نشست ادبی «کلمات ملکوت» در مشهد برگزار شد بخش عمده‌ای از شعر فارسی، شعر آیینی است پیکر کارمند شهید سفارت ایران در سوریه، پنجشنبه در مشهد تشییع می‌شود سومین اجتماع بزرگ دختران سلیمانی در مشهد برگزار خواهد شد برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان مشهدی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) + فیلم (۴ دی ۱۴۰۳) برگزاری مراسم وداع با پیکر کارمند شهید سفارت ایران در سوریه، در حرم امام‌رضا(ع) لزوم تعامل و همگرایی دستگاه‌های اجرایی ستاد خدمات سفر خراسان رضوی برای خدمات‌رسانی شایسته به زائران رضوی و مسافران نوروزی رابطه تعقل با سخن گفتن امروز را غنیمت بدان! | درباره جایگاه و اهمیت بهره‌مندی از نعمت عمر در کلام اهل‌بیت (ع) وقتی شیطان با «واجب» ما را از عمل به «اوجب» بازمی‌دارد! ۸ زندانی جرائم غیرعمد به همت خادمان بارگاه منور رضوی آزاد شدند تولیت آستان قدس رضوی: روحیه مقاومت در برابر مستکبران هیچ‌گاه از بین نخواهد رفت گلی که گونه‌اش از ارغوان لطیف‌تر است مادران همیشه منتظر جامعه، آماده فعالیت بیشتر
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: موضوع زیارت باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد

  • کد خبر: ۳۰۴۶۱۸
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
تولیت آستان قدس رضوی: موضوع زیارت باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد
تولیت آستان قدس رضوی گفت: موضوع زیارت نیز باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد. زیارت ما در حد یک مناسک است و با زیارت متعالی که آن‌قدر در روایات تأکید شده، فاصله دارد و صورت نمی‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام احمد مروی امروز (دوشنبه، ۱۹ آذر ۱۴۰۳) در آیین گرامیداشت چهلمین سال تأسیس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، اظهار کرد: در کار علمی و تبلیغاتی موضوع جناحی قابل دفاع نیست، در عین حال باید مراقبت شود تا خلاف مبانی اسلام و اصول نباشد.

وی با بیان اینکه کتاب‌های بنیاد پژوهش‌ها باید امتداد اجتماعی داشته و فاخر باشد، بیان کرد: موضوع زیارت نیز باید در کار‌های پژوهشی مورد توجه قرار گیرد، زیارت ما در حد یک مناسک است زیارت متعالی که آینقدر در روایات تاکید شده فاصله دارد و صورت نمی‌گیرد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه به کار‌های علمی و پژوهشی باید عمق بخشید، افزود: تبلیغات دشمن علیه جریان دینی و مذهبی همه برای این است که نسل جوان را از توجه به اهل بیت (ع) و مهدویت امامان معصوم منصرف کند و در این راه دشمن بسیار فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه دست کم هر پنج یا ۱۰ سال باید برای هر نسل سیره اهل بیت را بنویسیم، گفت: در هر زمان باید متناسب با ادبیات، سلیقه، ذوق و نگاه آن نسل سیره معصومین نوشته شود. کتابی که ۵۰ سال پیش نگاشته شده متناسب آن زمان بوده و امروز نوع نگاه و انتقال مفاهیم نوع دیگری است.

حجت الاسلام مروی گفت: مخزن نسخ خطی نیز نباید محدود به انبار باشد، بلکه باید تا حد امکان در دسترس پژوهشگران و محققان و اهل کتاب قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->