صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان!
سرخط خبرها

در خانه‌نشینی کرونایی چکارهایی می‌توانیم بکنیم؟

  • کد خبر: ۲۰۸۱۵
  • ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹
در خانه‌نشینی کرونایی چکارهایی می‌توانیم بکنیم؟
یک روانشناس و مشاور خانواده به مردم توصیه کرد در روز‌های خانه‌نشینی کرونایی، ضمن دورشدن از اخبار استرس‌زا، از این فرصت در جهت بیشتر با هم اعضای خانواده بهره ببرند.
به گزارش شهرآرانیوز، سیما فردوسی، درباره مدیریت روانی اعضای خانواده در این روزها، افزود: این فرصتی که بخاطر رعایت بهداشت و پیشگیری از کرونا پیش آمده، فرصتی است تا اعضای خانواده دور هم بنشینند، گفتگو کنند و مهربانی بین یکدیگر را اشاعه دهند.

وی افزود: برای رسیدن به این منظور، باید از سرگرمی‌ها و بازی‌های فکری دسته جمعی استفاده کنند، کتاب بخوانند و مطلب و خاطره برای هم تعریف کنند.

این روانشناس تاکید کرد: مواظب باشیم در کنار خانواده، ضمن اینکه نکات بهداشتی را به هم یادآوری می‌کنیم، اوقات را به منفی گرایی و ترس و اضطراب نگذرانیم و اگر هر کدام مطلب جدیدی را می‌شنویم با هم در میان بگذاریم و اطلاعات را مشترک کنیم تا این دوره سپری شود و شاهد شیوع کمتر آن باشیم.

اختصاص ساعاتی به درس و بازی فراموش نشود

فردوسی در ادامه این گفتگو با تاکید بر این که باید ساعاتی را به درس فرزندان گذراند و نباید درس و مشق تعطیل شود، به والدین توصیه کرد از شبکه آموزش که در حال اطلاع رسانی است کمک بگیرند و در کنار این شبکه، ضمن اختصاص ساعاتی به این امر، درس‌ها را با فرزندان محصل مرور کنند.

وی درباره سرگرم کردن فرزندان در غیر ساعات درسی تصریح کرد: والدین در نظر داشته باشند از سرگرمی‌های مناسب با سن آنان استفاده کنند؛ این که چه بازی‌ها و چه وسایلی را دوست دارند؛ همچنین  فرزندان را به کار‌های هنری نقاشی و کار‌های دستی تشویق کنند.

فردوسی تاکید کرد: اختصاص دادن ساعتی محدود به بازی‌های کامپیوتری و دیجیتالی به شدت توصیه می‌شود نه این که فرزندان تمام وقت را صرف آن کنند. همینطور توصیه می‌شود بازی‌های جمعی و گروهی که به شکل حقیقی است و افراد را دور هم جمع می‌کند انجام شود.

این روانشناس متذکر شد: در این ایام از انفرادی شدن دوری کنیم و اینطور نباشد که هر کس با موبایل در گوشه‌ای از خانه عزلت گزینی کند.

تماشای فیلم و سریال و برنامه‌های طنز، پرکننده اوقات کرونایی

فردوسی در بخشی دیگر از این گفتگو، نقش رسانه در گذران بهینه دوران خانه‌نشینی کرونایی را برجسته عنوان کرد و اظهار داشت: در این روزها، تلویزیون روشن و شنیدن اخبار مربوط به کرونا، وجه مشترک همه خانه‌ها است، اما باید حواسمان به فرزندان باشد تا استرس به آن‌ها منتقل نشود.

وی ادامه داد: به همین دلیل، اختصاص اوقاتی به تماشای فیلم، پویانما‌ها و برنامه‌های طنز و سرگرم‌کننده به شدت توصیه می‌شود.

این مشاوره خانواده تاکید کرد: دنبال‌کردن دائم خبر و اخبار کرونا، ما را دچار وسواس فکری می‌کند. شنیدن اخبار لازم است، اما تمرکز مکرر بر این مساله آزار دهنده خواهد بود.

ویروس کرونا یا کووید – ۱۹، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به ۱۱۵ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت نیز روز گذشته-چهارشنبه- آخرین آمار مرتبط به ویروس کرونا را اعلام کرد و گفت: تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و ۲۹۵۹ نفر بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

منبع: ایرنا

 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->