محور‌های مورد تأکید رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا مرتضوی بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش
سرخط خبرها
نرخ بالای ابتلا به این سرطان در کمین بانوان!

نرخ بالای ابتلا به این سرطان در کمین بانوان!

  • کد خبر: ۲۱۰۰۸۴
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۱
زنان باید نسبت به علائم هشدار دهنده و اولیه سرطان سینه هوشیار بوده و با مشاهده آن‌ها هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند. لزوم انجام غربالگری و انجام معاینات و ماموگرافی سالانه یکبار برای جلوگیری و شناسایی سرطان سینه ضروری است

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش می‌دهند که افزایش مداوم تشخیص سرطان سینه طی دو دهه گذشته عمدتاً ناشی از هورمون استروژن که به طور رسمی به عنوان تومورهای مثبت گیرنده استروژن شناخته می‌شود، است.

دکتر آتتونجی توریولا، محقق ارشد و استاد جراحی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن، گفت: این تحقیق راهی برای شناسایی عوامل محرک این نرخ‌های افزایش یافته، با هدف یافتن راه‌هایی برای کند کردن یا معکوس کردن آنها است.

توریولا در ادامه افزود: این یافته همچنین می‌تواند به شناسایی زنان جوانی که در معرض خطر ابتلاء به سرطان سینه زودرس هستند، کمک کند تا با مداخلات در آزمایشات بالینی این خطر در آنها کاهش یابد.

برای این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به بیش از ۲۱۷ هزار زن آمریکایی را که بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۹ به سرطان سینه مبتلا شده بودند را تجزیه و تحلیل کردند. به گفته محققان، در سال ۲۰۰۰، میزان سرطان سینه در میان زنان ۲۰ تا ۴۹ ساله حدود ۶۴ مورد سرطان سینه به ازای هر ۱۰۰۰۰۰ نفر بود.

داده‌ها نشان می‌دهند که در طول ۱۶ سال بعد، این نرخ با سرعت کم حدود ۰.۲۴ درصد در سال افزایش یافت و تا سال ۲۰۱۶ به ۶۶ مورد در هر ۱۰۰۰۰۰ نفر رسید. اما پس از سال ۲۰۱۶، خط روند سرطان سینه یک چرخش شیب دار را طی کرد و ۳.۷۶ درصد در سال افزایش یافت.

تنها سه سال بعد در سال ۲۰۱۹، میزان سرطان سینه در میان زنان جوان به ۷۴ مورد در هر ۱۰۰۰۰۰ زن رسید. توریولا خاطرنشان کرد: برای اکثر زنان، غربالگری منظم سرطان سینه حداقل تا سن ۴۰ سالگی شروع نمی‌شود، بنابراین زنان جوان‌تری که مبتلا به سرطان سینه تشخیص داده می‌شوند، معمولاً به تومورهای مراحل بعدی مبتلا می‌شوند، زمانی که بیماری پیشرفته‌تر و درمان آن دشوارتر است.

محققان دریافتند که تومورهای مثبت گیرنده استروژن تقریباً کل افزایش موارد سرطان سینه را تشکیل می‌دهند. در واقع، سرطان‌های سینه که گیرنده استروژن را درگیر نمی‌کردند، در طول دو دهه مطالعه کاهش یافتند.

توریولا گفت: «ما باید بفهمیم که چه چیزی باعث افزایش خاص تومورهای مثبت گیرنده استروژن می‌شود. ما همچنین امیدواریم از کاهش تومورهای منفی گیرنده استروژن درس بگیریم. اگر بتوانیم بفهمیم چه چیزی باعث کاهش این میزان می‌شود، شاید بتوانیم آن را در تلاش برای کاهش یا پیشگیری از انواع دیگر تومورهای سینه به کار ببریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.