همه کارگران محبوس در معدن طبس فوت شدند + فیلم تصادف شدید ۲ خودروی سمند در بلوار اندیشه مشهد حادثه آفرید (۳ مهر ۱۴۰۳) عمل پیوند ۴۸۴ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۳ مهر ۱۴۰۳) برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر متخصصان تغذیه انجام شود نماینده مردم مشهد در مجلس: وضعیت پرداختی مطالبات معلمان تعیین تکلیف شود تجربه متفاوت زندگی با دوره زندگی از آغاز موسسه هفتاد برگزاری دوره‌های توانمندسازی برای مربیان کودکستان‌ها اعمال‌قانون ۱۵۹۶ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۳۴ خودروی متخلف توقیف شدند (۳ مهر ۱۴۰۳) ترافیک پرحجم در بزرگراه شهید کلانتری، بولوار سجاد و معابر منتهی به حرم امام‌رضا(ع) (۳ مهر ۱۴۰۳) دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، بزرگ‌ترین واحد آموزشی مراکز استان‌ها | دانشکده دندان‌پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد راه‌اندازی می‌شود توضیحات جدید رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از محل حادثه معدن طبس + ویدئو (۳ مهر ۱۴۰۳) صلاحیت‌های چندگانه در دادگاه‌های صلح دیده شده است پیش‌بینی بارش باران در شمال غرب و استان‌های ساحلی خزر (۳ تا ۸ مهر ماه ۱۴۰۳) هیچ عمل جراحی در کشور نیاز به اعزام بیمار به خارج از کشور ندارد زنگ «ایثار و شهادت» در مدارس استثنایی خراسان رضوی نواخته شد (۳ مهر ۱۴۰۳) اهمیت تغذیه در سلامت دانش آموزان از نگاه وزارت بهداشت هماهنگ و متناسب لباس بپوشید | رعایت اصول لباس‌پوشیدن برای خوش‌تیپ‌تر و جذاب‌ترشدن ماجرای ادعای فروش دارایی‌های بازنشستگان تأمین‌ اجتماعی چه بود؟ + جوابیه سازمان تأمین اجتماعی زمان واریز وام ۳۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد + جزئیات آیا احداث جایگاه‌های مناسب برای برخی از حیوانات در باغ وحش ارم می‌تواند از مرگ های پی در پی آنها جلوگیری کند؟ آخرین وضعیت اصلاح قانون مهریه (۳ مهر ۱۴۰۳) | مهریه تا سقف ۱۴ سکه شامل پرداخت «حق ثبت» نمی‌شود ۱۳ هزار دانش آموز با آسیب شنوایی در کشور تحصیل می‌کنند
سرخط خبرها

چگونه سرماخوردگی، آنفلوانزا یا کرونا را تشخیص دهیم؟

  • کد خبر: ۲۹۰۲۵۷
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
چگونه سرماخوردگی، آنفلوانزا یا کرونا را تشخیص دهیم؟
در این فصل از سال که انواع ویروس‌های تنفسی به طور گسترده شروع به گردش می‌کنند، سؤالی که به ذهن بسیاری از مردم خطور می‌کند این است که چگونه می‌توان تفاوت بین علائم سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید را تشخیص داد؟

به گزارش شهرآرانیوز، هر ساله با آغاز فصل پاییز و کاهش تدریجی دما، بیماری‌های تنفسی گسترش می‌یابند و شمار بالایی از افراد را مبتلا می‌کنند.

دکتر «ویلیام برایان گلن» از گروه پزشکی Hackensack Meridian در نیوجرسی، آنچه را که باید بدانید برای آمادگی برای هر ویروسی که در پاییز و زمستان امسال به سراغ شما می‌آید را به اشتراک می‌گذارد.

گلن خاطرنشان کرد: چالش سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید۱۹ این است که علائم این عفونت‌ها، شباهت زیادی با هم دارند.

با این حال سرماخوردگی می‌تواند به صورت سرفه، عطسه، آبریزش بینی، گلودرد و خستگی ظاهر شود، در حالی که آنفلوانزا می‌تواند شامل همه این علائم به همراه سردرد، تب، لرز، بدن درد و خستگی باشد.

