دستگاه امنیتی آمریکا در تلاطم | برکناری ژنرال تیموتی هاگ بدون توضیح! انصارالله هشدار داد: آتش‌بس در غزه، شرط صلح منطقه‌ای حمله موشکی روسیه به اوکراین؛ ۱۲ کشته و بیش از ۵۰ زخمی در یک روز + جزئیات انفجارها سخنگوی القسام هشدار داد: نیمی از اسرای زنده صهیونیست در خط مقدم حمله ارتش اشغالگر | مسئولیت جان آن‌ها با نتانیاهو است مجمع جهانی بیداری اسلامی بیانیه داد: سازش‌کاران با صهیونیست‌ها به سرنوشت بدی دچار می‌شوند آنروا از کشتار روزانه ۱۰۰ کودک پرده برداشت غیرقابل‌پیش‌بینی‌بودن تصمیم نهایی ترامپ درباره ایران به روایت یک رسانه عبری‌زبان پاسخ تجاری چین به آمریکا؛ اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکایی تعرفه‌های اروپا علیه آمریکا از ماه آینده اعمال می‌شود فیدان: آنکارا به هیچ وجه موافق حمله به ایران نیست رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است دفاع معاون پیشین ترامپ از اظهارات جنگ‌طلبانه او علیه ایران ناپدیدشدن بیش از ۷ هزار نظامی اوکراینی در کورسک رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: شرط مذاکره با آمریکا، داشتن موضع برابر و دوری از قلدرمآبی است دشمن به دنبال این است که امید به آینده را از مردم ایران بگیرد یونیسف: روزانه ۱۰۰ کودک در غزه کشته یا زخمی می‌شوند محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از سازوکارهای حقوق‌بشری علیه ایران ۸۳۸ مسافر در تصادفات نوروز ۱۴۰۴ جان باختند حسن فرحات یکی از رهبران حماس، به شهادت رسید (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ادعای جدید ترامپ درباره احتمال مذاکره مستقیم با ایران واکنش عجیب ترامپ به ریزش بازار سهام آمریکا وزیر راه و شهرسازی: ۵ هزار نقطه حادثه‌خیز تصادفات در کشور شناسایی شده است حمله موشکی جنبش انصارالله یمن به سرزمین‌های اشغالی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در گفتگو با بن‌سلمان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم تقابل شدید کانادا با جنگ تعرفه‌ای آمریکا اعتراض صهیونیست‌ها به حمایت شهردار لندن از مردم غزه ۱۰۰ شهید و زخمی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مدرسه‌ای در غزه+ویدئو اطلاعیه قوه قضائیه درباره علت درگذشت حجت‌ الاسلام‌ نیری
سرخط خبرها

آمریکا: با آتش‌بس در غزه مخالفیم

  • کد خبر: ۲۰۷۱۵۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۴
آمریکا: با آتش‌بس در غزه مخالفیم
سخنگوی کاخ سفید بار دیگر شامگاه پنجشنبه تأکید کرد که آمریکا با آتش‌بس در غزه مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی کاخ سفید بار دیگر شامگاه پنجشنبه بر مخالفت دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا بر آتش‌بس در غزه تأکید کرد. 

جان کربی گفت: «آمریکا از وقفه‌های بشردوستانه حمایت می‌کند اما معتقد است که آتش‌‌بس به نفع حماس خواهد بود.

کربی شامگاه سه‌شنبه هم گفته بود که دولت آمریکا در برهه کنونی با آتش‌بس در نوار غزه موافق نیست.

آمریکا از زمان آغاز جنگ غزه از اصلی‌ترین حامیان اسرائیل بوده و با ارسال تسلیحات، وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت و حمایت‌های سیاسی از جنگ‌افزوری این رژیم حمایت کرده است.

چند هفته پیش روزنامه وال‌استریت‌ژورنال فاش کرده بود آمریکا برای کمک به اسرائیل در جنگ غزه انواع تسلیحات از جمله بمب‌های سنگرشکن را در اختیار اسرائیل قرار داده است.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارش خود به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داده بود افزایش ارسال سلاح از آمریکا به اسرائیل که ارسال ۱۵ هزار بمب و ۵۷ هزار گلوله توپخانه را شامل می‌شود اندکی بعد از حمله ۷ اکتبر آغاز شد و در روزهای اخیر نیز ادامه داشته است.

آمریکا پیش از این شمار دقیق سلاح‌هایی که برای رژیم صهیونیستی ارسال کرده بود را افشا نکرده بود. ارسال ۱۰۰ بمب سنگرشکن ۲۰۰۰ پوندی نیز پیش از این توسط آمریکا فاش نشده بود.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد آمریکا برای ارسال سلاح به اسرائیل رویه‌های مخفیانه‌ای دنبال کرده است. دولت بایدن، مثلاً هنگام کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین، آمارهای مربوط به تسلیحات را به صورت علنی اعلام می‌کند در صورتی که در خصوص مراودات تسلیحاتی با اسرائیل از زمان آغاز جنگ غزه آماری منتشر نکرده است.

علی‌رغم چنین حمایت‌هایی رسانه‌های آمریکایی در تلاش بوده‌اند این باور را به مخاطبان القا کنند که میان دولت بایدن با کابینه جنگی نتانیاهو بر سر بالا بودن تلفات غیرنظامیان در غزه اختلاف‌ نظر وجود دارد.

بر همین اساس، اختلاف ادعایی میان دولت بایدن با کابینه جنگی نتانیاهو بر سر تلفات غیرنظامیان در غزه یکی از محورهای ثابت روایت‌هایی است که رسانه‌های آمریکایی در تقریباً هر گزارش خود بر روی آن مانور داده‌اند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به «طوفان الاقصی» را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردندو علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. با وجود این، آن‌طورکه تحلیلگران می‌گویند، عملیات طوفان‌الاقصی شکست امنیتی-سیاسی بزرگی را به اسرائیل تحمیل کرده است.

مقام‌های رژیم اسرائیل هدف نظامی خود در این جنگ را نابودی حماس اعلام کرده‌اند. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران، حتی در فلسطین اشغالی امکان تحقق این هدف را زیر سوال برده‌اند.

ایهود باراک، نخست‌وزیر اسبق اسرائیل و «گادی آیزنکوت»، عضو کابینه جنگی نتانیاهو به تازگی اعتراف کرده‌اند که حماس در غزه شکست نخورده و شکست کامل این جنبش نیز امکان‌پذیر نخواهد بود. 

آیزنکوت روز پنجشنبه گفت: «هر کسی که از شکست کامل [حماس] صحبت می‌کند حقیقت را نمی‌گوید. به همین دلیل است که ما نباید داستان‌سرایی کنیم..... امروز اوضاع در غزه به گونه‌ای است که اهداف جنگی‌مان هنوز محقق نشده‌اند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->