درخواست بازنشستگان از رئیس مجلس: آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق را دوباره بررسی کنید ناجی ١۵٠ زائر اربعین حسینی در گذشت + ویدئو مهارت حلقه مفقوده مهاجرت در ایران سیمایی صراف: دانشگاه را دور از نگاه‌های حزبی اداره کنیم چه زمانی نرخ رشد جمعیت کشور مثبت می‌شود؟ دستگیری سارق خودرو با تیراندازی هوایی پلیس در نیشابور (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) واکسن آنفلوانزا برای استفاده عموم مردم در داروخانه‌های مشهد موجود است ایران در آبان ماه ۱۴۰۳ میزبان المپیاد جهانی ترکیبیات است + جزئیات نخستین واکسن ضد آبله میمونی در جهان تأیید شد راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد تأثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد خواهد شد ۲۲۵ پروژه آموزشی مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش خراسان رضوی می‌شود اعمال قانون ۱۰۲۲ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۱ خودرو متخلف توقیف شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یادی از مرحوم دکتر علی اکبر فیاض، مؤسس دانشکده ادبیات مشهد | درخت سترگ دانش اولین نمایشگاه خدمات پرستاری در خاورمیانه| تحول نظام سلامت با گسترش مراکز مراقبت در منزل تاثیر بیماری آسم بر افزایش خطر ناباروری زنان برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش و یادگیری هستیم میان‌وعده مناسب برای زنگ تفریح دانش‌آموزان چیست؟ کانون بازنشستگان: بازنشستگان را شرمنده خانواده نکنید | برای درمان بیماریِ صعب‌العلاج وام می‌خواهند و ما شرمنده‌ایم! پسر معتاد به شیشه، پدر و مادرش در اراک را به قتل رساند ابعاد جدیدی از قتل یاسمین رحمتی، استاد موسیقی دانشگاه تهران از زبان یکی از اقوامش
سرخط خبرها

تامین سلامت معنوی باعث ارتقای سایر ابعاد سلامت می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۸۰۶۴
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶
تامین سلامت معنوی باعث ارتقای سایر ابعاد سلامت می‌شود
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امروزه سلامت معنوی به عنوان بعد چهارم سلامت، از سوی سازمان جهانی بهداشت مورد تاکید قرار گرفته و در کنار ابعاد سلامت جسمی، روحی و اجتماعی در اکثر مدل‌های سلامتی به این بعد هم توجه می‌شود چرا که تامین این بعد از سلامتی باعث ارتقای سایر ابعاد سلامت نیز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا قربان زاده در نشست آموزشی «سلامت معنوی درکودکان» با بیان اینکه معارف دینی ما بیشترین ظرفیت را در تدوین سازوکار‌های سلامت معنوی دارد، افزود: علیرغم اهمیت سلامت معنوی، متاسفانه در جامعه و نظام بهداشت توجه کمی به آن شده و این امر به عنوان یک خلا اساسی در سیستم نظام بهداشت کشور مطرح است.

در ادامه دکتر مریم صف آرا استاد و پژوهشگر سلامت معنوی و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا گفت: دستیابی به سلامت معنوی جنبه‌ای از تکامل انسان است و تفاوت‌هایی در سلامت معنوی کودکان با بزرگسالان دیده می‌شود.

وی اظهار کرد: معنویت پدیده‌ای جهانی است و از ابتدای خلقت بشر همواره در هنگام بیماری‌ها به ویژه در بیماری‌های صعب العالج که فرد از خدمات درمانی ناامید شده است بعد معنوی سلامت بیشتر نمایان شده و اهمیت بیشتری می‌یابد.

دکتر صف آرا سلامت معنوی در کودکان را به مفهوم افزایش اگاهی، تجربه درونی از شگفتی ها، کنجکاوی، باور به وجود یک نیروی قوی دانست و گفت: ابعاد سلامت معنوی در کودکان در سه بعد احساسی، رابطه‌ای و وجودی طبقه بندی می‌شود و عوامل مهم تاثیر گذار بر سلامت معنوی کودکان بستر فرهنگی‏-اجتماعی کودک، تجربیات خود کودکان، ارتباط ان‌ها با دیگران، رفتار‌های والدین و رسانه و پیامد‌های سلامت معنوی شامل طیف وسیعی از برایند‌های مثبت است.

در این نشست به مباحثی همچون مفهوم شناسی معنویت، مفهوم‌شناسی سلامت معنوی، تعریف سلامت معنوی، شاخصه‌ها و مبانی سلامت معنوی کودکان ارائه و به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->