وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۵۵۸۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان
مشاور تحصیلی گفت: هرچند روش شب‌بیداری فواید و مضراتی دارد و درباره برخی افراد نتایج مثبتی دارد، اما طی یک برآیند کلی، چنین روشی به یک دانش‌آموز کنکوری توصیه نمی‌شود. هر گونه‌ تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز درایام حساس منتهی به کنکور تأثیرات مخربی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی اسداللهی افزود: برخی دانش‌آموزان کنکوری برای اینکه شرایط روزه‌داری بر کیفیت مطالعه آن‌ها اثر نگذارد، شب‌ بیدار می‌مانند و رویه‌ای خلاف عادت را در پیش می‌گیرند، اما باید توجه داشت که چنین روشی، چه تأثیراتی دارد.
وی ادامه داد: سیستم بدن طی سال به یک شیوه عادت می‌کند و تغییر این عادت طی ماه رمضان، موجب مقاومت ناخودآگاه بدن به این تغییر روش می‌شود و این مسئله خود بازدهی مطالعه‌ فرد را کاهش می‌دهد. این کاهش بازدهی، از نظر روانی نیز بر دانش‌آموز تأثیر منفی خواهد گذاشت و وی را از ادامه مطالعه دل‌سرد خواهد کرد. نکته مهم دیگر این است که اغلب آزمون‌ها مانند کنکور، در ساعات صبح برگزار می‌شوند و شب‌بیدای موجب می‌شود که دانش‌آموز تمرکز و گیرایی لازم را در حین برگزاری آزمون نداشته باشد.
اسداللهی بیان کرد: توصیه ما به دانش‌آموزان این است که در پس از نوروز، با رویکرد جمع‌بندی هرآنچه تا کنون مطالعه کرده‌اند، حرکت کنند. یکی از روش‌های جمع‌بندی، شبیه‌سازی مطالعه است، در این روش پاسخ‌گویی به تعداد محدودی از سؤالات در زمان محدود صورت می‌گیرد و دیگر فراغ خاطر گذشته در پاسخ به سؤالات وجود ندارد که این خود موجب اضطراب دانش آموز می‌شود.
وی ادامه داد: به علاوه در سال‌های اخیر، ماه مبارک رمضان مصادف با دوران نزدیک کنکور قرار گرفته است و دانش‌آموز در حالی با ماه رمضان مواجه می‌شود که در انتهای مسیر خود برای شرکت در کنکور ایستاده است، بهترین راه‌حل برای جمع‌بندی در این شرایط، این است که در روش و شرایطی که دانش‌آموز به آن عادت کرده است، تغییری ایجاد نکنیم، هر گونه تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز در ایام حساس منتهی به کنکور، تأثیرات مخربی دارد و بیشتر موجب اضطراب دانش‌آموز می‌شود.
 
راهکار‌های مطالعه موفق در ماه رمضان چیست؟
این مشاور تحصیلی بیان کرد: در ماه رمضان دانش‌آموزان باید به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند و به جای استفاده از غذا‌های سنگین و پرچرب، از موادی استفاده کنند که قند خون مورد نیاز بدن را در حین مدت درس خواندن تأمین کند.
وی ادامه داد: بهترین شیوه مطالعه در شرایط روزه‌داری، انتقال ساعات مطالعه به پیش و بعد از زمان افطار و سحری است، بهتر است دانش‌آموز کنکوری که نیاز به مطالعه مستمر و باکیفیت دارد، بعد از صرف سحری مطالعه خود را آغاز کند و تا ظهر به مطالعه ادامه دهد، در ساعات حدود ۱۲ تا ۴ بعد از ظهر که از ساعات اوج خستگی فرد روزه‌دار است، به استراحت بپردازد و پس از استراحت مطالعه را از ساعاتی قبل افطار تا ساعاتی بعد افطار ادامه دهد.
اسداللهی بیان کرد: مطالعه پس از افطار دانش‌آموز هرگز نباید بیش از ساعت ۱۲ شب طول بکشد و به خواب شبانه وی آسیب وارد آورد، توصیه می‌شود که دانش‌آموزان مطالعه حفظیات مانند حفظ لغات و تاریخ ادبیات و... را به ساعات پایانی شب و زمان قبل از خواب موکول کنند.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->