هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند مصرف نگران‌کننده دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام رئیس جمهور پزشکیان به پاپ لئو: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

احتمال مرگ بیماران ام اس در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر دیگران است

  • کد خبر: ۲۷۶۹۷
  • ۰۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۸
  • ۲
احتمال مرگ بیماران ام اس در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر دیگران است
محققان انگلیسی دریافتند ابتلا به بیماری ام اس می‌تواند موجب افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی و سکته مغزی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان انگلیسی دریافتند ابتلا به بیماری ام اس می‌تواند موجب افزایش احتمال بروز مشکلات قلبی و سکته مغزی شود.

این تحقیقات با مطالعه روی بیش از ۱۲ هزار بیمار مبتلا به ام اس ساکن انگلیس با میانگین سنی ۴۵ سال  انجام گرفت. حدود ۶۷ درصد از این بیماران زن و بقیه مرد بودند. محققان اطلاعات به دست آمده از این بیماران را با اطلاعات مربوط به بیش از ۷۲ هزار شهروند سالم مقایسه کردند.


بر اساس این تحقیقات احتمال بروز بیماری‌های شریان‌های اصلی در افراد مبتلا به ام اس تقریبا به میزان یک سوم بیشتر از سایرین است. این بیماری‌ رگ‌های خونی بزرگ را در بدن تحت تاثیر قرار می‌دهند و فرد را معرض خطراتی مانند حمله قلبی، بیماری سرخرگ کرونری، بیماری سرخرگ محیطی و بیماری‌های مغزی عروقی قرار می‌دهد.


بر اساس این تحقیقات احتمال مرگ افراد مبتلا به ام اس در اثر بیماری‌های قلبی، ۱.۵ برابر افراد سالم است. همچنین به طور کلی احتمال مرگ این بیماران در اثر عوامل مختلف، ۳.۵ برابر احتمال مرگ سایرین است. این تفاوت‌ها در بین زنان شدیدتر از مردان است.


همچنین در این تحقیقات مشخص شد داروهای کاهش دهنده کلسترول و به ویژه استاتین‌ها موجب کاهش خطر مرگ افراد مبتلا به ام اس می‌شوند.
مولتیپل اسکلروزیس (MS) یک بیماری خود ایمنی است که در آن سیستم ایمنی پاسخ غیر متعارفی به سیستم عصبی مرکزی‌ (CNS ) می‌دهد. سیستم عصبی مرکزی شامل مغز، نخاع و اعصاب بینایی است. سیستم ایمنی بدن به طور معمول عوامل خارجی مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد؛ ولی در بیماری‌های خود ایمنی، به اشتباه بافت‌های نرمال از بین می‌روند. در بیماری ام اس ، سیستم ایمنی به میلین حمله می‌کند. میلین به غلاف چربی اطراف سلول‌های عصبی گفته می‌شود. میلین آسیب دیده سبب بوجود آمدن تصلب بافت (sclerosis) می‌شود که نام بیماری نیز از همین واژه گرفته شده است.
زمانی که پوشش میلین یا بافت‌های عصبی آسیب می‌بینند، ارسال پیام‌های عصبی مختل می‌شود که عوارض مختلفی دارد. بیماری MS انواع مختلفی دارد که عبارتند از:


 ام اس پیشرونده مقدماتی
در این نوع، نشانه‌های بیماری به طور پیوسته از زمان تشخیص بیماری سیر صعودی دارند. حمله‌ها مشخص نیستند و هیچ علامت بهبودی وجود ندارد. حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد از بیماران، به این نوع از بیماری مبتلا می‌شوند. معمولا بیماری ام اس در افرادی که این مرحله را تجربه می‌کنند، دیر و در حدود ۴۰ سالگی تشخیص داده می‌شود.


نوع عودکننده – فروکش کننده
حدود ۹۰ درصد از بیماران، به این نوع مبتلا هستند. معمولا نشانه‌های اولیه بیماری در این افراد، در اوایل بیست سالگی دیده می‌شود. پس از آن در دوره‌های مختلف، بیماری عود می‌کند و در بین دوره‌ها، بیمار بهبودی نسبی دارد. معمولا بیمارانی که به این نوع مبتلا هستند، وارد مرحله دیگری از بیماری به نام پیشرونده ثانویه می‌شوند.


ام اس پیشرونده ثانویه
در این نوع، علایم بیماری به طور پیوسته سال‌ها وجود دارد و هیچ عود یا بهبودی حاصل نمی‌شود. معمولا این حالت ۱۰ تا ۲۰ سال پس از تشخیص بیماری اتفاق می‌افتد. این نوع از بیماری معمولا منجر به از کار افتادگی بیماران می‌شود.


نوع پیشرونده عودکننده
این نوع از بیماری بسیار نادر است و در آن بیماری در دوره‌های مشخص عود می‌کند و از یک حمله تا حمله بعدی، نشانه‌های بیماری شدیدتر می‌شود. حدود ۵ درصد از افراد به این نوع از بیماری مبتلا هستند.
در حال حاضر حدود ۲.۵ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. گزارش کامل این تحقیقات در نشریه JAMA Neurology منتشر شده است.

منبع: پایگاه خبری یونایتدپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاووس کیانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۲
0
0
باعرض سلام وخسته نباشیدوهمچنین تبریک سال نو خدمت کلیه دست دنکاران ومسولین این شبکه که واقعا مشخص است که کلیه محتویات جمع آوری شده دراین شبکه توسط متخصصین این بیماری مزمن جمع آوری شده واکنون مورد استفاده عموم قرار گرفته است. من خودم با توجه به راهنمایی ها ونشاته های ارائه شده توسط شبکه به این نتیجه رسیدم که به این بیماری دچار شده ام به این دلیل که تمامی نشانه ها وویژگی های ارائه شده. کاملا با شرایط اینجانب یکی بوده واز بیماری خود اطمینان کامل دارم. تنها چیزی که احساس میکنم دراین برنامه کمتر مورد توجه مسولین قرار گرفته. چگونگی طی کردن مراحل درمانی و مراجعه به کدام واحد درمانی محل زندگی جهت درمان بیماری. از لحاظ روحی در وضعیت اسف باری قرار گرفته ام بعد از پی بردن به بیماری خود.
مریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
0
0
این بیماری واقعا خیلی زجرآوره
یک لحظه آدمو رها نمیکنه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->