پشت پرده موافقت صهیونیست‌ها با ورود کمک‌ها به غزه چیست؟ نماینده مردم مشهد در مجلس: استیضاح وزیر راه را قبول ندارم مدیر مرکز مطالعات انرژی و امنیت روسیه: کلید حل پرونده هسته‌ای ایران در تهران و واشینگتن است واکنش پوتین به پیشرفت گفت‌و‌گو‌های میان ایران و آمریکا جزئیاتی عجیب از مکالمه تلفنی صمیمانه رؤسای جمهور آمریکا و روسیه فاش شد | ترامپ: ولادیمیر، هر وقت دلت خواست می‌تونی تلفن رو برداری و زنگ بزنی درخواست ۲۲ کشوربرای ازسرگیری امدادرسانی کامل به نوار غزه و برقراری آتش‌بس تحفه قطری‌ها برای آمریکا دردسر شد | کاخ سفید: هواپیمای اهدایی قطر هیچ ربطی به ترامپ ندارد پوتین: آماده همکاری با اوکراین برای دستیابی به توافق هستیم آیین بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور در مسجد امام محمد باقر(ع) مشهد برگزار شد+فیلم عراقچی: پیرو مسیر شهید امیرعبداللهیان باشیم وزیر امور خارجه عراق با پزشکیان دیدار کرد قالیباف: رژیم صهیونیستی هویت ژئوپلیتیک مستقلی ندارد سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه ایران لفاظی کرد عراقچی: ایران می‌تواند مرکزی برای تبادل اطلاعات در منطقه و بین الملل باشد ادعای کاخ سفید درباره حق غنی‌سازی ایران تاکید پزشکیان بر تسریع در جذب سرمایه و احداث نیروگاه‌های خورشیدی سفیر ایران در انگلیس احضار شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری از بن‌بست در مذاکرات دوحه خبر دادند اخلاقی: کشور‌های عربی می‌دانند که هر پیمان و قراردادی بدون حضور ایران به نتیجه نخواهد رسید رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: توان رهگیری و انهدام پرنده‌های دشمن افزایش ۵ برابری یافته است پزشکیان در نشست با معاونان وزارت کار: اجرای طرح محله‌محوری باعث توزیع هدفمند خدمات اجتماعی می‌شود وزیر امور خارجه ترکمنستان: از اجرای پروژه‌هایی مثل بزرگراه عشق‌آباد تا مرز ایران حمایت می‌کنیم انصراف معاون ترامپ از سفر به فلسطین اشغالی سازمان جهانی بهداشت: ۵۷ کودک در نوار غزه از گرسنگی جان باخته‌اند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ۱۶۰ منطقه در غزه را هدف قرار داد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدارهای عراقچی با میهمانان مجمع گفت‌وگوی تهران در روز دوم دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا؛ ابهام در زمان و مکان رکورد بی‌سابقه ۳۶۰۰ حمله به مراکز درمانی مناطق جنگی طی سال ۲۰۲۴
سرخط خبرها

روسای جمهور چین و آمریکا برای حضور در نشست اپک به سانفرانسیسکو رفتند

  • کد خبر: ۱۹۴۶۴۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
روسای جمهور چین و آمریکا برای حضور در نشست اپک به سانفرانسیسکو رفتند
«شی جینپینگ» رئیس‌جمهوری چین و جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا برای شرکت در نشست همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) وارد سان فرانسیسکو شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌جمهور چین در بدو ورود مورد استقبال «گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا، «جنت یلن» وزیر خزانه‌داری آمریکا و دیگر نمایندگان آمریکا در فرودگاه بین‌المللی سان فرانسیسکو قرار گرفت.

طبق گزارش روزنامه شینهوا، ملاقات آتی شی و بایدن پس از آن صورت می‌گیرد که سال گذشته میلادی در بالی با یکدیگر ملاقاتی داشتند. طی نشست بالی اندونزی روسای جمهور دو کشور به یک سری از مفاهیم مشترک مهم دسترسی پیدا کردند.

