صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع

  • کد خبر: ۳۰۷۱۵۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع
برخی از افراد پس از زنده ماندن از سکته مغزی به صرع مبتلا می‌شوند، زیرا آسیبی که متحمل شده‌اند باعث ایجاد زخم و فعالیت الکتریکی نامنظم در مغز آنها می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اما بر اساس این مطالعه به نظر می‌رسد یک نوع از دارو‌های فشار خون به بازماندگان سکته کمک می‌کند تا از صرع پس از سکته جلوگیری کنند.

نتایج نشان داد بیمارانی که از دارو‌های مسدودکننده گیرنده آنژیوتانسین (ARB) استفاده می‌کنند، نسبت به سایر دارو‌های فشار خون، احتمال ابتلاء به صرع پس از سکته در آنها بسیار کمتر است.

محققان در یادداشت‌های پس زمینه توضیح دادند که دارو‌های ARB با کاهش اثرات آنژیوتانسین، پروتئینی که باعث باریک شدن عروق خونی می‌شود، عمل می‌کنند.

به گفته محققان، مسدود کردن این پروتئین ممکن است التهاب را کاهش دهد و جریان خون را در مغز بهبود بخشد و خطر تشنج را کاهش دهد.

دکتر «جاکومو اوانجلیستا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کیتی ایتالیا، می‌گوید: «مطالعه ما به طور منحصربه‌فردی بر این موضوع متمرکز بود که چگونه دارو‌های مختلف فشار خون در پیشگیری از صرع پس از سکته مؤثر هستند.»

اوانجلیستا افزود: «درک اینکه کدام دارو‌های ضد فشار خون به جلوگیری از عوارضی مانند صرع پس از سکته کمک می‌کنند، می‌تواند منجر به نتایج بهتری برای بیمار شود.»

برای این مطالعه، محققان ۵۲۸ بیمار مبتلا به فشار خون بالا را که دچار سکته مغزی شده بودند، انتخاب کردند. هیچ یک از بیماران در زمان سکته مغزی صرع نداشتند.

به گفته محققان، همه شرکت‌کنندگان از نوعی داروی فشار خون استفاده می‌کردند و ۱۹۴ نفر دو دارو یا بیشتر مصرف می‌کردند.

به گفته محققان، به طور کلی، حدود ۷ درصد از شرکت کنندگان در این مطالعه به صرع پس از سکته مغزی مبتلا شدند که با مشاهدات دنیای واقعی که ۶ تا ۸ درصد از قربانیان سکته مغزی به این عارضه مبتلا می‌شوند، مطابقت دارد.

نتایج نشان می‌دهد، بیمارانی که دارو‌های فشار خون غیر از ARB مصرف می‌کنند، به طور چشمگیری در معرض خطر صرع پس از سکته بودند.

محققان حدس می‌زنند که مسدود کننده‌های کانال کلسیم و مسدود کننده‌های بتا ممکن است با تحریک بیش از حد مغز، احتمال تشنج را افزایش دهند، در حالی که مهارکننده‌های ACE ممکن است التهاب را در مغز افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->