به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا ناصحینیا افزود: این اقلام شامل موادغذایی مشکوک، تاریخ گذشته، فاسد، و یا فاقد مشخصات بهداشتی هستند که به همت کارشناسان بهداشت محیط نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه جمعآوری، توقیف و یا بارضایت متصدی در محل کسب معدوم شدند.
وی ادامه داد: موادغذایی جمعآوری شده پس از انجام بررسیهای کارشناسی ومجوز دادستان یا نماینده ویژه وی به محل دفن زباله منتقل و از چرخه مصرف خارج میشود و پرونده مواد غذایی توقیف شده نیز برای تعیین تکلیف به تعزیرات ارسال میشود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: به همه متصدیان تولید و یا عرضه مواد غذایی، به ویژه مراکز عمده فروشی توصیه میشود حتما به مشخصات بهداشتی محصولات وتاریخ تولید و انقضا دقت کافی داشته باشند و موادغذایی خود را از مراکز معتبر تهیه کنند.
ناصحینیا افزود: همشهریان ومردم عزیز هم درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت در میان بگذارند تا اقدامات لازم بلافاصله صورت پذیرد.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار جمعیت چهار شهرستان "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه" خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.
منبع: ایرنا