ورود بی‌ضابطه به حوزه‌های علمیه ممنوع است اماکن جدید استراحت شبانه زائران در حرم امام رضا(ع) تعیین شد کدام نهادها بیشترین سهم را در اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» داشتند؟ پژمان‌فر: باید مسجد را از نمازخانه صرف خارج کنیم عمران و آبادانی، هم‌تراز عبادت نسخه‌ای اعلا برای مؤدب بودن ثبت‌نام سفر به عتبات ویژه عرفه ۱۴۰۴ آغاز شد | افزایش هزینه‌ها بین ۵ تا ۲۰ درصد کتاب «دینامیک به‌روز»، روایتی از طراح سازه‌های مهندسی جبهه، رونمایی می‌شود برنامه ریزی برای افزایش چشمگیر بازدید‌ها و اعزام‌ها به مناطق عملیاتی دفاع مقدس رحیم‌پور ازغدی: ایمان به وعده‌های الهی، مسیر آرامش، رشد و پیروزی در زندگی است لباسی که با عشق پوشید | خادمی امام رضا (ع) برای رئیسی یک هویت بود پیشنهاد نام‌گذاری مجتمع قضایی به نام شهید آیت‌الله رئیسی | ضرورت بازخوانی نقش دستگاه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت «سه فصل در یک برداشت»؛ روایتی تحلیلی از سیره عدالت‌محور شهید رئیسی رونمایی از مستند شهید آیت‌الله رئیسی در مشهد هم‌زمان با اولین سالگرد شهادت ایشان مدیر عالی حرم مطهر رضوی: فعالین حوزه روابط عمومی به حوزه زیارت توجه ویژه داشته باشند تولیت آستان قدس رضوی: اخلاق و سیره رضوی باید سرمشق فعالیت‌ها و رفتار خادمیاران باشد حسینیه معلی تولید فصل جدید خود را آغاز کرد | تغییرات در میز ذاکران یاد مرگ، ذکر مبارکی که رهایی‌بخش است سی‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌شود
سرخط خبرها

راهیانِ نور، جهان بینی آن سوی جهان گردی

  • کد خبر: ۲۱۶۲۹۰
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۴
راهیانِ نور، جهان بینی آن سوی جهان گردی
راهیانِ نور. این عنوانی است فاخر برای کسانی که با نیتِ تاریخ خوانی به قاعده شهود، راهیِ مناطق عملیاتی دفاع مقدس می‌شوند.

راهیانِ نور. این عنوانی است فاخر برای کسانی که با نیتِ تاریخ خوانی به قاعده شهود، راهیِ مناطق عملیاتی دفاع مقدس می‌شوند. این سفر با سیاحت و جهانگردی متفاوت است از آن رو که جهان بینی را جایگزین این گونه و ژانرِ سفر کرده است. مقصد مناطقِ جنگی است، اما با گردشگری جنگ که در جهان متداول است هم چندان تعریفِ این همانی ندارد.

این حرکتی است بر اساسِ بینات و دلایل روشن معرفتی در صراط مستقیم معرفت. سیاحت را هم در خود دارد، اما چشم را از مرحله دیدن تا قله فهمیدن همراهی می‌کند. گردشگری جنگ را هم در دل خود دارد، اما انسان را به لایه‌های عمیق پند گرفتن از جنگ، به قاعده دنیا، می‌برد. دلیل این امر هم تفاوت دفاع مقدس ما با همه جنگ‌های اتفاق افتاده در جهان است.

تبار عقیدتی دفاع و جانبازی و شهادت فرزندان رشید ایرانِ بزرگ به عاشورا می‌رسد. ما در این فصل بلند، مستظهر به ملی‌ترین پیشرانِ دفاع از جغرافیای مقدسِ ایران بودیم. همان که در تاریخ به عنوان عاشورا، هر روز ملت ما را تدبیر کرده است. به جرئت می‌توان گفت، ملی‌ترین قدرت نگهدارنده ایران، این تاریخ و فرهنگ شهادت است. بدون آن قطعا نمی‌توانستیم در برابر ارتشی بایستیم که ازسوی ۸۳ کشور جهان پشتیبانی می‌شد و به روزترین مرگ افزار‌های شرق و غرب را در برابر ما آزمایش می‌کرد.

عاشورا و اقتدار مذهبی در کنار اکسیر وطن دوستی و غیرت ملی بود که ما را سر پا نگه داشت. البته ایران عزیز هم ماناترین جغرافیا برای فرهنگ عاشوراست. داد و ستد این دو است که ما را ناشکستنی می‌کند. به گمان من، ضد انقلابی‌ترین و ضد مذهبی‌ترین اقدام، تضعیف وطن دوستی و ضد ملی‌ترین اقدام هم تخفیف دادن به عنصر مذهب به ویژه عاشورا و فرهنگ شهادت در حراست از کیان ایران است.

دو بال پرواز و دوقدرت نگهدارنده ملیت و مذهب بودند که یگانه شدند تا پیروزی و سرفرازی را به نام ما سند بزنند. همین هم می‌طلبد که راهیان نور در کربلای شهیدان عظمت این دوگانه یگانه شده را فهم کنند. حتی بالاتر، فهم کنند و در برگشت به سفیر این حقیقت و تبیین کننده واقعیت تبدیل شوند. حقیقتا، دفاع مقدس ما مملو از رفتار‌های انسانی و نیکی‌هایی بود که شاید مثال آن را در دوران صدر اسلام و ائمه اطهار شنیده باشیم. ارزش‌هایی ظهور کرد که هیچ کجای جهان و در هیچ جنگی دیگر مشابه ندارد.پ

توجه کنیم به این رهنمود رهبر فرزانه انقلاب که،  هشت سال دفاع مقدس ما صرفا یک امتداد زمانی و فقط یک برهه زمانی نیست، گنجینه عظیمی است که تا مدت‌های طولانی ملت ما می‌تواند از آن استفاده کند، آن را استخراج و مصرف و سرمایه گذاری کند.  این سرمایه گذاری است که به اقتدار ملی و سرفرازی میهنی می‌انجامد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->