محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

۹۶ ساعت، عمر ویروس کرونا روی صفحه موبایل!

  • کد خبر: ۲۷۸۸۹
  • ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۱
۹۶ ساعت، عمر ویروس کرونا روی صفحه موبایل!
ویروس کرونا می‌تواند روی سطوحی همچون صفحه نمایش موبایل‌ها تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز در دمای طبیعی اتاق زنده بماند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرعت شیوع ویروس کرونا بسیار بالاست، خوشبختانه بهترین راه جلوگیری از شیوع این ویروس انجام دادن اقدامات ساده بهداشتی است که عبارتند از رعایت بهداشت عمومی، شستن دست‌ها به مدت ۲۰ ثانیه، هنگام سرفه و عطسه جلوی بینی و دهان را پوشاندن و همچنین خودداری کردن از تماس با افراد مشکوک و مبتلا به کووید ۱۹.

ررودرا چاناپاناور، ایمنولوژیست و پژوهشگر در مرکز علم سلامت در دانشگاه تنسی آمریکا که درباره ویروس کرونا تحقیق کرده، می‌گوید: این ویروس می‌تواند روی سطوحی همچون صفحه نمایش موبایل‌ها تا ۹۶ ساعت یا ۴ روز در دمای طبیعی اتاق زنده بماند.

این یافته‌ها با اطلاعات ویروس سارس سال  ۲۰۰۳ نیز شباهت دارد و سازمان جهانی بهداشت نیز صحت این مطلب را تایید کرده است.

این دو ویروس که از خانواده کروناویروس‌ها هستند از لحاظ ژنتیکی بسیار شبیه به هم‌ هستند، هر دو از راه تنفس منتقل می‌شوند و دارای یک رشته ماده ژنتیکی به نام RNA بوده و همچنین پروتئین‌هایی از پوست‌شان بیرون زده است.

مترو و کرونا

در مکان‌های عمومی از تلفن همراه استفاده نکنید

در هنگام استفاده از تلفن‌های همراه باید بسیار دقت کنید، چون اگر فردی هنگام رفت و آمد از طریق وسایل حمل ونقل عمومی اجتماعی، در نزدیکی شما عطسه یا سرفه کند ویروس کرونا به راحتی می‌تواند بر روی تلفن همراه شما بنشیند و شما سهواً این ویروس را لمس کنید و سپس دهان یا بینی خود را لمس کرده، در نتیجه بیمار شوید.

افراد روزانه ۲۶۰۰ بار گوشی خود را لمس می‌کنند

بیشتر افراد در طول روز چندین بار صفحه نمایش گوشی و صورت خود را لمس می‌کنند. براساس مطالعه‌ای که شرکت تحقیقاتی داسکوت Dscout بر روی ۹۴ فرد انجام داد، مشخص شد که یک فرد متوسط روزانه ۲ هزار و ۶۰۰ بار گوشی تلفن همراه خود را لمس می‌کند، همچنین به طور متوسط افراد ۷۶ مرتبه در روز وقت برای انجام کار‌های مختلف با تلفن‌های همراه خود برای آن وقت صرف می‌کنند.

در مطالعه دیگری از محققان دانشگاه نیو ساوت ولز در استرالیا که بر روی ۲۶ دانشجوی دانشگاه تحقیق کردند، نشان داد که افراد در طول ساعت بیداری حدود ۲۳ بار در ساعت (۳۶۸ بار) به صورت خود دست می‌زنند.

وجود ویروس‌ها و باکتری بر روی صفحه نمایش تلفن‌های همراه و سایر سطوح به مدت چند ساعت الی چند روز موضوع جدیدی نیست، اما دانستن این موضوع که این ویروس‌ها در کجا زندگی می‌کنند، لازم است.

ضدعفونی کردن گوشی همراه

چگونه صفحه نمایش تلفن همراه خود را ضدعفونی کنیم؟

بنابر توصیه شرکت اپل، خوشبختانه یک راه حل آسان برای از بین بردن ویروس و باکتری‌ها موجود روی صفحه نمایش تلفن‌های همراه وجود دارد، آن هم ضدعفونی کردن سطوح تلفن با پارچه میکروفیبرکمی مرطوب و یا آغشته به آب صابون است.

همچنین برای ضدعفونی کردن صفحه نمایش تلفن‌های همراه خود می‌توانید از دستمال مرطوب آرایشی، دستمال مرطوب کودکان و یا محلول نصف آب نصف الکل استفاده کنید، اما در ضدعفونی کردن تلفن‌های همراه خود باید مراقب لامپ‌های آن‌ها باشید.

به یاد داشته که با ضدعفونی کردن تلفن‌های همراه می‌توان ویروس‌های موجود بر روی آن‌ها را از بین برد و جای هیچ نگرانی نیست.

منبع: باشگاه خبرنگاران 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->