برگزاری کنفرانس بین‌المللی حقوق کودک در مشهد پلاک سوم خودرو چیست؟ مشاهده گونه کمیاب روباه شنی در پناهگاه حیات‌وحش فردوس کمک ۴۰ میلیاردی ایرانی‌ها به جنگ‌زدگان لبنان، غزه و یمن تأثیر قطعی معدل در کنکور لغو نمی‌شود وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان مرکز ثقل نظام تعلیم و تربیت است شهر دوستدار سالمند فرصتی مناسب برای ارتقای سلامت این قشر از جامعه حفظ جوانی و زیبایی با مصرف تخم کتان جانباز دفاع مقدس در مشهد زندگی‌بخش ۴ بیمار نیازمند به عضو شد (۱۵ مهر ۱۴۰۳) جان‌باختن ۲ نفر در حادثه واژگونی و حریق خودرو در کمربند سبز مشهد + عکس (۱۵ مهر ۱۴۰۳) پنج مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص دانشگاه فرهنگیان چیست؟ طرح تدریس زبان‌های محلی و قومی در مدارس و دانشگاه‌ها در مجلس اعلام وصول شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۱۵ مهر ۱۴۰۳) | روند کاهشی دما تا فردا صبح ادامه دارد بازنشستگان تامین‌اجتماعی همچنان منتظر واریز علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق خود هستند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت اعزام دانش‌آموزان به اردو‌های راهیان نور معرفی مهم‌ترین بیماری‌هایی که از حیوانات به انسان‌ها منتقل می‌شوند + راه‌های پیشگیری مصرف مشروبات الکلی در همدان ۹ نفر را به کام مرگ کشاند (۱۵ مهر ۱۴۰۳) دستگیری تامین‌کننده مشروبات الکلی مرگبار شمال کشور (۱۵ مهر ۱۴۰۳) واریز وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری (۱۵ مهر ۱۴۰۳) مهلت دادستانی تهران برای ترخیص خودروهای وارداتی ورود نخستین خودروهای برقی به ناوگان پلیس راه کشور + فیلم پیگیری‌های مجلس برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۱۵ مهر ۱۴۰۳) راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵ اعترافات مردی که همسرش را با نخ بادکنک به قتل رساند
سرخط خبرها

تست سرولوژی برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست

  • کد خبر: ۲۸۳۸۷
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
تست سرولوژی برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست
یک متخصص خون و آنکولوژی اطفال گفت: استفاده از تست سرولوژی یا خون برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا باهوش افزود: سرولوژی با تاخیر می‌تواند نتیجه را نشان دهد و اگر هدف بیماریابی است، سرولوژی توانایی چنین کاری را ندارد.

سرولوژی در شرایطی می‌تواند کمک کننده باشد که نمونه گیری مشکل داشته و نتیجه PCR منفی شده یا سی تی اسکن ریه مشکوک بوده یا علائم بالینی با درگیری ریه متفاوت باشد، اما اینکه سرولوژی را به عنوان تست تایید تشخیص بیماری یا بیماریابی قرار دهیم، منطقی نیست.

باهوش درباره موضوعات مطرح شده درباره اینکه گروه‌های خونی خاص در معرض بیماری قرار دارند، تصریح کرد: مطالعات نشان داده که گروه‌های خونی با بروز کرونا و شدت آن ارتباط داشته است، اما متاسفانه مطالعات در سراسر دنیا به صورت پراکنده صورت گرفته و بیشترین اتفاقی که در این مطالعات افتاده این است که گروه‌های علمی به دنبال مطرح کردن خودشان هستند تا اینکه بخواهند کمکی به شناخت بیشتر این بیماری، رفتار‌ها و روش‌های درمانی کنند.

این متخصص خون و آنکولوژی اطفال گفت: به عنوان نمونه از ابتدای پیدایش این بیماری دارو‌های مختلفی برای درمان مطرح شد، اما همه آن‌ها حذف شدند و همه این‌ها نشان دهنده این است که برخلاف درخواست سازمان بهداشت جهانی برای انجام مطالعات به صورت جهانی، مطالعات به صورت کشوری انجام شد، اینکه چقدر این مطالعات قابل اتکا هستند هم جای سوال دارد.

وی اظهار کرد: با این حال براساس مطالعاتی که چینی‌ها در زمان بروز کووید-۱۹ داشتند، گروه‌های خونی را با بیماری مرتبط دانستند و اینکه بعدا هم این مطالعات معتبر باشد یا نه خود سوال دیگری است.

باهوش با اشاره به تغییر ژنتیکی ویروس‌های خانواده آنفلوآنزا، تصریح کرد: در بیماری ویروس‌های دیگر وقتی IGG بالا و IGM پایین می‌آید، بدن می‌تواند با تولید پادتن ایمن شود، اما یادمان باشد ویروس‌های گروه خانواده آنفلوآنزا سال به سال تغییر ژنتیکی می‌دهند. دلیل اینکه هر سال افراد واکسن آنفلوآنزا می‌زنند هم همین این است، اما این ایمنی برای سال بعد ممکن است موثر نباشد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->