جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فکر کردن زیاد به جای آن که کمک کننده باشد، ما را سردرگم می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۶۵۳۳
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
فکر کردن زیاد به جای آن که کمک کننده باشد، ما را سردرگم می‌کند
فکر کردن زیاد به جای آن که کمک کننده باشد، مارا سردرگم می‌کند. زمانی دچار فلج تحلیلی می‌شویم که با وجود اطلاعات زیاد، بررسی و کاوش، توانایی تصمیم‌گیری درباره مسئله‌ای خاص را نداشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ برخی‌ها می‌گویند افراد هر روز بیش از ۳۵ هزار تصمیم مختلف می‌گیرند. تصمیمات از ساده تا پیچیده در حرکت است، اما برخی از تصمیم‌گیری در تغییر مسیر زندگی ما موثر است، اما فکر کردن زیاد به جای آن که کمک کننده باشد، مارا سردرگم می‌کند. زمانی دچار فلج تحلیلی می‌شویم که با وجود اطلاعات زیاد، بررسی و کاوش، توانایی تصمیم گیری درباره مسئله‌ای خاص را نداریم.

برای شناخت اینکه فلج مغزی چیست باید دید چه افرادی بیشتر در معرض تجربه فلج تحلیلی هستند؟ یکی از افرادی که انگشت اشاره برای فلج تحلیلی به سمت آنها روانه می‌شود افرادی هستند که در تفکر سختگیرانه گیر کردند. افرادی که از قانون همه یا هیچ، درست یا نادرست دارند پیروی می‌کنند تنها در شرایطی می‌توانند تصمیم بگیرند نتیجه تصمیم شان را در یک مجموعه صفر و صد قرار بگیرید و اگر کمی به سمت عدم یقین برود در تصمیم گیری دچار سردگمی می‌شوند. اگر تصمیم‌گیری نیاز به انعطاف‌پذیری داشته باشد افراد را از انتخاب و تصمیم‌گیری دور کنند.

فلج تحلیلی را بشناسید

فلج تحلیلی سراغ کمال‌گرایان خواهد رفت که عموما افراد محتاطی هستند. سخت‌ترین زمان تصمیم‌گیری برای کمال گرایان در موضوعات عاطفی و ارتباطی، شغلی و خانوادگی است که عواقب ناشناخته و بالقوه‌ای وجود دارد که می‌تواند بر ما و نزدیکانمان تاثیر بگذارد.

آن روی سکه تصمیم‌گیری عدم پیش‌بینی عواقب تصمیم‌گیری است؛ بنابراین تصمیم‌گیری همیشه مخاطره‌آمیز است. راضی کردن سایرین به هر قیمتی حتی اگر به قیمت از دست دادن رضایت شخصی خودمان باشد نیز افراد را به سمت عدم تصمیم گیری می‌کشاند. تصمیم ما گاهی روی اطرافیانمان هم تاثیر گذاراست اگر این تاثیر به ویژه روی افرادی که دوستشان داریم بیشتر شود، فشاری که متحمل می‌شویم هم به همان نسبت افزایش می‌یابد.

از دیگر عواملی که افراد دچار فلج تحلیلی می‌شوند این است که به دلایل متعددی اعتماد به نفس کافی برای تصمیم‌گیری را نداشته باشند. در برخی موارد برای تصمیم‌گیری در ارتباط با موضوعی خاص تجربه کافی ندارند یا گاهی تجربه درد ناشی از تصمیمات نادرست در گذشته آنها را از تصمیم‌گیری مجدد باز می‌دارد. زمانی که فرد نسبت به توانایی خود در تصمیم‌گیری تردید داشته باشد، ممکن است زمان زیادی را صرف فکر کردن و سنجش جوانب مثبت و منفی آن کند.

توصیه‌هایی که پیش‌تر به آنها اشاره شد، کمک می‌کنند از بروز فلج تحلیلی آگاه شوید و برای جلوگیری از آن اقدام کنید. اما هدف اصلی این است که به‌طور کلی از فلج تحلیلی و اضطراب ناشی از آن پیشگیری کنیم. تصمیم‌گیری سریع را تمرین کنید، با کامل نبودن کنار بیایید، بر پایه حس درونی‌تان اقدام کنید، جرئت‌ورزی را تمرین کنید.

نشانه‌های اینکه شما زیاد فکر می کنید

اگر نمی دانید که آیا زیاد به یک موقعیت یا نگرانی خاص فکر می‌کنید یا خیر، چند ویژگی وجود دارد که می‌توانید با بررسی آن ها به دنبال جواب سوال خود باشید. نشانه های افراط اندیشی عبارتند از ناتوانی در فکر کردن به چیزی دیگر، ناتوانی در آرامش داشتن، احساس نگرانی یا اضطراب دائم، تثبیت امور خارج از کنترل شما، احساس خستگی ذهنی، داشتن افکار منفی زیاد، بازپخش یک موقعیت یا تجربه در ذهن، شک داشتن به تصمیم های گرفته شده و فکر کردن به بدترین سناریوها است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->