زورگیری‌ با چاقو از کودکان در مشهد | مقام انتظامی: خانواده‌ها مراقب باشند فتاح: با تایید آموزش و پرورش مدارس کانکسی را جمع می‌کنیم بخشنامه جدید تعیین تکلیف وسایل نقلیه توقیفی ابلاغ می‌شود دسر بخورید و لاغر شوید ! ناصر قفلی نیکوکار مدرسه‌ساز مشهدی درگذشت (۳ خرداد ۱۴۰۴) ۲۷ هزار مترمربع برای کودکان نخبه و بی‌سرپرست | بهره‌برداری از فاز نخست بزرگترین پروژه استعدادیابی کودکان بد‌سرپرست کشور در مشهد وقتی خنده به قیمت تخریب هویت زن تمام می‌شود | تحلیلی بر بازنمایی زنانه در «جوکر» اسامی معرفی‌شدگان به مرحله مصاحبه آزمون دکتری اعلام شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) زلزله ۳.۷ ریشتری شهرستان نهبندان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) چند توصیه برای نجات از گرمازدگی درباره زردی نوزادان و راه‌های درمان آن | تولد با یک چالش زردرنگ معاون قوه‌قضائیه: تحریف نام خلیج‌فارس اقدامی خصمانه و تحقیرآمیز است امتحانات هماهنگ کشوری نهمی‌ها از فردا (۴ خرداد ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد آغاز اجرای طرح تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت از امروز (۳ خرداد ۱۴۰۴) یادی از مرحوم «احمد اقتداری»، پدر مطالعات خلیج فارس | میراث‌دار آب و خاک بازخوانی حکایت تلخ فروش دختران خراسانی در دوره قاجار، به بهانه انتشار سندی تازه‌یاب | چرا ما را به دشمن می‌فروشید؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار پراکنده باران در برخی نقاط استان زمین‌لرزه‌ای ۴ ریشتری خوزستان را لرزاند (۳ خرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در خیابان قرنی تهران + فیلم و جزئیات (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر انتقال بیماری تب‌ خونریزی‌دهنده رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی: ایران در اجلاس ایفلا ۲۰۲۵ و اجلاس کتابخانه‌های جاده ابریشم شرکت می‌کند هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی با ترفند «وام فوری» مصدومیت ۶ دانش‌آموز در پی تصادف سرویس مدرسه در کرج (۳ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات ساخت مدارس مشارکتی در طرح نهضت ملی مسکن پروژه‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی باید تا اول مهر ۱۴۰۴ تمام شوند درخواست کمک یک دزد از پلیس مشهد! ثبت‌نام کلاس اولی‌ها آغاز شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در محور قزوین | وقوع حادثه برای ۲۰ نفر (۳ خرداد ۱۴۰۴) بیمار مرگ مغزی نیشابوری نجات‌بخش جان ۴ نفر شد (۳ خرداد ۱۴۰۴) هشدار درباره وجود سم بوتولیسم در کنسرو‌جات
سرخط خبرها

مدت‌ زمان غیرفعال شدن کرونا با نور خورشید

  • کد خبر: ۲۷۹۷۹
  • ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
مدت‌ زمان غیرفعال شدن کرونا با نور خورشید
افزایش دما موجب کاهش فعالیت کرونا شده و این ویروس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۵۶ درجه سلسیوس و به مدت ۵ دقیقه در دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس نتایج تحقیقات جدید محققان هنگ‌کنگ در شرایط آزمایشگاهی و با شبیه‌سازی نور خورشید مشخص شد، افزایش دما موجب کاهش فعالیت ویروس کرونای جدید شده و این ویروس به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۵۶ درجه سلسیوس و به مدت ۵ دقیقه در دمای ۷۰ درجه سانتی‌گراد غیرفعال می‌شود.

به گزارش ساینس، تحقیق جدید محققان مرکز ملی تجزیه‌وتحلیل و پیشگیری بیودفنس (Biodefense) نشان می‌دهد که نور طبیعی خورشید می‌تواند به‌سرعت عامل بیماری کووید۱۹ را روی سطوح غیرفعال کند.

در این تحقیق برای ارزیابی تأثیر نور خورشید بر عامل بیماری کووید۱۹ از شبیه‌سازی نور خورشید بر سطوح آلوده شبیه‌سازی با بزاق انسان با غلظت بیشتر ویروس و همچنین محیط کشت ویروس استفاده‌ شده است. این موارد آلوده بر روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده نور خورشید در مدت‌های متفاوت از ۲ تا ۱۸ دقیقه قرار گرفتند تا مدت‌ غیرفعال شدن ویروس کرونا مشخص شود.

در این تحقیق برای مقایسه تأثیر نور خورشید بر غیرفعال کردن ویروس کووید۱۹، نمونه‌های آلوده در خارج از محیط شبیه‌سازی‌شده با نور خورشید نیز به مدت ۶۰ دقیقه قرار گرفتند.

نتایج نشان داد بزاق خشک‌شده روی سطح استیل در محیط شبیه‌سازی‌شده با آفتاب نیمروز تابستانی ۹۰ درصد عفونت ویروسی را در ۶/۸ دقیقه و در محیط کشت ویروسی در مدت‌ ۱۴/۳ دقیقه غیرفعال می‌کند. اما در مدت‌ ۶۰ دقیقه، آلودگی ویروسی سطوحی که در معرض نور خورشید قرار نداشتند، صفر بود.

میزان غیرفعال‌سازی ویروس کووید۱۹ در بزاق شبیه‌سازی‌شده دو برابر بیشتر از محیط کشت بود. بااین‌حال، محققان می‌گویند مشخص نیست که غلظت ویروسی در بزاق شبیه‌سازی‌شده بیانگر میزان آلودگی در بزاق فرد آلوده است یا خیر.

محققان هشدار دادند این نتایج خبر خوبی است، اما تصور نکنید ماه‌های تابستان امن‌تر خواهد بود.

محققان خاطرنشان کردند: نور خورشید به دلیل اینکه منبع طبیعی ویتامینD است در سلامت افراد ازجمله افزایش مقاومت در برابر بیماری‌های عفونی نیز مهم است.

به دلیل اندک بودن تحقیقات در زمینه بیماری کووید۱۹ آزمایش‌های بالینی در اسپانیا و فرانسه آغاز شدند تا میزان تأثیرگذاری ویتامینD را در مقابله با بیماری همه‌گیر کنونی بیابند.

انتظار می‌رود نتایج قطعی هر ۲ تحقیق در جولای ۲۰۲۰ ارائه شود.

اکنون همچنان باید مراقب سلامت خود و اطرافیان خود باشیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->