تصادف در محور نیشابور- مشهد پنج مصدوم برجای گذاشت + جزئیات(۱۶ دی ۱۴۰۳) شب شعر و خاطره «پهلوان قاسم» در مشهد برگزار شد مدارس کدام شهرستان‌ها فردا (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) غیر حضوری است؟ هزینه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی هر روز تعطیلی مدارس انتصاب محمدعلی کریمی به سمت مشاور عالی و سرپرست حوزه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور + سوابق توضیحات دادستان رشت در مورد گروگان‌گیری اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم ساماندهی برنامه‌ها و اقدامات حول خدمت بهتر به مردم تأکید وزیر دادگستری بر توسعه مناسبات حقوقی‌قضایی با عربستان سالانه چه تعداد کودک وارد بهزیستی می‌شوند؟ رشد صعودی شاخص تعداد سالمندان کشور، بعد از سال ۱۴۲۰ رتبه‌بندی معلمان فاقد رتبه پایان یافت | بررسی پرونده معلمان باقی‌مانده تا یک ماه آینده نسل مضطرب یادی از دکتر محمداسماعیل تشید، پدر بیهوشی نوین ایران | اعتبار بیهوشی که جان گرفت پیام پزشکیان به مراسم گرامیداشت صدمین سال تأسیس مؤسسه رازی فرصت طلایی فرزندآوری را از دست ندهید سازمان جهانی بهداشت اطلاعیه‌ای درباره همه‌گیری ویروس جدید نداشته است زندگی در سرزمین قصه‌ها | آموزش مهارت‌های مهم زندگی به کودکان در قالب قصه‌گویی ماجرای گروگان‌گیری یک خانواده ۹ نفره در رشت چه بود؟ + عکس امکان ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های سوریه و لبنان در کشور فراهم شد تمایل ۱۰ درصدی ایرانی‌ها به اهدای عضو راه‌اندازی ۱۵ رشته ویژه بانوان در دانشگاه‌های خواهران همه چیز در مورد سال نو ۱۴۰۴ + حیوان، رنگ، زمان تحویل سال و مناسبت‌ها درمان سریع خشکی پوست دست پذیرش بیمار خارجی در نیمه اول ۱۴۰۳، فقط به اندازه ۱۰ درصد ظرفیت گردشگری سلامت مشهد زنگ خطر شیوع اعتیاد در بین زنان و نوجوانان خراسان رضوی مدت‌هاست به صدا درآمده است گروه‌های در معرض خطر، واکسیناسیون آنفلوانزا را انجام دهند  چگونه می‌توان نام همسر سابق را از شناسنامه حذف کرد؟ ملکه جیب بر‌ها دستگیر شد | بازداشت باند جیب بری زیر نظر زن ۲۲ ساله توسط پلیس آگاهی مشهد کاهش سهم آموزش در سبد هزینه خانوار‌های کم‌درآمد | وقتی رتبه‌ها نابرابری را فریاد می‌زنند چند درصد مردم کشور درگیر فقر هستند؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۳) | آغاز روند کاهش دما از سه‌شنبه دستور وزیر علوم برای حذف محتوای آموزشی مخالف فرزندآوری در دانشگاه‌ها 
سرخط خبرها

راه هایی برای جلوگیری از افسردگی در قرنطینه

  • کد خبر: ۲۲۴۹۶
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۰
راه هایی برای جلوگیری از افسردگی در قرنطینه
بهتر است با همان روال هر روزه رفتن به محل کار، در ساعت مشخص از خواب بیدار شوید. ما از وقتی که در خانه تنها هستیم در یک محیط اجتماعی نیستیم. این وضعیت گاهی اوقات می‌تواند مضر باشد اما می‌توانیم ترس‌ خود را رفع کرده و از این فرصت برای بازگشت به دنیای درونی خود و ارزیابی خودمان استفاده کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس گروه روانشناسی دانشگاه «استینیه» استانبول درباره افسردگی در ایام قرنطینه با تاکید بر اهمیت فعالیت بدنی و تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن خاطرنشان کرد که اضطراب بیش از حد در این فرآیند بر سلامت تأثیر منفی خواهد گذاشت.

