شهادت ۳۳ شهروند و ۹۷ زخمی در حمله رژیم اسرائیل به شرق لبنان تصاویر شهید سید حسن نصرالله روی سازه برج آزادی تهران حمله جدید اوکراین به نیروگاه اتمی ژاپوریژیا (۸ مهر ۱۴۰۳) اژه‌ای: تأمین امنیت سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها به‌ویژه انرژی را برعهده داریم منابع پزشکی: پیکر شهید سید حسن نصرالله سالم است حمله رژیم صهیونیستی به الحدیده ۴ شهید و ۲۹ زخمی برجای گذاشت (۸ مهر ۱۴۰۳) عراقچی: خون سید حسن نصرالله نوید پیروزی حق بر باطل خواهد بود سرلشکر سلامی در منزل شهید نیلفروشان حضور یافت پزشکیان: باید کنار حزب‌الله لبنان بایستیم پزشکیان: صهیونیست‌ها برای بقای خود جنگ را درخاورمیانه گسترش ‌می‌دهند رژیم صهیونیستی: با هماهنگی آمریکا به یمن حمله کردیم استانداران جدید آذربایجان‌شرقی و همدان منصوب شدند سه شهرک صهیونیست‌نشین زیر موشک‌باران حزب الله (۸ مهر ۱۴۰۳) ادعای روزنامه رژیم اسرائیل درباره حمله زمینی به لبنان حمله جنگنده‌های صهیونیستی به بندر الحدیده یمن + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۳) بشار اسد: شهید سید حسن نصرالله خاطره و تاریخ مقاومت است تکذیب ادعای صهیونیست‌ها توسط حزب‌الله| ترور حاج ابوعلی رضا صحت ندارد روسیه ۴۰۰ نظامی اوکراین در کورسک را هدف قرار داد دولت لبنان برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل اعلام آمادگی کرد عارف، دستور تامین ارز مورد نیاز کاغذ را صادر کرد پزشکیان، عبدالعلی زاده را به سمت نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور منصوب کرد سردار قاآنی: تا فتح فلسطین و آزادی قدس کنار حزب الله خواهیم بود
سرخط خبرها

دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان

  • کد خبر: ۲۱۵۶۹۴
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
دستور فرمانده کل ارتش برای کمک‌رسانی به سیل زدگان سیستان‌وبلوچستان
امیر سرلشکر موسوی به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد، کمک رسانی به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را تقویت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با عنایت به تاکید فرمانده معظم کل قوا (مد ظله العالی)، به فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش دستور داد امداد رسانی در مناطق سیل زده را تقویت کنند و استمرار دهند.

سیل ۷ اسفند ۱۴۰۲ سیستان و بلوچستان، شهرستان این استان را تحت تاثیر قرار داده است. با حجم بارندگی در روز‌های بعد تا ۲۸۰ میلی‌متر، آب‌گرفتگی‌های گسترده و سیلاب، ۶ شهرستان و هزار و ۹۴۷ روستا شامل شهرستان‌های نیک‌شهر، قصرقند، دشتیاری، چابهار، کنارک، خاش، سیب و سوران، فنوج، ایرانشهر، میرجاوه، دلگان، سراوان، زاهدان، نیمروز، سرباز و مهرستان تحت تاثیر قرار گرفتند.

چابهار با ۴۸۰ و نیکشهر با ۳۳۰ روستا بیشترین تعداد روستا‌های خسارت دیده را داشتند و همچنین انسداد راه دسترسی به ۱۷۸ روستا نیز گزارش شده است. علاوه بر آن حدود ۸۰۰ واحد مسکونی در این سیل آسیب دیدند.

بیشترین حجم خسارت‌ها را شهرستان‌های قصرقند، پیرسهراب و بخش مرکزی چابهار و دشتیاری دیده‌اند. ۲ هزار کیلومتر راه و بیش از ۲۰۰ دستگاه پل در این سیل آسیب دیدند و ۲۵ محور اصلی و فرعی نیز مسدود شد.

خسارت به تاسیسات آبی ۶۵ روستا در حوزه شهرستان دشتیاری، منطقه پلان، تلنگ و پیرسهراب از دیگر خسارات سیل استان سیستان و بلوچستان است.

علاوه بر سیلاب اسفند ماه ۱۴۰۲، تابستان سال گذشته و وقوع سیل ناشی از بارندگی‌های سامانه مونسون در سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۸ سیستان و بلوچستان، سیل دی سال ۱۳۹۵، سیل اسفند سال ۱۳۹۳ و سیل آذر سال ۱۳۹۱ از دیگر رخداد‌های سیلابی در این استان به شمار می‌رود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->