آمادگی ایران برای مذاکرات بدون تاخیر درمورد برنامه‌ هسته‌ای| عراقچی: تعاملات سطح بالایی بین ایران و چین در جریان است آیا آلمان و ژاپن دارای کرسی دائم در شورای امنیت خواهند شد؟ تخت روانچی خبر داد: ایران و هند مصمم به ارتقای روابط هستند ایران خشونت علیه مردم آمریکا را محکوم کرد پژمانفر: شهید سلیمانی برای حفظ کیان اسلام جان خود را فدا کرد حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی غزه واکنش انگلیس را برانگیخت بهروزآذر: درصدد رفع موانع فعالیت‌های هنری بانوان هستیم شمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۶۵۸ نفر افزایش یافت (۱۴ دی ۱۴۰۳) سید عمارحکیم اولتیماتوم داد: با کسانی که امنیت و حاکمیت عراق را هدف قرار می‌دهند، مسامحه نخواهیم کرد بیانیه حزب‌الله عراق به مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی و المهندس وزارت خارجه: افغانستان باید موانع ایجادشده در مسیر رودخانه‌ها را بردارد شهید سلیمانی، الگوی عینی رفتار مبتکرانه و خردمندانه | مقاومت در دل ملت‌هاست نه دولت‌ها تصویری جدید از دیدار خانواده سردار سلیمانی با رهبر انقلاب در سال ۹۳ دریادار سیاری: تیپ‌های نیروی زمینی ارتش در مرز‌های شرق و غرب مستقر هستند سه نظامی صهیونیست در شمال غزه زخمی شدند (۱۴ دی ۱۴۰۳) ماموران کره جنوبی در بازداشت رئیس جمهور عزل شده ناکام ماندند جزئیاتی از بازرسی یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه بیروت (۱۴ دی ۱۴۰۳) حمله موشکی از یمن به فلسطین اشغالی (۱۴ دی ۱۴۰۳) وزیران خارجه فرانسه و آلمان برای دیدار با الجولانی وارد سوریه شدند رژیم صهیونیستی مناطقی از جنوب لبنان را بمباران کرد (۱۳ دی ۱۴۰۳) شایعه قطع یارانه نقدی تکذیب شد بازگشت بیش از ۳۰ هزار تبعه افغانستانی از مرز دوغارون هشدار مصرف گاز در اروپا | ذخایر رو به کاهش است الحوثی: شهید سلیمانی در یاری فلسطینیان نقش ویژ‌ه‌ای ایفا کرد قالیباف: باید نسبت به فشارهای اقتصادی چاره‌اندیشی کنیم پزشکیان: در جایگاهی نیستم که از سردار سلیمانی سخن بگویم سفارت ایران درباره ملاقات سفیر کشورمان با دبیرکل وزارت خارجه ایتالیا توضیح داد مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مصلی تهران برگزار شد (۱۳ دی ۱۴۰۳) + عکس و ویدئو
سرخط خبرها

نگاهمان را کرونایی کنیم

  • کد خبر: ۲۳۶۴۹
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
نگاهمان را کرونایی کنیم
سید احسان مصطفی‌زاده فعال فرهنگی
کاش از کرونا همین یک مورد حداقل به یادگار بماند که می‌شود از برگزاری همایش‌های بی‌فایده، سمیناهار‌های چند‌صد‌میلیونی و جلسات غیرضروری که فقط با پول بلیت و اسکان اعضای آن می‌شود کار‌های خیلی مهم‌تری کرد، در پساکرونا هم چشم‌پوشی کنیم و همین یک درس برای مدیران تصمیم‌گیرنده بخش‌های مختلف شهری، دولتی و غیردولتی در کلاس سخت کویید ۱۹ به خوبی تشریح شود که می‌توان از هزینه‌کرد برای برنامه‌هایی که هیچ دستاوردی جز تبلیغ خود و دستگاهشان ندارد گذشت.
البته که برای آن‌هایی که عادت به برگزاری همایش و سخنرانی به عنوان ساده‌ترین و سریع‌ترین مدل مدیریتی دارند، فاصله گرفتن از این روش خیلی سخت است، اما همان‌طور که در این‌مدت به واسطه ترس از کرونا توانستیم اعتیادمان را به همایش کاهش دهیم، بپذیریم که باز هم شدنی است.
حدود ۲ ماه است که از این‌دست برنامه‌ها و هزینه‌ها در مملکت نداریم. کدام کار باید انجام می‌شده و روی زمین مانده است؟ کدام کار مهم و مشکل‌گشا از مشکلات بی‌شمار مردم، معطل ریخت و‌پاش برگزاری یک همایش بوده است؟
سؤال سخت‌تر این است که در تمام این‌سال‌ها کدام همایش برای رفع مشکلات مردم طراحی شده است؟ خدا می‌داند سالانه چه بودجه‌هایی با عناوین مختلف از بیت‌المال صرف برگزاری مراسم و نشست‌ها و همایش‌های دوساعته‌ای می‌شود که شاید ۲ دقیقه خروجی برای پیشرفت هیچ‌بخشی از مملکت ندارد، مخصوصا در حوزه‌های فرهنگی.
همایش‌هایی که به تعریف و تمجید خودمان و دستگا‌ه و عملکردمان می‌پردازد و حضار به زور برایمان کف می‌زنند و سخنرانان هندوانه زیر بغل همدیگر می‌گذارند و در پایان به هم هدیه می‌دهیم و عکس یادگاری می‌اندازیم و پیمانکاران برگزاری همایش هم چندمیلیون ریال فاکتور می‌دهند و تمام.
کاش در این‌روز‌های کرونایی کمی فکر کنیم که کدام چرخ‌دنده مملکت به برگزاری همایش متصل بوده است که در طول این سال‌ها برنامه‌هایی با عناوین مختلف و با کلی هزینه‌های متنوع در سرفصل کار‌ها و ردیف بودجه‌های سالانه دستگاه مطبوعمان نوشته‌ایم. حالا که در این ایام قرنطینه کمی بیشتر به حوزه ارتباطات غیرحضوری و استفاده مفیدتر از فضای مجازی توجه کردیم، به نظر می‌رسد دیگر لازم است برای خیلی از همایش‌ها و برنامه‌ها در دوران پساکرونا فضای مجازی را انتخاب کنیم و دیگر سریع برای یک برنامه و سخنران سراغ خرید بلیت هواپیما و اسکان در فلان هتل و پذیرایی در بهمان رستوران نرویم.
سعی کنیم یادمان باشد که دیگر شاید کمتر لازم باشد افتتاح، نشست، معارفه، سخنرانی و هزاران برنامه دیگر را که قبل از کرونا میلیون‌ها ریال بودجه بی‌زبان مملکت را هدر می‌داد در دوران پساکرونا ادامه دهیم. خدا کند که کرونای خطرناک وقتی که رفت نگاه بسته مدیرانی را که تنها به برگزاری برنامه و پرزنت کردن و گزارش عملکرد خواندن فکر می‌کنند با خود ببرد و برگزاری همایش‌های بی فایده را برای همیشه از این مملکت دور کند. در پساکرونا هم نگاهمان را کرونایی کنیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->