطینی در غزه ذیل قوانین بین‌المللی مصداق جنایت‌های جنگی محسوب می‌شوند.

انتشار این نامه‌ها تنها بخشی از مخالفت‌های گسترده‌تر در جامعه آمریکا نسبت به سیاست‌های واشنگتن در قبال رژیم صهیونیستی به شمار می‌روند. شهرهای مختلف آمریکا در روزهای گذشته بارها به صحنه تظاهرات علیه رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند. 

در بخشی از نامه‌ روز سه‌شنبه آمده است: «ما از رئیس‌جمهور بایدن می‌خواهیم فوراً خواستار آتش‌بس در غزه شده و با تضمین آزادی فوری گروگان‌های اسرائیلی و فلسطینی‌هایی که خودسرانه بازداشت شده‌اند راه را برای کاهش تنش در درگیری‌های کنونی هموار کند.»

نگارندگان همچنین خواستار وصل مجدد آب، برق، سوخت و تأمین سایر نیازهای پایه‌ای مردم غزه و فراهم کردن امکان ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به این منطقه شده‌اند. 

روزنامه نیویورک‌تایمز نوشته دو نفر از منصوبان سیاسی که در نگارش این نامه نقش داشته‌اند می‌گویند اکثر امضاکنندگان این نامه منصوبان سیاسی‌ای هستند که در سازمان‌های مختلف دولت از شورای امنیت ملی گرفته تا اف‌بی‌آی و وزارت دادگستری مشغول به کار هستند. 

بعضی از امضاکنندگان نامه کسانی هستند که به جو بایدن برای پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ کمک کرده‌اند. آنها گفته‌اند نگران تفاوت مواضع رأی‌دهندگان به حزب دموکرات با سیاست‌های بایدن در قبال اسرائیل هستند. 

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->