دولت آمریکا مدعی شد: فشار اقتصادی علیه ایران را افزایش می‌دهیم «ایلان ماسک» از دولت ترامپ خارج خواهد شد شهادت ۹ فلسطینی در پی حمله رژیم صهیونیستی به رفح (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) احتمال دیدار ترامپ با جولانی قوت گرفت عراقچی: ایران آماده مذاکرات واقعی از موضع برابر است پزشکیان بر لزوم تدوین برنامه منسجم برای تحقق شعار سال تاکید کرد تخت روانچی به روسیه سفر کرد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دعوت السودانی از رئیس جمهور لبنان برای سفر به عراق پزشکیان: ایران به دنبال تقویت بیش از پیش روابط با کشور‌های اسلامی و همسایه است شروط علی‌اف برای امضای معاهده صلح با ارمنستان آکسیوس: ترامپ در حال بررسی پیشنهاد ایران است وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی به «مسجدالاقصی» یورش برد لاریجانی: ترامپ می‌گوید صلح‌طلب هستم، پس نباید از تهدید و جنگ سخن بگوید کانادا از اعمال تعرفه بر واردات مواد غذایی از آمریکا عقب‌نشینی کرد سفر دوباره گروسی به تهران، احتمالا تا پایان آوریل استاندار خراسان رضوی: هم‌استانی‌ها، همشهریان و هموطنانی که مهمان ما هستند به پویش خراسانی «یک، دو، سه طبیعت» بپیوندند واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم
سرخط خبرها

منافع مغولستان از ترانزیت گاز طبیعی روسیه به چین چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۸۷۲۹
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
منافع مغولستان از ترانزیت گاز طبیعی روسیه به چین چیست؟
رئیس جمهور روسیه گفت: مسکو و اولان‌باتور در حال کار روی یک توافقنامه بین دولتی در مورد عرضه سوخت مغولستان با قیمت‌های ترجیحی هستند و این کشور تصمیم به بهره‌مند شدن از عرضه گاز روسیه به چین گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در گفتگو با روزنامه اونودور مغولستان اظهار کرد: مغولستان زمانی که به انتقال گاز طبیعی روسیه به چین کمک کند، قادر خواهد بود از بخشی از منابع انرژی خود استفاده کند و این فرصت اکنون در دست گفتگو است.

پوتین گفت: در حالی که در ابتدا شرکای مغولستانی ما ترجیح می‌دادند تنها یک کشور ترانزیتی باشند، اما اکنون در حال بررسی استفاده از گاز ارزان این خط لوله برای حمایت از توسعه اقتصادی و زیرساخت‌های خود هستند.

رئیس جمهور روسیه ادامه داد: در سال‌های اخیر، همه روسای جمهور مغولستان، صرف نظر از وابستگی حزبی خود، در جریان مذاکرات، موضوع ساخت خط لوله اصلی گاز از روسیه به چین از طریق مغولستان را مطرح کرده اند و در سال ۲۰۲۱ تصمیم گرفته شد که کار‌های مقدماتی آن را آغاز کنیم.

پوتین خاطرنشان کرد: یک شرکت مشترک تخصصی به نام خط لوله گاز «سایوز وستوک» تاسیس شد که در راستای برنامه زمان‌بندی مصوب، کار‌های طراحی و اکتشاف را انجام می‌دهد.

کار روی طراحی خط لوله گاز سایوز وستوک به طول ۹۶۰ کیلومتر ادامه دارد، در ژانویه ۲۰۲۲، مطالعه امکان سنجی برای این پروژه تصویب شد. سپس بررسی‌ها و مطالعات مهندسی لازم، انجام و در اواخر دسامبر ۲۰۲۳، گردآوری مستندات پروژه نهایی شد.

رئیس جمهور روسیه همچنین اظهار داشت: ابتکار ایجاد کریدور اقتصادی روسیه - مغولستان - چین در ابتدا توسط رهبری کشور شما به عنوان بخشی از اجرای طرح جاده استپ مغولستان مطرح شد.

وی گفت: از جمله دستاورد‌ها می‌توان به این موضوع اشاره کرد که طی ده سال گذشته، ترافیک بار در راه آهن اولان باتور ۵۰ درصد افزایش یافت و به رکورد ۳۲.۴ میلیون تن در سال ۲۰۲۳ رسید. حمل و نقل کانتینری ترانزیت بین روسیه و چین از طریق خاک مغولستان نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.

پوتین همچنین گفت: مسکو و اولان باتور در حال حاضر در حال کار بر روی یک توافقنامه بین دولتی در مورد عرضه سوخت و روان کننده‌ها به مغولستان با قیمت‌های ترجیحی هستند.

پوتین گفت: ما همیشه به درخواست‌های دوستان مغولی خود برای کمک در رفع نیاز‌های فزاینده به سوخت و روان کننده‌ها با قیمت‌های ترجیحی پاسخ می‌دهیم. کار برای نهایی کردن توافق‌نامه بین دولتی مربوطه در حال انجام است.

وی افزود: در سال‌های اخیر، ما روی تعدادی پروژه جدید اقتصادی و صنعتی امیدوارکننده کار کرده‌ایم، از جمله ساخت خط لوله گاز ترانس مغولستان که روسیه و چین را به هم متصل می‌کند، کار‌هایی برای مدرن‌سازی و افزایش عملکرد سرمایه‌گذاری مشترک راه‌آهن اولان‌باتور، انجام شده است؛ تامین سوخت از سوی شرکت روس‌نفت برای مجتمع سوخت رسانی در فرودگاه بین المللی جدید چنگیزخان و دیگر پروژه‌های نوسازی و توسعه در مغولستان استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->