آغاز مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستانی در مشهد (۱۹ دی ۱۴۰۳) سهم ۶۳.۴ درصدی بخش خدمات در اشتغال زنان رب گوجه فرنگی، چاشنی پرطرفدار در آشپزی مضرات ازدواج دیرهنگام جوانان برگزاری جشنواره تئاتر خوشه پروین با محوریت توانمندسازی بانوان هنرمند تئاتر برای همه و خودت دعا کن تأثیرات منفی برخی مکمل‌های بدنسازی بر سلامت باروری بانوان سبک بازی بانوان والیبالیست، سرعتی‌تر شده است شرایط استفاده از رحم جایگزین یا اجاره‌ای چیست؟ بانوان و بدهکاران غیرعمد در اولویت ستاد دیه برای آزادی از زندان نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بهترین سن باروری، چه سنی است؟ سهم ۲۵ درصدی بانوان در آزمون کارشناسان رسمی دادگستری کشف استعداد‌های قرآنی در بین نابینایان توسط دو بانوی نابینای تربت‌حیدریه نام ۲ تن از بانوان ایرانی در لیست برترین‌های سال ۲۰۲۴ فوتسال جهان داستان زندگی اولین زن خبرنگار ایرانی، در نمایش مزین‌السلطنه روایت زندگی همسر یک جانباز در مستند «مامان»
سرخط خبرها
مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

مادران باردار در مقابل آنفلوانزا از خودشان مراقبت کنند

  • کد خبر: ۳۰۹۰۷۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
به گفته مدیر گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی ایران، آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد و این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم کاشانیان درباره خطر آنفلوانزا در دوران بارداری و اهمیت واکسیناسیون اظهار کرد: تشخیص به موقع و انجام درمان‌های بی خطر برای زنان باردار می‌تواند به کاهش علائم و کوتاه کردن دوره بیماری کمک کند. بهترین روش برای پیشگیری از آنفلوانزا، تزریق واکسن سالانه است که این واکسن در دوران بارداری بی خطر است.

وی با بیان اینکه آنفلوانزا یک بیماری شایع تنفسی است که در پاییز و زمستان شیوع می‌یابد، افزود: این بیماری در زنان باردار با شدت بیشتری بروز می‌کند و این به علت تغییرات فیزیولوژیک است که در طول بارداری در بدن مادر اتفاق می‌افتد.

جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیب طب مادر و جنین ادامه داد: این تغییرات شامل افزایش ضربان قلب مادر، نیاز به اکسیژن بیشتر، کاهش حجم تنفسی و تضعیف سیستم ایمنی بدن است که به همین دلیل این بیماری می‌تواند با شدت بیشتری در زن باردار بروز کند.

به گفته وی علائم آنفلوانزا در زنان باردار مشابه جمعیت عمومی و سایر افراد غیر باردار است که شامل تب (معمولاً ۳۷.۸ تا ۴۰ درجه)، سردرد، درد‌های عضلانی، تنگی نفس، سرفه خشک، آبریزش از بینی، گلو درد و ضعف عمومی بدن می‌شود.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران تشخیص و شروع سریع درمان مناسب آنفلوانزا را مهم دانست و گفت: زنان باردار و نیز پس از زایمان اگر مشکوک یا مبتلا به آنفلوآنزای تأیید شده بودند باید فوراً درمان دریافت کنند. تست‌های آزمایشگاهی تشخیصی آنفلوانزا نیز در این افراد مانند سایر بیماران پرخطر است.

وی با بیان اینکه زنان باردار در طول دوره بارداری و تا دو هفته بعد از زایمان در صورت ابتلاء به ویروس آنفلوانزا در خطر ابتلای شدیدتر به این بیماری قرار دارند، خاطرنشان کرد: تغییرات فیزیولوژیک در یک زن باردار او را مستعد بیماری شدیدتر می‌کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.