آیا قاتلان استخدام شده، ‌قاتلان سریالی هستند؟ حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری نمک دریا دارای ناخالصی‌های سرطان‌زاست| آلودگی نمک‌های رنگی و سنتی به فلزات سنگین جنایت تکان‌دهنده با رویای مهاجرت از کشور ربودن زن جوان به بهانه ازدواج در تهران پلمب دو سالن زیبایی بدلیل تداخل پزشکی در مشهد(۱۷تیر ۱۴۰۳) مجازات حبس برای قاچاقچیان عروس دشت‌های ایران آیا ادارات استان یزد پنجشنبه‌ها تعطیل است؟ ۸۳ فقره سرقت از مجتمع‌های مسکونی در غرب مشهد رمزگشایی شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کشف ۳۵۰۰ عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی متخلف در مشهد نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۳ چه زمانی اعلام می‌شود؟ اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات دستگیری اعضای باند لیلا در لانه سیاه توسط پلیس مشهد + عکس طوفان گرد و خاک در ۱۲ استان کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزنند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳
سرخط خبرها

واکسن استنشاقی ممکن است برای کرونا بهتر عمل کند

  • کد خبر: ۳۱۶۸۵
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۳
واکسن استنشاقی ممکن است برای کرونا بهتر عمل کند
برخی محققان بر این باورند اگر واکسن کووید 19 به عنوان یک اسپری بینی استفاده شود بهتر از تزریق عمل می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه آکسفورد و کالج امپریال لندن به دنبال واکسن‌های مختلف هستند و واکسن هر دو دانشگاه به مرحله آزمایش بالینی رسیده است.

 

برخی از کارشناسان باور دارند، اسپری بینی  که به صورت استنشاقی است بهتر از تزریق ممکن است از ریه‌ها در برابر عفونت کووید ۱۹ محافظت کند.

 

واکسن آنفلوانزا نیز قبلاً از طریق اسپری بینی در انگلیس برای کودکان تجویز می‌شده است؛ دانشمندان دانشگاه آکسفورد و کالج امپریال در لندن معتقدند دریافت واکسن به طور مستقیم به ریه‌ها ممکن است بهترین راه برای محافظت از مردم در برابر عفونت تنفسی باشد.

 

هر دو دانشگاه در حال حاضر مشغول آزمایش واکسن‌های خود علیه Covid-19 هستند که از طریق تزریق به عضله بر روی هزاران انسان در کارآزمایی‌های بالینی انجام می‌شود.

منبع:فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->