باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

بی‌حالی نخستین نشانه مهم در هنگام گرمازدگی است

  • کد خبر: ۲۴۲۲۱۵
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
بی‌حالی نخستین نشانه مهم در هنگام گرمازدگی است
راهکار‌های مؤثر در پیشگیری از گرمازدگیدانش آموخته طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: علامت بارز گرمازدگی، درجه حرارت بالاتر از ۴۰ درجه بدن است، اما ضعف و بیحالی شدید میتواند اولین نشانه مهم در این عارضه باشد. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیده خرم پژوه، با اشاره به اینکه سردرد، سرگیجه و سبکی سر، تعریق شدید، پوست قرمز، گرم و نمناک، ضعف یا گرفتگی عضلات، تهوع و استفراغ، تپش قلب، تنفس سریع و سطحی، از جمله علائم فرد گرمازده است، خاطر نشان کرد: تغییرات رفتاری مانند گیجی، کم ادراری، بی حالی و خستگی، بیهوشی و عدم هوشیاری نیز از سایر علائم گرما زدگی است. 

این متخصص طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه به محض مشاهده علائم گرمازدگی در فرد سریع با اورژانس تماس بگیرید و تا رسیدن امدادگران فرد را به یک محیط با تهویه مطبوع یاحداقل یک منطقه خنک و سایه دارمنتقل کنید و هرگونه لباس غیرضروری را از تن وی دربیاورید، بیان کرد: برای خنک کردن بدن، در حالی که پوست فرد گرما زده را با آب خیس می‌کنید، با پارچه هوای اطراف او را بچرخانید تا تهویه ایجاد شود. 

دکتر خرم پژوه با بیان اینکه استفاده از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت آبلیمو، سکنجبین، ماءالشعیرطبی، شربت تمرهندی، شربت آلو، شربت البالو برای پیشگیری از گرمازدگی در طب ایرانی توصیه می‌شود، گفت: علاوه براین توصیه می‌شود تا حد امکان در ساعات گرم روز به فضای باز نروید و در صورت ضرورت، حتما از کرم ضدآفتاب، کلاه لبه دار یا پارچه نمدار روی سر استفاده کنید و نوشیدنی مناسب همراه داشته باشید و سعی کنید در معرض مستقیم نور خورشید نمانید.

وی اظهار کرد: برای خنک کردن بدن، دوش با آب ولرم بگیرید، لباس‌های نخی و کتانی نازک با رنگ سفید، کرم یا آبی روشن بپوشید و تا می‌توانید از زمینه‌های ایجاد بحث و جدل و استرس دوری کنید.

دانش آموخته طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه از مصرف غذا‌های خیلی چرب بپرهیزید و غذا را همراه چاشنی‌های مناسب مثل سماق، آبغوره وآبلیمو مصرف کنید، گفت: مصرف آب و نوشیدنی‌های خنک به اندازه کافی در طول روز داشته باشید و چاشنی‌های تند و تیز مانند فلفل، سس تند، سس خردل مصرف نکنید علاوه براین از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و خیلی شیرین بپرهیزید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->