باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

بررسی روند اعطای مجوز مهدکودک به دستگاه‌های دولتی و اداری

  • کد خبر: ۲۴۴۲۲۲
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
بررسی روند اعطای مجوز مهدکودک به دستگاه‌های دولتی و اداری
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه گاهی والدین با کودکستانی که وارد تفاهم می‌شوند و کودکشان را ثبت نام می‌کنند قرارداد نبسته‌ و به شکل غیررسمی و بدون حساب رسمی، هزینه پرداخت می‌کنند گفت: این موضوع قابل ردگیری نیست و نمی‌توان برخورد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با بیان اینکه شهریه کودکستان‌ها گاهی از منظر خانواده‌ها غیر متعارف است گفت: خانواده آنچه که پرداخت می‌کند را ملاک قرار می‌دهد، اما در بررسی‌های انجام شده سازمان به این موضوع پرداخته می‌شود که شهریه کودکستان چه میزان واقعی، چقدر مربوط به هزینه پایه و چقدر مربوط به خدمات مورد توافق است.

وی با هشدار به اینکه والدین با کودکستانی که وارد تفاهم می‌شوند و کودکشان را ثبت نام می‌کنند قرارداد نبسته و به شکل غیررسمی و بدون حساب رسمی هزینه پرداخت می‌کنند افزود: این موضوع در صورت رخ دادن تخلفات احتمالی قابل ردگیری نیست و نمی‌توان برخورد کرد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه در بررسی انجام شده، میزان شهریه مجاز و آنچه که اضافه دریافت شده تعیین می‌شود ادامه داد: باید معلوم شود اضافه دریافتی به ازای چه خدمتی از جمله سرویس، بسته‌های طرح یادگیری یا خدمات جنبی است؛ قاعدتا اگر بنا به عرف باشد، غیر متعارف شناخته نمی‌شود، چون مورد توافق خود والدین بوده، اما اگر فراتر از این باشد و بابت خدمات پایه رقم بیشتری دریافت کنند، بر اساس آیین نامه، جریمه نقدی و غیر نقدی و سایر مجازات‌هایی که در آیین نامه تعیین شده با کودکستان متخلف برخورد می‌شود.

همتی فر درباره نحوه نظارت بر کودکستان‌ها گفت: در شیوه‌نامه سال‌های قبل، نظارت میدانی تعیین شده بود و دغدغه همه مدیران کل آموزش و پرورش نیز بود که موضوع را ساماندهی کنند؛ بازدید‌های نوبتی بنابر چارچوب و قواعد تعیین شده به تناسب گزارش‌هایی که به ستاد یا استان از طریق سامانه شکوا یا به شکل دیگر از طریق سایر روش‌ها مانند ارزیابی عملکرد یا سایر مسیر‌هایی که در آموزش و پرورش وجود دارد اعلام می‌شود که درنتیجه کودکستان متخلف توسط کارشناس منطقه، اداره، اداره کل و یا گشت‌های تعزیرات مورد بررسی قرار می‌گیرد و بر اساس آیین نامه با آنها برخورد می‌شود.

وی با بیان اینکه شهید رییسی در نیمه دوم سال قبل در افتتاح بیمارستان شهریار تاکید کردند که باید در همه ادارات مهد کودک راه اندازی شود افزود: خیلی از ادارات به این سمت سوق پیدا کردند.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک درباره روند اعطای مجوز به دستگاه‌ها ادامه داد: بر اساس قانون مصوب مجلس و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ماده ۲۲ تبصره سه، ادارات و دستگاه‌های مشمول تکلیف باید از طریق خرید خدمت یا مشارکت با بخش خصوصی نسبت به راه اندازی مهدکودک اقدام کنند.

همتی فر با بیان اینکه قانون اشاره به تاسیس توسط خود نهاد نکرده است گفت: مجموعه مراکز مجاز معرفی و شهریه‌ای که براساس عرف منطقه یا میانگین منطقه دریافت می‌کنند در سامانه کودکستان اعلام می‌شود، یا برخی از دستگاه‌ها به صورت مشارکتی مکانی را که پیشتر به عنوان مهد کودک بوده تجهیز کرده‌اند، یا خود نهاد حقوقی و دستگاه اصرار بر راه اندازی کودکستان دارد که در این حالت کودکستان‌ها از الگوی مجوز حقوقی استفاده می‌کنند که فرایندش از طریق مراکز نماینده حقوقی معرفی و در اسرع وقت صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه فرایندی برای تعیین صلاحیت در آموزش و پرورش تسهیل شده تا در مدت زمان یک هفته بررسی‌ها انجام و مجوز صادر شود افزود: گاهی نهاد‌ها در معرفی نهاد حقوقی اشتباه می‌کنند، مثلا مدیرعامل یک شرکت به عنوان نماینده حقوقی معرفی می‌شود که یا نمی‌تواند جوابگوی تلفن باشد یا فرصت تامین مدارک را ندارد.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک با بیان اینکه از حدود یک ماه پیش نشستی با حضور همه نهاد‌های حقوقی یا دولتی، حاکمیتی، عمومی و غیر دولتی که تقاضای دریافت مجوز داشتند برگزار شده عنوان کرد: شرایط به آنها توضیح داده شده، کاربرگ‌ها و آیین نامه ارائه، فرآیند اطلاع داده شده که بخشی مسیرشان را پیش بردند و بخشی نیز به دلیل عدم پیگیری پیش نرفته است.

همتی‌فر با بیان اینکه کودکستان‌ها غیردولتی هستند اظهار کرد: نیرو‌ها توسط خود موسس و مدیر به کارگیری می‌شود، اما نیرو‌ها نیازمند دارا بودن صلاحیت و چارچوب عمومی هستند تا به کارگیری شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->