پروفسور «ریتا کریسپی اولگن» درباره افسردگی ماندن در خانه، لغو برنامه‌های کاری و تفریحی و احساس محبوس شدن و کم‌حوصلگی شدید پس از شیوع ویروس کرونا در جهان به «آناتولی» گفت: «در این ایام فعالیت بدنی و تغذیه سالم در تقویت سیستم ایمنی بدن اهمیت زیادی دارد. اضطراب بیش از حد نیز بر سلامت‌مان تأثیر منفی خواهد گذاشت. همه می‌توانند تحت تأثیر کروناویروس قرار بگیرند. این بیماری با همه یکسان رفتار می‌کند. همه در حال طی کردن یک روند هستیم.

او با اشاره به گسترش و فراگیر شدن کوید-۱۹ در سراسر جهان گفت: در این دوره که بخش بزرگی از جامعه به علت شیوع این بیماری همه‌گیر به دنیای درونی خود روی آوردند، باید از این فرآیند برای کشف مجدد خود استفاده کنند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر این که «در این ایام کرونایی و قرنطینه خانگی اخبار منفی یا ضد و نقیض رسانه‌های مجازی پیامد‌های اضطراب و افسردگی و بی‌خوابی را به همراه خواهند داشت»، بیان کرد: «وقتی اضطراب زیاد می‌شود، زندگی سخت‌تر می‌شود. افسردگی بیش از حد فشار سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ما باید از اضطراب دوری کنیم. باید مراقب باشیم و از رسانه‌های اجتماعی به‌صورت انتخابی در این زمینه استفاده کنیم. به همین منظور می‌توانیم از برنامه‌های کاربردی در تلفن‌های هوشمند استفاده کرده و تمرینات مختلفی را انجام دهیم.»

به گفته این پزشک روانشناس «بهتر است با همان روال هر روزه رفتن به محل کار، در ساعت مشخص از خواب بیدار شوید. ما از وقتی که در خانه تنها هستیم در یک محیط اجتماعی نیستیم. این وضعیت گاهی اوقات می‌تواند مضر باشد، اما می‌توانیم ترس خود را رفع کرده و از این فرصت برای بازگشت به دنیای درونی خود و ارزیابی خودمان استفاده کنیم. باید از این دوره نامشخص و منفی معانی مثبتی به دست آوریم. شاید این دوره بتواند به ما در درک ارزش عزیزان‌مان بیشتر کمک کند و به نارضایتی‌ها پایان دهد. تصمیم بگیریم که سالم زندگی کنیم و به تغذیه خود توجه کنیم. در این راستا می‌توان اهداف جدیدی را تعیین و به جلو حرکت کرد. ممکن است مواردی وجود داشته باشد که ما آن‌ها را به تعویق انداخته و غفلت کرده‌ایم را انجام دهیم. شاید بتوانیم کتاب‌هایی را بخوانیم که پیش از این وقتی برای آن نداشته ایم. شاید بتوانیم بنویسیم، با فرزندانمان وقت بگذرانیم.»

او همچنین پیشنهاد کرد «می‌توانیم اولویت‌های خود را مرور کنیم. به عبارت دیگر، می‌توانیم از خودمان بپرسیم «آن چه تاکنون انجام داده ایم برای جامعه چقدر مفید هستند، خواسته‌های ما چیست، اولویت‌های ما چیست؟» با اندیشه اولویت‌های خود را تعیین کنیم. برای کسانی که در خانه تنها هستند پیگیری احوال دوستان، اقوام و آشنایان می‌تواند کمک زیادی کند. این تا حد زیادی باعث کاهش میزان استرس، تشویش و نگرانی‌ها در فرد می‌شود. با خانواده و دوستان خود که مدت‌هاست با آن‌ها ارتباط برقرار نکرده‌اید، از طریق تلفن و دیگر شبکه‌های اجتماعی می‌توانید صحبت کنید.»
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->