واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم رئیس سازمان بهزیستی: مدارس جدید با تمرکز بر مهارت‌های شغلی و سلامتی راه‌اندازی می‌شوند راهکارهایی برای کاهش نشانه‌های آزاردهنده حساسیت فصلی | بهار حساس‌ها زمان واریز حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی، کشوری و لشکری اعلام شد + جدول تکذیب نقص موتور پرواز مشهد- رامسر (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) آلرژی بهاری هر لحظه شما را تهدید می‌کند زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان | هشدار: این موسیقی‌ها خانمان‌سوزند! عذرخواهی، درس نخوانده ما و مسئولان! نوروز و دغدغه‌های مردم در ۱۵ روز ابتدای سال | از جای خالی متخصص‌ها تا نیمه‌فعال‌بودن ادارات پلمب ۲۲۴ مرکز متخلف تهیه و توزیع مواد غذایی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مهم‌ترین چالش داروخانه‌ها در آغاز سال جدید جزئیاتی از  پرونده نزاع مرگ بار در روز اول سال ۱۴۰۴ تشخیص زودهنگام سرطان روده بزرگ برای زنان بسیار مهم است
سرخط خبرها

۵ عارضه پوستی که نشانه ابتلا به کروناست

  • کد خبر: ۲۵۵۰۶
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۹
۵ عارضه پوستی که نشانه ابتلا به کروناست
متخصصان پوست در مطالعه اخیرشان ۵ عارضه پوستی را شناسایی کردند که با بیماری کووید۱۹ در ارتباط است.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه‌ای روی ۳۷۵ بیمار در اسپانیا انجام شد تا چگونگی بروز بیماری کووید۱۹ ناشی از کروناویروس در پوست مشخص شود.

به منظور انجام این بررسی از تمام متخصصان پوست در اسپانیا درخواست شد تا به شناسایی بیمارانی که بی‌دلیل دچار ضایعات پوستی در دو هفته گذشته شده‌اند و افرادی که به بیماری کووید۱۹ مبتلا شده یا مشکوک بوده‌اند کمک کنند.

پرسش‌نامه‌هایی در اختیار این افراد قرار داده شد و برای تشخیص الگوی تأثیر احتمالی ویروس بر پوست، از وضعیت پوست آنان عکس گرفته شد. هرچند محققان این مطالعه هشدار دادند که در بعضی از موارد نمی‌توان به آسانی تشخیص داد که عارضه پوستی از تأثیر مستقیم ویروس کرونا بر پوست بوده یا اینکه نشانه‌ای از بیماری دیگری است.

آن‌ها همچنین از مردم درخواست کردند که براساس علائم پوستی در تشخیص بیماری کووید۱۹ دچار اشتباه نشوند، زیرا ضایعات پوستی معمول هستند و امکان تشخیص آن‌ها بدون برخورداری از تخصص کافی وجود ندارد.

به گفته محققان، در ۱۹درصد موارد علائمی شبیه به سرمازدگی مشاهده شده که پوست ناحیه دست‌ها و پاها درگیر شده‌اند.

همچنین در ۹ درصد موارد بثورات وزیکولار مشاهده شد. دراین عارضه پوستی تاول‌های کوچک که معمولا با خارش همراه هستند روی پوست ظاهر می‌شود.

همچنین در ۱۹ درصد موارد ضایعات پوستی به رنگ سفید یا صورتی مشاهده شد که معمولا با نام کهیر شناخته می‌شوند. این ضایعات همراه با خارش است و می‌تواند در سراسر بدن پخش شود.

در ۴۷ درصد بثورات پوسـتی ماکولوپاپولر شناسایی شده که با برآمدگی‌های قرمز رنگ و کوچک روی پوست شناخته می‌شود.

محققان تأکید کرده‌اند که بثورات پوسـتی ماکولوپاپولر و کهیر عارضه‌های شایعی هستند و ممکن است بر اثر عوامل مختلفی ظاهر شوند، به همین دلیل نمی‌توانند در تشخیص بیماری کووید۱۹کمک‌کننده باشند.

همچنین در شش درصد موارد عارضه نکروز تشخیص داده شده است. این عارضه زمانی ایجاد می‌شود که گردش خون در رگ‌های خونی پوست دچار اختلال شود. نکروز نشان دهنده مرگ زودهنگام بافت پوست است.

به گزارش اسکای نیوز، در این مطالعه آمده است این عارضه‌ها در بیماران سال‌خورده با موارد شدید کووید۱۹ مشاهده شده، اگرچه علائم بیماری در این گروه سنی نیز متفاوت بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->