یک پارک آبی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) از هر ۷ نفر در استان خراسان رضوی، یک نفر مبتلا به دیابت است هشدار پلیس فتا در خصوص کلاهبرداری با شیوه رفع فیلترینگ آیا اوزون‌درمانی ریه مؤثر است؟ نکاتی درباره پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های تنفسی و درمان آن‌ها افزایش ۳۳ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در خراسان رضوی (۹ دی ۱۴۰۳) افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی میزان مراجعه به اورژانس بیمارستان‌ها در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) هشدار مهم در فصل سرد سال | از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک خودداری کنید سن مصرف واکسن ایرانی آنفلوانزا اعلام شد یک کافه‌قلیان زیرزمینی در مشهد پلمب شد (۹ دی ۱۴۰۳) اعمال‌قانون بیش از ۵ هزار تخلف پلاک مخدوش در مشهد طی ۹ ماه نخست ۱۴۰۳ | افزایش ۵ درصدی جرائم پلاک‌مخدوش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۹ دی ۱۴۰۳) | کاهش دما درپی نفوذ سامانه بارشی از سه‌شنبه درباره عوامل مؤثر بر بحران میان‌سالی و مدیریت این دوره خاص از زندگی | میان‌سالی بحران است؟ اختصاص حدود ۳۲ هزار دُز واکسن آنفلوانزا به علوم پزشکی مشهد مبلغ افزایش حقوق بازنشستگان در دی ۱۴۰۳ اعلام شد پلمب ۹۸۱ واحد صنفی مشاور املاک غیرمجاز در مشهد (۹ دی ۱۴۰۳) سانحه هوایی، این بار در کانادا | فرود سخت هواپیمای کانادایی روی باند + فیلم رئیس پلیس راهور مشهد: افزایش جریمه‌ها در کاهش تصادفات اثربخش نبود قتل دلخراش زن معلول توسط دامادش! | داستان عجیب زندگی قاتل و مقتول باوجود تحریم‌ها، اقلام موردنیاز بیماران پروانه‌ای تا ۶ ماه تأمین و ذخیره شد سقط جنین و سندرمی که گریبان مادر را می‌گیرد! توضیح مهم حوزه سخنگوی قوه قضاییه درمورد جامعه نابینایان کشور نهضت سوادآموزی دیگر به آموزش خواندن و نوشتن محدود نمی‌شود | الفبای باسوادی با روش‌های جدید مجوز استخدام ۱۲ هزار پرستار در نظام سلامت صادر شد + جزئیات پرایدی که راز یک باند سرقت را برملا کرد پله‌نوردی برای چه کسانی ضرر دارد؟ قتل مرد جوان با ۴۴ ضربه چاقو به خاطر ۷۰۰ میلیون تومان بدهی مسئولیت آموزش و پرورش در قبال سلامت دندان دانش‌آموزان چیست؟ پشت پرده بازار سیاه دارو‌های شیمی‌درمانی پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور (۹ دی ۱۴۰۳) مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی
سرخط خبرها

الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت

  • کد خبر: ۲۱۳۴۷
  • ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۲
الکل تقلبی ۶ مشهدی را کشت
خوردن متانول به بهانه مقابله با کرونا همچنان قربانی می‌گیرد
مهدی قرآنی - این روز‌ها نبود دارو و درمان قطعی برای کرونا، بازار نظرات به ظاهر کارشناسانه را داغ کرده و هر شخصی با عناوین مختلف با سوءاستفاده از ناآگاهی شهروندان، نسخه‌ای سنتی یا صنعتی برای درمان یا مقابله با کرونا می‌پیچد. برخی از این نسخ درمانی هیچ کمکی به مقابله یا درمان کرونا نمی‌کند، اما عوارض جانبی هم ندارند.
اما چند روزی است موجی در فضای مجازی به راه افتاده است که خوردن مشروبات الکلی مانع از بروز بیماری کرونا در افراد می‌شود. متأسفانه انتشار این مطلب غیر واقعی و فراگیر شدن آن در سطح کشور پای سودجویان را به این بازار داغ باز کرده است. این افراد با فروش مایعات صنعتی به افراد ساده لوحی که به ظاهر برای مقابله با کرونا رو به خوردن مشروبات الکلی آورده اند، موجب مرگ ده‌ها نفر شده و عده‌ای بینایی، کلیه‌ها و کبد خود را از دست داده‌اند. همچنین صد‌ها نفر هم با مسمومیت شدید راهی بیمارستان شده اند و تا آستانه مرگ پیش رفته اند.
تا به امروز بیشترین قربانیان مشروبات الکلی مربوط به استان خوزستان بوده است، اما خراسان‌رضوی نیز از این موضوع مستثنا نبوده و به گفته بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد طی یک هفته گذشته ۶ نفر در مشهد جان خود را به دلیل خوردن مشروبات الکلی صنعتی از دست داده اند.

متوفیان بین ۳۰ تا ۴۰ سال دارند
بنا بر اعلام قاضی علی اکبر احمدی نژاد ۳ نفر از متوفیان زن بوده و ۳ نفر دیگر مرد بوده اند که بین ۳۰ تا ۴۰ سال سن داشته اند.
احمدی نژاد عمده علت فوتی‌های ناشی از مصرف مشروبات الکلی در مشهد را طبق گزارش پزشکی قانونی ایست قلبی بیان کرد و گفت: ۳ نفر از متوفیان که ۲ زن و یک مرد بوده اند در روز شنبه بیست و چهارم اسفند در بیمارستان به دلیل مسمومیت شدید جان خود را از دست داده اند و ۳ نفر دیگر نیز دیروز جان باخته اند.
بازپرس ویژه قتل دادسرای مرکز استان خراسان رضوی در ادامه بیان کرد: بر اساس معاینات انجام شده کارشناسان پزشکی قانونی، متوفیان به علت مصرف بیش از اندازه متانول یا همان الکل تقلبی جان باخته اند که تحقیقات در این باره ادامه دارد.

اتانول و متانول تأثیر دارویی ندارند
طبق اعلام سازمان اورژانس کشور متانول بسیار سمی بوده و هنگام تماس با پوست، جذب بدن شده و می‌تواند عوارضی همچون کوری، مشکلات کلیوی و حتی مرگ فرد مصرف کننده را رقم بزند. بنا بر گزارش ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو‌ها و سموم، دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو نیز مصرف خوراکی الکل اتیلیک (اتانول) و یا غرغره کردن اتانول در محوطه دهانی هیچ گونه اثری در پیشگیری از کرونا ویروس جدید ندارد و با خطر بروز مسمومیت ناشی از اتانول همراه خواهد بود. الکل متیلیک یا همان متانول هم ضمن اینکه دارای اثرات ضد میکروبی بسیار ناچیزی در مقایسه با الکل اتیلیک (اتانول) است، به علت سم بالا، مصرف خوراکی آن با بروز مسمومیت‌های شدید، کوری و مرگ همراه است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->