تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها

تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور

  • کد خبر: ۳۲۴۰۷۲
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۴
تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور
رئیس انجمن تالاسمی ایران گفت: هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل بگیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، «یونس عرب» در پاسخ به این سوال که خواسته این انجمن به عنوان حامی بیماران تالاسمی از وزیر بهداشت در راستای رسیدگی به مسائل بیماران در سال جدید چیست؟ گفت: خواسته اساسی ما، افزایش فضای فیزیکی به صورت چشمگیر در کل کشور در حوزه بیماران تالاسمی است، زیرا طی چند سال اخیر بیماران تالاسمی فضا‌هایی که داشتند را به بهانه‌های مختلف از آنها گرفته‌اند. در حالی که تعداد بیماران بیشتر شده است و به فضای بیشتری نیاز دارند.

کمبود بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی در تهران

وی افزود: در حال حاضر در شهر تهران بیش از ۳۰۰ تخت درمانی اختصاصی برای بیماران تالاسمی کم داریم. همچنین در جنوب و شمال کشور فضای درمانی به شدت کاهش پیدا کرده است. 

او اضافه کرد: وزارت بهداشت ساخت و ساز‌های جدیدی در حوزه بیمارستان‌ها داشته است و حداقل ۱۶۰۰ تختخواب به ظرفیت بیمارستان امام خمینی تهران اضافه کرده است، اما یک تخت برای بیماران تالاسمی برنامه‌ریزی نشده است. این موضوع واقعا ناراحت‌کننده و زجرآور است. 

بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند

رئیس انجمن تالاسمی ایران درباره‌ی تامین داروی بیماران تالاسمی گفت: در حوزه دارو نیز، با وجود تحریم‌های ظالمانه در زمینه دارو‌های وارداتی برای بیماران تالاسمی، انتظار می‌رود دولت و وزارت بهداشت تمام تلاش خود را انجام دهند و از هر مسیری که می‌توانند با دور زدن تحریم‌ها، دارو‌های باکیفیت را در اختیار بیماران قرار دهند. بیماران تالاسمی دیگر توان مصرف دارو‌های بی‌کیفیت را ندارند و حتی برای فریاد زدن وضعیت ناراحت‌کننده خود نیز رمقی ندارند. 

بیشتر بیماران تالاسمی از قشر ضعیف جامعه هستند

وی افزود: از طرف دیگر بیمه‌ها نه تنها به بیماران خاص، بلکه به تمام مردم پشت کرده‌اند و به پرداخت از جیب بیماران توجهی ندارند. برخی از بیماران تالاسمی به دلیل عدم توان مالی، قطع درمان کرده‌اند. مگر یک خانواده چهار یا پنج نفره چقدر می‌تواند درآمد داشته باشد که فقط برای یک بیمار تالاسمی خود پانزده میلیون تومان در ماه هزینه کند؟ قطعا یک پدر کارگر نمی‌تواند با حقوق ده میلیون تومانی خود، هزینه پانزده میلیون تومانی یکی از فرزندانش را تأمین کند. افراد تالاسمی غالباً از افراد ضعیف جامعه به لحاظ مالی هستند.

ضرورت افزایش همکاری معاونت بهداشت در جنوب کشور برای جلوگیری از تولد نوزاد تالاسمی

عرب راهکار کنترل جمعیت تالاسمی در کشور را چنین عنوان کرد: راه پیشگیری از تولد بیمار تالاسمی، مشاوره والدین قبل از ازدواج است. این افراد باید تحت نظر مراکز بهداشتی و خانه‌های بهداشت قرار گیرند. به خصوص در جنوب کشور، باید همکاری‌ها در حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت با دانشگاه‌های علوم پزشکی و خانه‌های بهداشت بیشتر شود تا بتوانند کنترل دقیق‌تری بر تولد بیماران داشته باشند و از تولد نوزادان جدید مبتلا به تالاسمی جلوگیری کنند. 

سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شود

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما انتظار داشتیم که تولد بیماران تالاسمی طی پنج سال اخیر به نزدیک صفر برسد، اما هنوز سالی ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید متولد می‌شوند که برای این افراد کارت انجمن تالاسمی ایران صادر می‌کنیم. نیاز است که نگاه بهتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تری با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار شکل گیرد تا بتوانیم تولد نوزادان جدید تالاسمی در کشور را مهار کنیم.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->