کالبدشکافی لطیفه | درباره کتاب «لطیفه‌ها از کجا می‌آیند؟» نوشته احمد اخوت درباره کتاب «قطره و دریای ژرف» که به شاهنامه فردوسی، حماسه و اسطوره می‌پردازد اهدای جوایز امی ٢٠٢۴ + اسامی پویانمایی «پتتیک» در جشنواره اسپانیایی تقدیر شد «فخرالدین پورنصری‌نژاد» هنرمند پیشکسوت موسیقی درگذشت (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) + علت فوت درباره کتاب «شعر هزار ساله فارسی» که پس از ۶۰ سال منتشر شد استقبال «ساترا» از ایده های مردمی داستان‌های غم‌انگیز محبوب‌ترین بازیگران هالیوود صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ تجلیل از «آنگ لی» در انجمن هنر ژاپن «کافه‌این» امشب سریال‌های ترکیه‌ای را بررسی می‌کند (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) پایان سریال زخم کاری ۳ و انتقامی خونین در دل تاریکی قدرت! بازگشت عموهای فیتیله‌‌ای با «دوقلوها» موزه ملل شرق مسکو میزبان نمایشگاه نگارگری‌های تاریخی ایران می‌شود «ابراهیم اقلیدی» مترجم و محقق پیشکسوت درگذشت (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) + علت فوت «قصه‌های مجید»، «مینو»، «نوار زرد ۲» و «چک برگشتی» روی آنتن شبکه آی‌فیلم + زمان پخش
سرخط خبرها

از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۴۰۳۰۱
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد
طی مراسمی، از رمان «ده تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، با حضور نویسنده اثر، رونمایی شد.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، عصر امروز (۳۱ تیر ۱۴۰۳) در محل پردیس سینمایی مهر کوهسنگی، از رمان «ده‌ تن»، برگزیده جایزه داستان ملی حماسی، با حضور نویسندگان و منتقدان مشهدی و دیگر اهالی فرهنگ و هنر، رونمایی شد.

رمان «ده تن»، برگزیده جایزه داستان ملی، در مشهد رونمایی شد

 نویسنده این رمان درخصوص هدفش از نگارش این رمان، اظهار کرد: ازآنجاکه عاشورا پتانسیل عظیمی برای نویسندگان دارد، سعی کردم از این فضای داستانی، تاریخی و حماسی روایت کنم و ازطرفی این اثر سنجشی برای گنجاندن یک بازه تاریخی بزرگ در یک زمان بود.

حمید بابایی بیان کرد: این رمان زمان حرکت سیدالشهدا(ع) از مدینه تا دوران اسرا در شام را شامل می‌شود.

نویسنده رمان «ده تن» اشاره کرد: این کتاب در هزار نسخه توسط نشر زائر در ۱۰ روز چاپ شد.

وی رمان ده تن را به عنوان پنجمین اثر خود عنوان کرد و گفت: آثار دیگر بنده شامل «پیاده»، «خاک سفید» و «چهل‌و‌یکم» است.

هنر امروز ایران نیازمند نظریه و روایت قوی است

در ادامه این مراسم، محمدجواد استادی، پژوهشگر فرهنگی، در سخنانی به اهمیت توجه به نظریه و روایت در هنر امروز ایران تأکید کرد و گفت: هنر امروز ما اگر مؤثر نیست، به این خاطر است که به حوزه‌های نظری توجه نکرده‌ایم.

وی با اشاره به هنر اسلامی و شیعی، بیان کرد: در این حوزه، نیازمند نظریه بوده و به‌دنبال این هستیم که معنا پیدا کنیم. در هنر مسیحیت، موسیقی و نقاشی پررنگ است و داستان‌های انجیل به این دو هنر تبدیل شد و در کلیسا مورد استفاده قرار گرفت.

وی همچنین به نقش روایت در هنر اشاره کرد و گفت: روایت در جهان امروز، یک مسئله است و هیچ کشوری در دنیا قدرتمند نشده مگر اینکه ادبیات آن قدرت پیدا کرده باشد و تا ادبیات داستانی قدرتمند نشود، سایر هنر‌ها قوت پیدا نمی‌کنند.

وی در ادامه، به اهمیت ساختارسازی در ادبیات حماسی اشاره کرد و ابراز داشت: من معتقدم در ادبیات حماسی، باید ساختارسازی کنیم و این متناسب با مفهوم حماسه باشد.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->