در بحبوحه رویداد‌ها و اتفاقات پیچیده بین‌المللی و درست زمانی که روابط آمریکا و چین در شرایط بحرانی قرار دارد، توجه جهان بر سفر شی به آمریکا متمرکز شده است.

این اولین سفر شی جینپینگ به آمریکا از سال ۲۰۱۷ است. رؤسای جمهور قدرتمندترین اقتصاد‌های جهان قرار است در یک مکان نامشخص در حاشیه اجلاس سالانه همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه (APEC) در این شهر ملاقات کنند.

این گفتگو‌ها در بحبوحه روابط سرد آمریکا و چین و همزمان با تلاش غول‌های اروپایی و آمریکایی برای کاهش وابستگی خود به چین برگزار می‌شود. بایدن روز سه‌شنبه گفت: ما در تلاش برای جدا شدن از چین نیستیم. آنچه می‌خواهیم انجام دهیم این است که روابط را به سمت بهتر شدن تغییر دهیم.

چین قبلاً از سیاست‌های تجاری تقابل‌آمیزتر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، که بایدن پس از روی کار آمدن بسیاری از آن‌ها را حفظ کرد، آشفته بود. بایدن قبل از عزیمت به سانفرانسیسکو با خبرنگاران صحبت کرد و گفت که موفقیت برای او به این معناست: «بازگشت به مسیر عادی، مکاتبه کردن و توانایی تماس تلفنی و صحبت با یکدیگر در شرایط بحرانی، و توانایی مطمئن باشید که نظامیان ما هنوز با یکدیگر در تماس هستند.»

جان کربی، سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید، در مسیر سانفرانسیسکو به خبرنگاران گفت که بایدن و شی احتمالاً در مورد جنگ غزه، تلاش‌های ایالات متحده برای حمایت از اوکراین در جنگ با روسیه، آزمایش‌های موشکی کره شمالی و سایر مسائل ژئوپلیتیکی صحبت می‌کنند.

کربی به خبرنگاران گفت، بایدن از رویارویی در جایی که نیاز به رویارویی در مورد موضوعات خاصی است که ما چشم به چشم نمی‌بینیم، نمی‌ترسد، بلکه به دنبال مناطقی برای همکاری مانند تغییرات آب و هوایی خواهد بود.

کارگروه اقلیم قبل از مذاکرات اعلام شد اگرچه انتظارات کمی برای توافق‌های سطح بالا یا پیشرفت‌های بزرگ وجود دارد، نظرات قبل از اجلاس سران حاکی از آن بود که مذاکره‌کنندگان در واشنگتن و پکن به دنبال مناطقی بودند که بتوانند به راحتی زمینه‌های مشترک را پیدا کنند - به عنوان مثال در مورد سیاست زیست محیطی.

دو کشور اعلام کردند که در بیانیه‌ای مشترک که اوایل روز چهارشنبه منتشر شد، یک گروه کاری در خصوص اقدام اقلیمی راه‌اندازی خواهند کرد. این به دنبال ماه‌ها گفتگو‌های دوجانبه در پشت صحنه است.

در بیانیه مشترک آمده است که این گروه بر روی انتقال انرژی، متان، اقتصاد دایره‌ای و بهره وری منابع، استان‌ها و شهر‌ها با کربن پایین و پایدار، و جنگل زدایی تمرکز خواهد کرد.

دو طرف گفتند که توافق کردند با یکدیگر و با سایر احزاب کار کنند تا به یکی از بزرگترین چالش‌های زمان ما برای نسل‌های کنونی و آینده بشریت برسند.

حتی روسیه نیز در نشست اپک در سانفرانسیسکو حضور خواهد داشت. الکسی اورچوک، معاون نخست وزیر و دیگر مقامات روسیه که مشمول تحریم‌های آمریکا نیستند، نماینده مسکو در این نشست خواهند بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->