نخستین عکس‌ها از گوشی شیائومی ۱۵ پرو منتشر شد آپدیت جدید تلگرام منتشر شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) مهم‌ترین خطرات وای‌فای رایگان برای کاربران پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) احتمالا گوگل اندروید ۱۶ را زودتر از زمان معمول منتشر کند دستگیری دو مجرم که با آیفون‌های تقلبی از اپل ۲.۵ میلیارد دلار کلاهبرداری کرده بودند پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۱۳ مهر ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۳) ایرانی‎‌ها در رتبه سوم باهوش‌ترین مردم جهان پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود خرید هاست با بهترین قیمت و کیفیت (راهنمای انتخاب هاست مناسب برای وب‌سایت شما) دلیل تأخیر در زمان انتشار بازی Assassin’s Creed Shadows مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳) زباله‌های الکترونیکی، نیمه تاریک فناوری | چه کسانی زباله الکترونیکی ایجاد می‌کنند؟   عکس و ویدئو از حمله موشکی سپاه به اسرائیل (۱۰ مهر ۱۴۰۳) دانشمندان ادعا می‌کنند همه‌گیری کرونا بر کره ماه تأثیر گذاشته است! حالا همه کاربران اندروید می‌توانند به Gemini Live دسترسی داشته باشند مایکروسافت نسخه جدید کوپایلوت را با ویژگی‌های جدید معرفی کرد | یک همراه هوش مصنوعی برای همه کاربران لباس فضانوردی چین برای فرود روی ماه رونمایی شد + ویدئو آیا موضوع رفع فیلترینگ به نتیجه می‌رسد؟ بریتانیا با تبدیل‌شدن به اولین کشوری که کاملاً زغال‌سنگ را کنار می‌گذارد چقدر ریسک کرد؟
سرخط خبرها
رئیس تیم پزشکی پلاسما درمانی:

زیرساخت‌های پلاسمادرمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد

  • کد خبر: ۳۲۶۴۰
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۱
زیرساخت‌های پلاسمادرمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد
رئیس تیم پزشکی درمان کووید۱۹ با پلاسما درمانی گفت: در حال حاضر زیرساخت‌های لازم برای پلاسما درمانی در کشور‌های اسلامی وجود دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیئت علمی دانشگاه بقیه الله و رئیس تیم پزشکی درمان کووید۱۹ با پلاسما درمانی امروز در نشست خبری ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی گفت: وقتی بدن با میکروارگانیسم خارجی برخورد می‌کند شروع به مقاومت کرده و به تولید انتی بادی یا پادتن می‌پردازد.

دکتر عبدالمجید چراغعلی با بیان اینکه بدین واسطه در بدن بیمار تلاش می‌شود که خودش را از بیماری حفظ کند، بیان کرد: درصد بسیاری از افراد بهبود پیدا می‌کنند که این بحث هم در مورد ویروس کرونا وجود داشت.

وی با بیان اینکه بدن هر فرد پس از حضور ویروس، از روز سوم آنتی بادی تولید می‌کند، گفت: پلاسما درمانی یکی از روش‌هایی است که به فرد برای مقابله با بیماری کمک می‌کند که شباهت زیادی با واکسیناسیون دارد.

چراغعلی با بیان اینکه بعد از چین و ایران که پلاسما درمانی را آغاز کردند کشور‌های دیگری وارد این عرصه درمانی شدند، بیان کرد:طبق آخرین آمار تاکنون ۱۱میلیون نفر در دنیا به کرونا ویروس مبتلا شدند که ۶۰درصدشان بهبود پیدا کرده اند و این‌ها می‌توانند عامل نجات مبتلایان به کرونا باشند.

وی با بیان اینکه کشور‌های اسلامی زیرساخت‌های لازم را برای جمع آوری پلاسما دارند، گفت: این کشور‌ها می‌توانند بر اساس استاندارد‌ها به پلاسما درمانی بپردازند.

چراغعلی با بیان اینکه پلاسما درمانی جای واکسن را نمی‌گیرد، گفت:، ولی پلاسما درمانی نتیجه و عملکردی مشابه با واکسیناسیون دارد.

به گفته وی، در پلاسمادرمانی گروه‌های خونی مهم هستند.

علی عمرانی معاون اجرایی بنیاد علم و فناوری مصطفی نیز در ادامه نشست ترویج علم بنیاد مصطفی (ص) با موضوع بررسی روند درمان ویروس کرونا از طریق پلاسما درمانی گفت: در نشست‌های ترویجی این بنیاد به دنبال انتشار یافته‌های محققان جهان به زبان رسانه هستیم که باید در این خصوص شبکه سازی میان محققان جهان و کشور‌های اسلامی انجام بگیرد.

وی با بیان اینکه در این راستا نیاز است شبکه‌های مختلفی ایجاد شود تا با همکاری‌های محققان جامعه از دستاورد‌های آن‌ها منتفع شوند، بیان کرد: جوانان و نوجوانان، ظرفیت‌های علمی کشور‌ها هستند که با اثر بخش کردن این فعالیت‌ها با گفتمان سازی، این مسیر برای جوانان میسر می‌شود.

افزود: بناداریم در نشست‌های ترویج علم دستاورد‌های محققان دنیا و جهان اسلام به زبان رسانه را در اختیار مردم قرار دهیم.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->