برنامه اقدام ملی ارتقای اکوسیستم کسب و کار زنان تدوین می‌شود انجام سالانه بیش از ۱۵ هزار زایمان در مراکز سلامت کشور درباره اولین نویسنده زن کشور | یکی از پرفروش‌ترین رمان‌های معاصر متعلق به سیمین دانشور است بررسی روایات مربوط به مادر بزرگوار امام‌رضا(ع) و حضرت معصومه(س) در کتاب «زیست‌نامه مادر امام‌رضا(ع)» تصمیم‌گیری نمایندگان مجلس برای طرح اصلاح نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و برخی احکام مربوط به مهریه ابتلا به بیماری‌ ام‌اس در زنان بیشتر است بالاترین میزان رشد مغز کودک چه‌زمانی اتفاق می‌افتد؟ برگزاری ۱۷۲ برنامه در خراسان جنوبی ویژه دختران در دهه کرامت ۱۴۰۴ پیامد‌های منفی مقایسه نابجای فرزندان با دیگر افراد معرفی چند ترفند ساده آشپزی برای زنان شاغل افزایش رقابت و حضور در بازار‌های جهانی با سرمایه‌گذاری زنان فعال در حوزه تولید روایت مادران موفق ایرانی در مستند رادیویی «زنان سرزمین من» سهم ۱۹ درصدی زنان در مدیریت IT کشور پیشگیری از وزن کم نوزاد هنگام تولد و نقص‌های مادرزادی با مصرف اسیدفولیک در دوران بارداری
سرخط خبرها
کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

کنترل حالت تهوع در بارداری با مصرف به‌اندازه برخی مواد غذایی

  • کد خبر: ۳۱۷۴۲۵
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
به گفته مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تهوع در بارداری ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ می‌تواند کمک‌کننده باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد اسماعیل‌زاده با تأکید بر اهمیت تغذیه مناسب در دوران بارداری، اظهار کرد: برای رشد سالم جنین، مادر باید رژیم غذایی متعادلی داشته باشد که شامل لبنیات، میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات کامل و پروتئین‌های حیوانی باشد. همچنین، مصرف مواد غذایی حاوی افزودنی‌ها، رنگ‌های مصنوعی، جگر، قهوه، کافئین و شکلات‌های کاکائویی باید به حداقل برسد.

وی افزود: کمبود آهن و کم‌خونی در دوران بارداری با مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت قرمز، حبوبات و سبزیجات برگ سبز و همچنین استفاده از مکمل‌های آهن و اسید فولیک قابل پیشگیری است. مادران باید تحت نظر پزشک، روند وزن‌گیری مناسبی داشته باشند تا مواد مغذی کافی به جنین برسد.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره کنترل حالت تهوع در بارداری گفت: تهوع ناشی از تغییرات هورمونی است و برای کاهش آن توصیه می‌شود صبح‌ها قبل از برخاستن از رختخواب از نان خشک یا بیسکویت خشک استفاده شود. مصرف زنجبیل و مکمل ویتامین B ۶ نیز می‌تواند کمک‌کننده باشد.

اسماعیل زاده تأکید کرد: کافئین می‌تواند در سه‌ماهه اول خطر سقط را افزایش دهد، بنابراین مصرف قهوه، شکلات، نسکافه و شیرینی‌های کاکائویی در این دوران باید به‌طور کامل حذف شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.