گلن گفت در عین حال، کووید می‌تواند با علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا، همراه با از دست دادن چشایی یا بویایی، اسهال، تهوع و استفراغ یا تنگی نفس ظاهر شود.

علائم سرماخوردگی به تدریج ظاهر می‌شوند، در حالی که علائم آنفلوانزا به طور ناگهانی ظاهر می‌شوند. علائم کووید بین دو تا ۱۴ روز پس از قرار گرفتن در معرض سطح طول می‌کشد - و در برخی افراد می‌تواند به علائم شدیدتر تبدیل شود.

آیا برخی از افراد بیشتر از دیگران در معرض خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید۱۹ هستند؟

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، سالمندان و همچنین کودکان و بزرگسالان مبتلا به بیماری‌های مزمن از جمله دیابت، بیماری‌های ریوی یا کلیوی، اختلالات متابولیک، بیماری قلبی و سرطان بیشتر مستعد ابتلا به عفونت‌های تنفسی هستند. گلن افزود: مصرف دارو‌های خاصی که سیستم ایمنی را تضعیف می‌کنند نیز می‌تواند افراد را در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری‌ها قرار دهد.

اگر در سفر هستید، به یاد داشته باشید که فصل سرماخوردگی و آنفلوانزا در محل مقصد شما ممکن است با شهر شما متفاوت باشد. همچنین اگر قصد سفر خارجی هم دارید، بهتر است از واکسن‌هایی که در مقصد شما مورد نیاز است، آگاه شوید.

اگر در خطر متوسط ​​هر یک از این ویروس‌های تنفسی هستید، دستورالعمل‌های واکسن آنفلوانزا و کووید را دنبال کنید. اگر به دلیل سایر شرایط یا نگرانی‌های سلامتی در معرض خطر بیشتری قرار دارید، باید با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی خود در مورد استراتژی پیشگیری برای بیماری صحبت کنید.

برای محافظت از خود در برابر همه این ویروس ها، مرتباً دست‌های خود را بشویید، هنگام سرفه، دهان خود را بپوشانید، در صورت عطسه روی شانه خود عطسه کنید، در صورت لزوم از ماسک استفاده کنید، به طور مرتب سطوح بسیار لمس شده (پیشخوان، دستگیره در، دستگیره توالت) را تمیز کنید، آب کافی مصرف کنید و در صورت نیاز استراحت کنید.

پزشکان برای درمان سرماخوردگی آنتی‌بیوتیک تجویز نمی‌کنند. دلیل آن هم روشن است: آنتی‌بیوتیک نه عوارض این بیماری را تسکین می‌دهد و نه تاثیری روی سرعت بهبودی خواهد داشت، چون کاربرد آنها برای از بین بردن عفونت‌های باکتریایی است؛ درحالیکه سرماخوردگی بیماری ویروسی است.

چنانچه زمان و شرایطش مهیا باشد، بدن فردی معمولی که به بیماری‌های مزمن یا نقص ایمنی مبتلا نباشد، می‌تواند به راحتی با سرماخوردگی مقابله کند.

دو نکته کلیدی برای کمک به بهبود سریع‌تر، استراحت و خواب است.

برای جلوگیری از کم‌آبی بدن (هنگام ابتلا به سرماخوردگی) نیز مقدار زیادی آب و مایعات بنوشید.

قرقره آب‌نمک هم برای تسکین گلودرد خوب است، اما برای کودکان توصیه نمی‌شود.

هرچند گفته می‌شود که برای درمان سرماخوردگی اغلب نیازی نیست به پزشک رجوع کنیم، اما اگر احساس کسالت شما برطرف نشد، می‌توانید از پزشک داروساز در داروخانه کمک بگیرید.

دارو‌های ضدسرفه و سرماخوردگی زیادی در بازار و داروخانه‌ها موجود است که پزشک داروساز می‌تواند در انتخاب درست یکی از آنها به شما کمک کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->