افراد مسلح یک روحانی در ایرانشهر را به گروگان گرفتند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه‌ریزی‌ها برای زاگرس باید بلندمدت باشد برنامه آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۴ تشدید تنش آبی کشور در ماه‌های آینده تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چند هفته زمان برای قرنطینه خانگی لازم است؟

  • کد خبر: ۲۲۵۰۸
  • ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۳
چند هفته زمان برای قرنطینه خانگی لازم است؟
براساس نتایج تحقیقات جدید برای مقابله با همه‌گیری ویروس کرونا نیازمند حداقل ۶ هفته قرنطینه هستیم.
به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ساینس، بر اساس نتایج گزارش‌های ۳۶ کشور و ۵۰ ایالت در ایالات‌متحده، برای مقابله با همه‌گیری این ویروس حداقل نیازمند ۴۴ روز قرنطینه هستیم.

محقق این تحقیق پروفسور جرارد تلیس از دانشکده علوم بازرگانی مارشال ایالات متحده اظهار کرد: شمارش کلی موارد جدید در تمامی کشور‌ها می‌تواند گمراه‌کننده و یا دشوار باشد. سرعت رشد و زمان دو برابری معیار‌های مهمی در درک دقیق نحوه شیوع این بیماری هستند.

محققان با استفاده از میزان رشد ویروس و دو برابر شدن زمان در موارد تجمعی، برای تحقیق در مورد الگو‌های انتقال در جامعه استفاده کردند. این دو معیار قابل‌اعتماد و کاربردی برای هر عامل بیماری‌زایی است. آنان توضیح دادند که نرخ روزانه بیانگر افزایش روزبه‌روز موارد ابتلا و زمان دو برابری، نشان‌دهنده مدت‌زمانی است که یک عامل بیماری‌زا نیاز به دو برابر شدن و افزایش تعداد عفونت‌های ناشی از آن دارد.

این گروه با نگاهی به این دو معیار، سه عامل را به‌عنوان هدف برای کمک به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی ارائه کردند:

 اعتدال

وقتی نرخ رشد زیر ۱۰ درصد باقی بماند و زمان دو برابر شدن بالاتر از هفت روز باشد.

کنترل

هنگامی‌که سرعت رشد زیر یک درصد و زمان دو برابر شدن بیش از ۷۰ روز باشد.

مهار

وقتی نرخ رشد ۰.۱ درصد باقی بماند و زمان دو برابر شدن بیش از ۷۰۰ روز باشد.   

نتایج اولیه این گروه نشان می‌دهد که کشور‌های بزرگ حدود سه هفته زمان لازم دارند تا شاهد اعتدال عفونت باشند،  یک ماه برای رسیدن به مرحله کنترل و ۴۵ روز، پس از اتخاذ اقدامات مداخله‌ای تهاجمی، برای دستیابی به مهار.

این گروه اظهار کرد: اگر روش‌های مداخله‌ای کمتر تهاجمی به کار گرفته شوند، این روند می‌تواند به طرز چشمگیری طولانی‌تر شود. آنان مداخله تهاجمی را محدودیت‌ها، ماندن در خانه، آزمایش انبوه و قرنطینه تعریف کردند.

همچنین اندازه یک کشور در این روش مهم است و کشور‌های بزرگتر به دلیل موارد مختلف، زمان بیشتری برای رسیدن به‌اعتدال نیاز دارند.

نیتیش سود، یکی از دانشجویان دانشگاه آگوستا ایتالیا و محقق سلول و زیست مولکول می‌گوید: "سنگاپور و کره جنوبی مسیر آزمایش گسترده و قرنطینه را اتخاذ کردند. "

اگرچه اختلافات بسیار زیادی در بین کشور‌ها در این زمینه وجود دارد، اما شباهت‌های بسیاری ازجمله مداخلات تهاجمی، اعتدال، کنترل و مهار شیوع بیماری نیز مشاهده می‌شود و عوامل محلی مانند طرح‌ها، امنیت مرزها، آداب‌ورسوم فرهنگی، درجه حرارت، رطوبت و موقعیت جغرافیایی تفاوت‌های بین کشور‌های مختلف ایجاد کرده است.

نتایج حاکی از لزوم اتخاذ تدابیر تهاجمی علیه شیوع بیماری‌ها بدون توجه به کشور است.

محققان این تحقیق معتقدند که ایالات‌متحده ممکن است به خاطر قانون اساسی فدرال خود یک چالش منحصربه‌فرد داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: فقط نیمی از ایالت‌ها تاکنون چنین اقداماتی انجام داده‌اند و همه آن‌ها در زمان‌های مختلف باید این کار را انجام دهند، چون اگر این ایالت‌ها در کنترل و مهار موفق عمل کنند، ممکن است به دلیل اجرایی نکردن یا دیر اجرا کردن این موارد توسط دیگر ایالت‌ها دوباره در معرض این ویروس قرار گیرند.

نتایج این تحقیق در نشریه SSRN Electronic منتشرشده است.
 
منبع:‌ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->