صدور کارت ورود به جلسه آزمون کاردانی به کارشناسی از فردا (۳ شهریور ۱۴۰۴) رئیس پلیس راه راهور فراجا خبر داد: ممنوعیت تردد و یکطرفه شدن برخی مسیر‌ها بازدید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از موکب‌های عزاداری روز پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا (ع) ورود بیش از ۵میلیون و ۲۴۱ هزار نفر زائر و مسافر به مشهد (۲ شهریور ۱۴۰۴) خواص و فواید مصرف روغن ذرت برای سلامتی بدن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد شدید و کاهش کیفیت هوا در مشهد اقدامات ضروری برای مراقبت از زانو‌ها یک راه ساده برای محافظت از سلامت قلب زنان مسن کشف ۳ میلیون قرص لاغری مرگبار (۲ شهریور ۱۴۰۴)  تابستان چگونه مغز را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه متوجه نارسایی کبد شویم؟ افزایش ۳۰ درصدی حقوق خدمتگزاران | اولویت استخدام نیروی خدمتگزار آموزش و پرورش با تحصیلات زیر دیپلم بودجه ۶.۳ همتی برنامه شیرمدرسه در ۱۴۰۴ | مدارس دولتی ابتدایی مناطق محروم در اولویت شیر مدارس از سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ توزیع می‌شود | تخصیص اعتبار ۶.۳ همتی به برنامه شیر مدارس قطار‌های فوق‌العاده مسافری در مسیر مشهد برای روز‌های پایانی ماه صفر برقرار هستند + ویدئو محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به مشهد و جاده‌های چالوس و هراز اعلام شد (۲ شهریور ۱۴۰۴) آیا استفاده همزمان از «مرخصی زایمان» و «بیمه بیکاری» امکان پذیر است؟ کشف محموله بزرگ رتیل و عقرب قاچاق در فرودگاه امام خمینی ۸ مصدوم در پی تصادف در جاده مشهد (اول شهریور ۱۴۰۴) ورود روزانه ۱۸۰۰ اتوبوس به مشهد برای بازگشت زائران دهه آخر صفر کشف و امحای ۷ تُن مواد غذایی ناسالم در موکب‌های پذیرایی از زائران | موکب‌ها به توصیه‌های بهداشتی توجه کنند خبر خوب وزیر بهداشت برای دانشجویان پزشکی: افزایش ۳۰درصدی حقوق رزیدنت‌ها از ماه جاری مرگ مشکوک رقیه حاتمی‌پور فعال گردشگری در بیمارستان | ایا پای قصور پزشکی در میان است؟ کاهش ۷۷ درصدی تصادفات فوتی دهه پایانی ماه صفر در خراسان رضوی جزئیات ابر و بخار شکل‌گرفته بالای قلۀ دماوند به روایت فیلمبردار آن + فیلم توزیع حدود یک میلیون و ۱۵۰ هزار گذرنامه زیارتی با پست در ایام اربعین جزئیات داستان ۲ سال قهرمانی پیاپی تیم ملی المپیاد نجوم ایران در جهان بازار شیرخشک‌های معمولی و رژیمی در بهترین وضعیت هستند (یکم شهریور ۱۴۰۴) توضیحات رئیس سازمان ملی تربیت کودک درمورد شهریه کودکستان‌ها + ویدئو
سرخط خبرها

گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۳۵۴۱۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید
مصرف گوشت تازه‌ذبح‌شده ممکن است عوارضی همچون تب کریمه کنگو را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قدیم‌ها را که یاد می‌کنیم، چیز‌های جالبی دستمان می‌آید. شاید در نبود دسترسی به نتایج علمی امروز و مقالات بالاترین و بهترین دانشگاه‌ها و مراکز جهان، تجربه برای همه حرف اول را می‌زد. ریش‌سفیدی به همین دلیل حرمت داشت و وقتی بزرگ یک فامیل حرفی می‌زد، کسی جلویش قد علم نمی‌کرد که از نتایج علمی و مقالات روز دنیا بگوید. همه‌چیز زیر دست پیراهن‌هایی بود که بیشتر پاره شده بود و برای هرکدام از کارهایشان دلایلی داشتند و روشی.

یادم می‌آید مادربزرگ مرحومم می‌گفت در ایامی که پدر یا پدربزرگش قربانی‌ داشتند، گوشت را برای مدتی در یک محل خنک نگه می‌داشتند. کمتر پیش می‌آمد گوشت بخورند و مدل مصرف گوشت شاید خودش دانشکده‌ای باشد از دانشگاه تجربیات گذشتگان که در این مقال نگنجد. اما همیشه از گوشت قورمه‌‌شده‌ای توصیف می‌کرد که با روش خاصی برای نگهداری طولانی‌مدت در فرایندی وارد می‌کردند و زمان مصرف هم طعم جذابی داشته است.

اما حرف اصلی‌اش این بود که گوشت را نباید تازه مصرف کرد. حتی وقتی از خاطرات تعریف می‌کرد، برای مهمانان سرزده که قربانی می‌کردند، از تکریم و هواداری مهمان نبوده که گوشت تازه را روی سیخ می‌زدند و کباب می‌کردند؛ بلکه از دسترسی سریع بوده است. در آن لحظه و ساعت برای مهمان چیزی به جز کباب گوشت نداشتند که مهیا کنند وگرنه خورش که برای آماده‌کردنش باید زمان می‌داشتند، یکی از غذا‌های خوب و مهم برای تکریم مهمان محسوب می‌شد. 

گوشت را تازه مصرف نکنید

نگهداری گوشت‌های تازه‌ذبح‌شده در یخچال سبب می‌شود باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک است و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین برود و به‌اصطلاح عقیم شود.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: «با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.»
او با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

تا ۲۴ ساعت در یخچال

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود. مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتری‌های آن می‌شود افزود: «در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود» و یادآور شد: «نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.»
وی گفت: ما به مردم توصیه می‌کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->