به گزارش شهرآرانیوز؛ با انواع ادویه و چاشنی میتوان به مزه و طعم خورش بامیه تنوع بخشید و آن را خوشمزهتر نمود. برای تهیه یک خورش بامیه خوشمزه از ادویههای زیر استفاده نمایید:
یکی از ادویههای پرکاربرد در انواع خورشتهای ایرانی زیره است که با عطر و طعم گرم و کمی شیرین خود، به خورشت بامیه طعم میبخشد و باعث متعادل شدن سایر طعمها میشود.
استفاده از ادویههای عطری، چون رازیانه موجب خوشمزهتر شدن خورشت بامیه میشود.
دارچین ادویهای با عطر و طعم قوی است که با عطر و طعم گرم و شیرین خود، میتواند موجب خوشمزگی طعم خورشت بامیه شود.
در طرز تهیه خورشت بامیه ساده و طرز تهیه خورشت بامیه اصفهانی، زردچوبه کاربرد فراوانی دارد، زیرا دارای خاصیت سلامتی بوده و به غذا طعم و رنگ زیبا میدهد.
فلفل سیاه، با تندی ملایم باعث ایجاد طعم و مزه متعادل در خورشت بامیه میشود. میزان استفاده از فلفل سیاه بستگی به ذائقه شما دارد.
نکته: برای طعم دادن بیشتر به خورشت بامیه، میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر گشنیز، پودر کاری، زنجبیل، پاپریکا و هل سبز نیز استفاده کنید.
منبع: نمناک